Πτυχίο Κινεζικής Γλώσσας και Φιλολογίας για Διεθνείς Φοιτητές

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το πτυχίο προορίζεται για διεθνείς φοιτητές των οποίων η κινεζική επάρκεια είναι πάνω από στοιχειώδες επίπεδο και που αναμένουν να βελτιώσουν την κινεζική γλώσσα, τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό τους. Οι απόφοιτοι αυτού του μεγάλου υποτίθεται ότι θα γίνουν Κινέζοι επαγγελματίες με υψηλές συνολικές ιδιότητες.

Ο σπουδαστής απαιτεί τέσσερα χρόνια σχολικής φοίτησης. Οι φοιτητές μπορούν να απονείμουν πτυχίο και δίπλωμα μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων μαθημάτων με επαρκή αριθμό πιστωτικών μονάδων, επιτυγχάνοντας την προφορική υπεράσπιση διατριβής και κρατώντας ένα πιστοποιητικό HSK Band 5 ή μεγαλύτερο.

Απαιτήσεις εφαρμογής


Οι αιτούντες:/>

 1. να είστε 18 ετών ή μεγαλύτεροι,
 2. έχουν ολοκληρώσει την ανώτερη σχολική εκπαίδευσή τους ή έχουν την ιδιότητα του ανώτερου πτυχιούχου μέσης εκπαίδευσης,
 3. να είναι υγιής,
 4. δεν έχουν ποινικό μητρώο,
 5. να είστε διατεθειμένοι να συμμορφώνεστε με τους νόμους, τους κανονισμούς και τους κανόνες της ΛΔΚ και του Yunnan University και
 6. να είναι μη Κινέζοι πολίτες με έγκυρα διαβατήρια.

Χρόνος και διαδικασίες εφαρμογής


Χρόνος εφαρμογής: 1 Μαρτίου έως 31 Ιουλίου κάθε χρόνο./>

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων: Οι υποψήφιοι μπορούν να εγγραφούν επιτόπου από τους ίδιους ή από τους αναπληρωτές τους ή αποστέλλοντας όλα τα υλικά της αίτησης στην CIS πριν από την προθεσμία. Η διεύθυνση εγγραφής και ταχυδρομείου: Κολλέγιο Διεθνών Φοιτητών του Yunnan University , Νο 2 Βόρεια Cuihu Road, Κουνμίνγκ, επαρχία Γιουνάν, Κίνα (ταχυδρομικός κώδικας: 650091).

Υλικά εφαρμογής

 1. Ένα Έντυπο Αίτησης για Διεθνείς Φοιτητές στο Yunnan University οποίο μπορείτε να κατεβάσετε στην ιστοσελίδα μας (http: // www.cis.ynu.edu.cn). Το έντυπο πρέπει να συμπληρωθεί με σαφή και πλήρη τρόπο, με τη φωτογραφία διαβατηρίου του αιτούντος.

 2. Το πρωτότυπο ή το συμβολαιογραφικό αντίγραφο του διπλώματος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του αιτούντος. Η απόδειξη της αποφοίτησης απαιτείται όταν ο υποψήφιος εξακολουθεί να είναι μαθητής λυκείου.

 3. Το πρωτότυπο ή το συμβολαιογραφικό αντίγραφο του μεταγραφικού εγγράφου του αιτούντος.

 4. Το πιστοποιητικό HSK του αιτούντος για Band 3 ή παραπάνω.

 5. Ένα αντίγραφο του έγκυρου διαβατηρίου του αιτούντος και έξι φωτογραφίες διαβατηρίου.

 6. Οι υποψήφιοι που έχουν πτυχίο πανεπιστημίου ή έχουν παρακολουθήσει προηγμένες σπουδές στα κινέζικα πρέπει να προσκομίσουν το πρωτότυπο ή το συμβολαιογραφικό αντίγραφο του διπλώματος ή του πιστοποιητικού αποφοίτησής τους και του μεταγραφικού τους σημειώματος.

 7. Τα έγγραφα που αποδεικνύουν τις ικανότητες των υποψηφίων σε όλες τις πτυχές, όπως το Πιστοποιητικό Ανάθεσης, είναι ευνοϊκά για εισδοχή.

* Όλα τα πρωτότυπα και τα συμβολαιογραφικά αντίγραφα που αναφέρονται παραπάνω πρέπει να είναι στα κινέζικα ή στα αγγλικά.

Αδεια


Οι υποψήφιοι που υπέβαλαν όλα τα υλικά υποψηφιότητας που αναφέρονται παραπάνω και έχουν τα προσόντα θα παρακολουθήσουν μια εισαγωγική εξέταση για διεθνείς φοιτητές./>

Σχετικά με την εξέταση εισόδου:

Ώρα: Τέλος Αυγούστου.

Μορφή: Γραπτή εξέταση και συνέντευξη

Θέματα: Περιεκτική κινεζική? Επισκόπηση του κινεζικού πολιτισμού.

Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα εισόδου θα δημοσιευθούν ηλεκτρονικά (ιστοσελίδα: http://zsb.ynu.edu.cn/) και θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους εισερχόμενους αιτούντες. Η ανακοίνωση εισαγωγής θα ταχυδρομηθεί στη διεύθυνση του αιτούντος.

Ταρίφα


Τέλη εγγραφής (μόνο οι νέοι που καλούνται να πληρώσουν): 400 γιουάν ανά άτομο./>

Δίδακτρα: 17.000 γιουάν ανά άτομο ανά έτος.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Κολλέγιο Διεθνών Φοιτητών του Yunnan University , Νο 2 Βόρεια Cuihu Road, Κουνμίνγκ, επαρχία Γιουνάν, Κίνα
Ταχυδρομικός κώδικας: 650091
Tel .: 86-871-65033471, 65033472
Φαξ: 86-871-65148513
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: cisynu@ynu.edu.cn
Ιστοσελίδα: http://www.cis.ynu.edu.cn

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Yunnan University's innovative strategy to meet its goals is to emphasize talent recruitment in a highly-focused and cooperative joint development context that includes the Talent Cultivation Plan and ... περαιτέρω

Yunnan University's innovative strategy to meet its goals is to emphasize talent recruitment in a highly-focused and cooperative joint development context that includes the Talent Cultivation Plan and the Action Plan of Yunnan University to Serve Yunnan Province. The "go-global" approach will allow the university to reach new academic heights and a stronger competitive position. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη