Πτυχίο Κοινωνικών Επιστημών (Hons) στην Κοινωνιολογία

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Εισαγωγή

Το Πρόγραμμα προσφέρει οδηγίες για τη μελέτη των κοινωνικών σχέσεων σε διαφορετικά θεσμικά πλαίσια και σε διαφορετικές κλίμακες με αυστηρές μεθόδους έρευνας. Στόχος του είναι να παρέχει στους φοιτητές (1) γνώση της εμμονής και των αλλαγών στις κοινωνικές δομές και τις σχέσεις τους με διάφορους κοινωνικούς θεσμούς. (2) κριτική κατανόηση των κοινωνικών αξιών και των εννοιών της συμπεριφοράς σε διαφορετικές κοινωνικές καταστάσεις. και (3) την ικανότητα διεξαγωγής ανεξάρτητης έρευνας σε κοινωνικά ζητήματα.

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα από τα προγράμματα εισαγωγής ευρείας βάσης στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, HKBU. Με την ολοκλήρωση του 1ου έτους σπουδών, οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για Ιστορία, Γεωγραφία, Κυβερνητικές & Διεθνείς Σπουδές ή Κοινωνιολογία ως Major τους με βάση το ατομικό ενδιαφέρον και την ακαδημαϊκή απόδοση. (Για λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα εισαγωγής ευρείας βάσης, μεταβείτε στη διεύθυνση http://sosc.hkbu.edu.hk/bap/. )

Στόχοι του προγράμματος

  1. Να φωτίσει τα περίπλοκα πρότυπα σχέσεων μεταξύ ατόμων, ομάδων και μεγαλύτερων κοινωνικών δομών σε διαπολιτισμική προοπτική.
  2. Να βελτιωθεί η κατανόηση των συνεπειών και των αλλαγών σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.
  3. Να παρέχει μια ολοκληρωμένη και ολοκληρωμένη κατανόηση των κινεζικών πολιτισμών και κοινωνιών.
  4. Να επιτρέψει στους μαθητές να εκτιμήσουν την πολυπλοκότητα της κοινωνίας του Χονγκ Κονγκ σε όλες τις εκδηλώσεις της.
  5. Να καλλιεργούν τις ικανότητες και τη δημιουργικότητα στην ανεξάρτητη έρευνα και τη θεωρητική έρευνα.
  6. Να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης κατάλληλες για ακαδημαϊκή έρευνα και καθημερινή επίλυση προβλημάτων.
  7. Να δοθεί η δυνατότητα στους φοιτητές να αποκτήσουν και να εφαρμόσουν τέτοιες μεταβιβάσιμες πρακτικές δεξιότητες όπως η αναγνώριση προβλημάτων, η διατύπωση επιχειρημάτων, η συλλογή αποδεικτικών στοιχείων, η αναλυτική λογική, η ομαδική εργασία, η τεχνολογία της πληροφορίας και η ικανότητα επικοινωνίας κατάλληλα για μια ευρεία ποικιλία επαγγελματικών σταδιοδρομιών στον δημόσιο τομέα, .
  8. Ενθάρρυνση του ενθουσιασμού για τη δια βίου μάθηση, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις θα οδηγήσει σε μεταπτυχιακές σπουδές.
  9. Να εκπαιδεύσουν τους μαθητές να εκτιμούν και να σέβονται την ανθρώπινη ποικιλομορφία και να αναγνωρίζουν τη σημασία των πολιτισμικών και κοινωνικών διαφορών. και
  10. Να επιτρέψει στους μαθητές να διεξάγουν και να ολοκληρώνουν ένα ερευνητικό έργο ανεξάρτητα.

 

Αδεια


Οι υποψήφιοι πρέπει να ικανοποιούν τόσο τις γενικές απαιτήσεις του πανεπιστημίου όσο και τις ειδικές απαιτήσεις του προγράμματος. Για λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://admissions.hkbu.edu.hk/en/.

Τέλη

Τα δίδακτρα των προπτυχιακών προγραμμάτων πλήρους απασχόλησης για το 2020-21 είναι 42.100 HK $ για τοπικούς φοιτητές και 140.000 HK $ για μη τοπικούς φοιτητές * αντίστοιχα. Τα τέλη καταβάλλονται σε δύο ίσες δόσεις. (Ποσοστό μετατροπής νομίσματος: 1 $ = 7,8 HK $)

Λόγοι για την επιλογή του Χονγκ Κονγκ ως προορισμού μελέτης

1.Είστε μέρος της "κινεζικής περιπέτειας" με μια δυτική κληρονομιά

2.Ενημέρωση της κινεζικής γλώσσας και του πολιτισμού

3. Εκλεκτική και ζωντανή πόλη με πολλά να κάνουμε

4.Many πολυεθνικές εταιρείες που εδρεύουν στο Χονγκ Κονγκ

5.Window στην Κίνα

6.Gateway προς τη Νοτιοανατολική Ασία

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport, Physical Education & ... περαιτέρω

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport, Physical Education & Health, Social Work, and Sociology. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη