Πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών παίζει ρόλο σε ό, τι αφορούν ηλεκτρισμού και του μαγνητισμού. Για παράδειγμα, κατά την ανάπτυξη των ηλεκτρικών κινητήρων για τα αυτοκίνητα ή το σχεδιασμό των πολύ τελευταία ασύρματη τσιπ για κινητά τηλέφωνα. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είναι ζωτικής σημασίας σχεδόν σε κάθε σύγχρονη τεχνολογία: από την ανάγνωση των πληροφοριών σε ένα DVD για να σηματοδοτήσει την επεξεργασία σε ιατρικό εξοπλισμό.

Στο TU / e, για παράδειγμα, θα επικεντρωθεί στην ασύρματη μεταφορά ενέργειας. Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον; Ας υποθέσουμε ότι η μπαταρία του κινητού τηλεφώνου ή του tablet σας είναι πάντα πλήρως φορτισμένη, τότε δεν θα χρειαστείτε ένα ξεχωριστό φορτιστή. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τηλεόρασή σας οπουδήποτε γιατί δεν θα πρέπει να το συνδέσετε!

Που εργάζονται για το μέλλον

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών εργάζεται για το μέλλον και αυτό είναι εμφανές σε εφαρμογές του πεδίου. Αυτός είναι ο λόγος που η μελέτη είναι προσανατολισμένη σε τρεις κοινωνικές θέματα που σας εξοικειωθούν με το πρώτο έτος:

  • Επικοινωνία (Η Connected World): όπως ένα τσιπ που λειτουργεί χρησιμοποιώντας το φως αντί ηλεκτρικών σημάτων, Bluetooth ή WiFi
  • Healthcare (Φροντίδα και Θεραπεία): ιατρικές εφαρμογές, όπως ένα μαγνητικό τομογράφο ή τη θεραπεία των καρκινικών κυττάρων με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων
  • Περιβάλλον (έξυπνη και βιώσιμη Society): πεπερασμένους πόρους όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα γίνουν τελικά εξαντληθεί. Εναλλακτικές λύσεις είναι ήλιο και τον άνεμο. Αλλά ο άνεμος δεν φυσά συνεχώς. Πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε την ενέργεια; Πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε ηλεκτρικής ενέργειας;

Συνήθως Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Eindhoven

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Αϊντχόβεν, με περισσότερα από εκατοστό τριακοστό πρώτο έτος οι μαθητές, είναι η μεγαλύτερη μελέτη ηλεκτρολόγου μηχανικού στην Ολλανδία. Ωστόσο, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών παραμένει μια σχετικά μικρή μελέτη με ένα ενθαρρυντικό περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλή σχέση με τους καθηγητές και τους συμφοιτητές.

Το τμήμα έχει πήρα όχι μόνο μία σειρά διεθνών σχέσεων, αλλά και καλές επαφές με κορυφαίες τεχνικές εταιρείες και ερευνητικά ιδρύματα στο Αϊντχόβεν Περιφέρεια BrainPort. Αυτό σημαίνει ότι οι πολλές μερικής απασχόλησης καθηγητές, εμπνευσμένη διαλέξεις, πρακτική άσκηση και εκδρομές προβλέπουν ότι λίγο επιπλέον.

Η ηλεκτρική σύνδεση της μηχανικής φοιτητής Thor εξασφαλίζει ότι, εκτός από τις σπουδές σας, υπάρχουν πολλές άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να ασχοληθείτε με τους συμφοιτητές σας.

Καλύτερη βαθμολογία στον Οδηγό για τα Πανεπιστήμια

Ο Οδηγός για τα Πανεπιστήμια του 2016 έχει οριστεί TU Αϊντχόφεν η καλύτερη τεχνολογία πανεπιστήμιο στην Ολλανδία για δωδέκατη συνεχόμενη φορά. Στον Οδηγό Πανεπιστημίων το 2015 το πρόγραμμα της Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Bachelor έλαβε την κορυφαία αξιολόγηση «Top Rated Πρόγραμμα 2015».

Μια μελέτη για σένα;

Είναι η κύρια θέματα της επιστήμης το ενδιαφέρον σας; Είσαι περίεργος για τον κόσμο γύρω σας και να βλέπετε τα πράγματα που είναι απαραίτητα για τη βελτίωση; Θέλετε να περιπλανηθείτε off the beaten path, είσαι φιλόδοξος και γίνεσαι εμπνευσμένη από τη σκέψη ότι οι προσπάθειες σας μπορεί να βοηθήσει να κάνει μια θετική αλλαγή στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων; Στη συνέχεια, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είναι κάτι για σας!

NVAO διαπίστευσης

Το πρόγραμμα αυτό είναι νομικά αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο από τον Οργανισμό Διαπίστευσης της Ολλανδίας και της Φλάνδρας (NVAO).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute ... περαιτέρω

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute to science for society: solving the major societal issues and boosting prosperity and welfare by focusing on the Strategic Areas of Energy, Health and Smart Mobility... Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη