Πτυχίο Εφαρμοσμένης Επιστήμης στις Κυβερνητικές Επιχειρήσεις

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το University of Mauritius και το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα έχουν συνεργαστεί για να σας προσφέρουν ένα καινοτόμο πρόγραμμα διπλού πτυχίου για να κερδίσετε δύο πτυχία Bachelor of Applied Science (BAS) στις Κυβερνητικές Επιχειρήσεις με έμφαση στην Άμυνα και την Ιατροδικαστική. Η Αμυντική και Δικαστική Γραμμή είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα εκπαίδευσης Cyber. Το Τμήμα Αμυντικής και Δικαστικής είναι συμβατό με τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις τόσο από τα Κέντρα Ακαδημαϊκής Αριστείας της Cyber Operations (CAE-CO) όσο και από την Cyber Defense (CAE-CD).

Εγκρίσεις του Προγράμματος Κυβερνητικών Επιχειρήσεων (UA)

Το BAS του Πανεπιστημίου της Αριζόνα στο Cyber Operations έχει κερδίσει μια Silver Seal από τον Οργανισμό Servicemembers Opportunity Colleges (SOC) ως μέρος του δικτύου Cybersecurity. Το SOC είναι μια πρωτοβουλία του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας που αποσκοπεί στην αναγνώριση αξιόπιστων εκπαιδευτικών διαπιστευτηρίων υψηλής ποιότητας που να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των μελών ενεργών υπηρεσιών. Τα διαπιστευτήρια Cybersecurity για να κερδίσουν το SOC Silver Seal είναι ελεγμένα για:

  • Ισχυρά αποτελέσματα σπουδαστών σε επίπεδο αποφοίτησης, διατήρησης και αποπληρωμής δανείων σε σύγκριση με άλλα ιδρύματα που έχουν υπογράψει το Μνημόνιο Κατανόησης του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.
  • Εκτενής δέσμευση με τη βιομηχανία του κυβερνοχώρου όσον αφορά το σχεδιασμό προγραμμάτων σπουδών και την πρόσληψη φοιτητών για ευκαιρίες απασχόλησης.
  • Ευκαιρίες συμμετοχής των φοιτητών σε πρακτικές εξάσκησης, εξωστρέφεια και άλλες ευκαιρίες βιωματικής μάθησης.

Εκπαιδευτική μάθηση

Οι σειρές μαθημάτων UA Cyber Operations είναι δομημένες έτσι ώστε να μεγιστοποιούν τη δυνατότητα εκμάθησης μέσω της διαδικασίας. Το Cyber είναι ένα εξαιρετικά τεχνικό πεδίο που απαιτεί πρακτική εμπειρία για να κυριαρχήσει το υλικό. Τα μαθήματα UA Cyber μεγιστοποιούν την ευκαιρία για τους φοιτητές να αποκτήσουν την πρακτική εμπειρία που θα χρειαστεί να είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες του κυβερνοχώρου. Οι σπουδαστές όχι μόνο πρέπει να μάθουν τις έννοιες και τις τεχνολογίες, αλλά πρέπει επίσης να αποδείξουν ότι έχουν κατακτήσει το περιεχόμενο του μαθήματος μέσω πρακτικών ασκήσεων και διαδραστικών αξιολογήσεων.

Cloud Computing

Δεν υπάρχει ανάγκη για υψηλή απόδοση, ακριβό εξοπλισμό υπολογιστών. Το UA παρέχει σε κάθε φοιτητή όλα όσα θα χρειαστούν μέσω ενός προηγμένου Εικονικού Περιβάλλοντος που βασίζεται σε Cloud. Οι φοιτητές απαιτούν μόνο ευρυζωνική σύνδεση στο Internet και είτε έναν υπολογιστή με Windows, Mac ή Linux για πρόσβαση στους πόρους μάθησης. Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές υψηλής απόδοσης, τα προηγμένα εργαλεία Cyber και η παγκόσμιας κλάσης εικονική πόλη CyberApolis είναι όλα προδιαμορφωμένα και παρέχονται σε κάθε φοιτητή ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στη μάθηση.

CyberApolis

Η UA έχει κατασκευάσει και αναπτύξει μια προηγμένη εικονική πόλη που ονομάζεται CyberApolis και κατοικείται από 15.000 εξαιρετικά λεπτομερείς ανθρώπους.

Εικονικά Personas

Κάθε ένα από αυτά τα άτομα έχει πάνω από 60 σημεία δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των πλήρων ονομάτων, των διευθύνσεων, των αριθμών κοινωνικής ασφάλισης, των πιστωτικών καρτών, των διαπιστευτηρίων σύνδεσης για τα κοινωνικά μέσα, τους τραπεζικούς, τους λιανικούς και τους ιατρικούς λογαριασμούς. Οι δραστηριότητες εικονικής προσωπικότητας, η περιήγηση στο διαδίκτυο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων διευθύνονται από ανθρώπινη αλληλεπίδραση για την υποστήριξη ειδικών μαθησιακών στόχων ή μέσω των προηγμένων αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργούν καθημερινά δεκάδες χιλιάδες εικονικές προσωπικές αλληλεπιδράσεις.

Το CyberApolis είναι ένα αδόμητο συνθετικό ζωντανό περιβάλλον σχεδιασμένο να αναπαράγει το πραγματικό διαδίκτυο.

Παρέχει ένα ρεαλιστικό μη εκπαιδευμένο περιβάλλον εκπαίδευσης που αναγκάζει τον μαθητή να συνθέσει και να εφαρμόσει αυτά που έχουν μάθει. Η CyberApolis διαθέτει επίσης ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο για να υποστηρίξει δραστηριότητες μάθησης σχετικά με το Διαδίκτυο. Κάθε δικτυακός τόπος έχει μια πλήρη παρουσία στο δίκτυο με ολοκληρωμένες ευπάθειες που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν συγκεκριμένους μαθησιακούς στόχους. Επιπλέον, κάθε ιστότοπος διαθέτει οργανωτική δομή με εκχωρημένους εικονικούς χαρακτήρες. Η CyberApolis διαθέτει σήμερα μια τράπεζα, ένα νοσοκομείο, ένα μεγάλο κατάστημα λιανικής πώλησης, μια εταιρία παροχής νερού, μια εταιρία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, μια ναυτιλιακή εταιρεία, δύο ιστότοποι σε απευθείας σύνδεση μέσων, ένα ιστότοπο κοινωνικών μέσων που μοιάζει με το Facebook, ένας ιστότοπος κοινωνικών μέσων όπως το Twitter, τέσσερις διακομιστές συνομιλίας IRC, , ένα στοιχείο οργανωμένου εγκλήματος και ένας αυξανόμενος αριθμός μικρών λιανοπωλητών. Ο πληθυσμός και η υποδομή του CyberApolis σχεδιάστηκαν ειδικά για να υποστηρίξουν τα σενάρια που είναι απαραίτητα για να επαληθεύσουν και να επικυρώσουν ότι οι μαθητές μας έχουν αποκτήσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για να είναι επιτυχείς στον τομέα Cyber.

Ευκαιρίες καριέρας

Το ΒΑΣ στο Cyber Operations προετοιμάζει πτυχιούχους για επαγγέλματα που σχετίζονται με τον κυβερνοχώρο στον τομέα της άμυνας, της επιβολής του νόμου και της ιδιωτικής βιομηχανίας.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Γραφείο Στατιστικών Εργασίας, ο ρυθμός αύξησης των θέσεων εργασίας στον τομέα της ασφάλειας των πληροφοριών εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο 37% από το 2012-2022 - είναι πολύ ταχύτερος από τον μέσο όρο για όλα τα άλλα επαγγέλματα.

Η παγκόσμια έλλειψη 6 εκατομμυρίων επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο έως το 2019.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Arizona, or UA, is a premier, public research university. The National Science Foundation ranks the UA 23rd in research and development expenditures among U.S public universities and ... περαιτέρω

The University of Arizona, or UA, is a premier, public research university. The National Science Foundation ranks the UA 23rd in research and development expenditures among U.S public universities and colleges and 38th among U.S public and private universities. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη