Πτυχίο Επιχειρήσεων και Εμπορίου (Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα)

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Μάθετε τις δεξιότητες για να κατευθύνετε τις επιχειρήσεις στο μέλλον

Η βιώσιμη επιχειρηματικότητα είναι ιδιαίτερα επίκαιρη, προκαλώντας τεράστιο πολιτικό και κοινωνικό ενδιαφέρον. Με το Bachelor of Business και του Εμπορίου της USQ θα επικεντρωθείτε στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και θα καταλάβετε την επιστήμη που στηρίζει την ανάγκη για βιώσιμες πρακτικές και γνώσεις για την εξεύρεση αποτελεσματικών και πρακτικών λύσεων στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Οι περιοχές που καλύπτονται περιλαμβάνουν περιβαλλοντικές μελέτες, βιοποικιλότητα, διατήρηση, περιβαλλοντικό δίκαιο, βιώσιμες οικονομίες, αειφόρες επιχειρήσεις και βιώσιμη λογιστική και χρηματοδότηση.

Οι ηγέτες επιχειρήσεων με έντονο περιβαλλοντικό υπόβαθρο θα αναζητηθούν όλο και περισσότερο. Με την επέκταση των γνώσεών σας σε έναν δεύτερο τομέα εξειδίκευσης (μεγάλων) από μια σειρά επιχειρηματικών και εμπορικών πεδίων, μπορείτε να ενισχύσετε τη θέση σας στην αγορά. Μια δημοφιλής επιλογή είναι να συνδυάσει την αειφόρο επιχείρηση με μια χρηματοδότηση μεγάλου.

Αποτελέσματα σταδιοδρομίας

Το Bachelor of Business and Commerce (Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα) θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα σε μια σειρά βιομηχανιών, ιδιαίτερα εκείνων που συνδέονται με το δεύτερο σημαντικό σας πρόσωπο. Μπορείτε να επηρεάσετε το μέλλον των βιώσιμων επιχειρήσεων μέσω μικρών και μεγάλων οργανισμών στους τομείς της λογιστικής, της χρηματοδότησης, της διαχείρισης, του επιχειρηματικού δικαίου, του περιβάλλοντος και της διοίκησης, μεταξύ άλλων.

Δομή του προγράμματος

Μαθήματα που πρέπει να μελετηθούν

 • Μαθήματα πυρήνα (8 μονάδες)
 • συν 1 x 8 μονάδες μεγάλου μεγέθους (8 μονάδες)
 • συν ανήλικοι 2 x 4 μονάδων
 • ή 1 x 4 μονάδες δευτερόλεπτα και 4 εγκεκριμένα μαθήματα (8 μονάδες)

Ποσο θα κοστισει?

Το κατά προσέγγιση ετήσιο κόστος για το πρώτο έτος σπουδών (8 μονάδες) σε αυτό το πρόγραμμα είναι:

Λειτουργία μελέτης / Κόστος

 • Κοινοπολιτεία υποστήριξε: AUD 10944
 • Πλήρης καταβολή τελών στο εσωτερικό της χώρας: 19040 AUD

Δάνειο για να σας βοηθήσει να πληρώσετε τα τέλη σας

Μπορεί να μην χρειαστεί να πληρώσετε προκαταβολικά τα τέλη μαθημάτων σας. HECS-HELP και FEE-HELP σας επιτρέπουν να αναβάλλετε τα τέλη σας έως ότου το εισόδημά σας φθάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο.

Ενδέχεται επίσης να δικαιούστε οικονομική υποστήριξη από το Centrelink.

Υποτροφίες και οικονομική βοήθεια

Μπορεί να μπορείτε να υποβάλετε αίτηση υποτροφιών για να βοηθήσετε με το κόστος της μελέτης σας.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Προαπαιτούμενο: Αγγλικά (4, SA) ή ισοδύναμο
 • Τα Μαθηματικά Α (4, SA) θεωρούνται.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Απαιτείται να ικανοποιήσετε τις ισχύουσες απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας. Αυτό το πρόγραμμα απαιτεί τουλάχιστον IELTS 6.0 ή ισοδύναμο.

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τη μελέτη ενός προγράμματος αγγλικής γλώσσας που έχει εγκριθεί από το Πανεπιστήμιο.

Pathways εισόδου

Ορισμένες άλλες Pathways είναι επίσης διαθέσιμες εάν δεν είχατε τη δυνατότητα να σπουδάσετε προηγουμένως ή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για την είσοδο στο πρόγραμμα ενδιαφέροντος.

* Περαιτέρω πληροφορίες εισδοχής

Μια προσαρμοσμένη Κατάταξη επιλογής είναι αποτέλεσμα συνδυασμού πρόσθετων τάξεων μέσω ειδικών καθεστώτων εισόδου για εισαγωγή.

Τα ειδικά συστήματα συμμετοχής για εισδοχές μπορεί να σας βοηθήσουν να εισέλθετε στο πρόγραμμα της επιλογής σας αυξάνοντας την Κατάταξή σας, μέσω της κατανομής πρόσθετων τάξεων σε ορισμένες περιπτώσεις.

Πώς να εφαρμόσει

Ημερομηνίες κλεισίματος

Εφαρμόζοντας απευθείας στο USQ:

 • Εξάμηνο 3, 2018 - Εφαρμογές κοντά Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, με το 3ο εξάμηνο να αρχίζει τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018.
 • Εξάμηνο 1, 2019 - Εφαρμογές κοντά Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, με το 1ο εξάμηνο να αρχίζει τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019.
 • Εξάμηνο 2, 2019 - Εφαρμογές κοντά Δευτέρα 1 Ιουλίου, με το 2ο εξάμηνο να αρχίζει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019.

Εάν υποβάλετε αίτηση μέσω του QTAC, θα χρειαστεί να ελέγξετε τις ημερομηνίες κλεισίματος του QTAC.

Πιστοποίηση για προηγούμενη μελέτη ή εργασιακή εμπειρία

Μπορεί να δικαιούστε πίστωση εάν έχετε σπουδάσει προηγουμένως ή έχετε σχετική εργασιακή εμπειρία. Αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον αριθμό των μαθημάτων που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... περαιτέρω

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programs, you can choose to study on campus, external or online. Διαβάστε Λιγότερα
Toowoomba , Springfield , Μπρίσμπεϊν , Αυστραλία Online + 3 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη