Πτυχίο Επιστημών στο Εμπόριο

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Εάν έχετε ονειρευτεί ποτέ να διαχειριστείτε μια μικρή επιχείρηση ή να ξεκινήσετε μια δική σας, εδώ είναι ο βαθμός που περιμένατε - το ολοκαίνουργιο Bachelor of Science in Commerce (BSC), που προσφέρεται αποκλειστικά στις περιφερειακές τοποθεσίες του Μαϊάμι στο Χάμιλτον, Μίντλεουνουν , και το West Chester.

Η πρώτη μεγάλη BSC, Small Business Management, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε σε βάθος τις μικρές επιχειρήσεις που βασίζονται σε μια βάση μαθημάτων σε παραδοσιακούς επιχειρηματικούς τομείς όπως η λογιστική, η διαχείριση και το μάρκετινγκ.

Το πτυχίο Bachelor of Science in Commerce έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί μαθητές απευθείας από το γυμνάσιο, ενήλικες μαθητές ή μαθητές μεταφοράς, κατόχους πτυχίων σε επιχειρήσεις ή άλλες μεγάλες εταιρείες, και στρατιωτικούς βετεράνους.

Προσφέρεται μέσω του Τμήματος Τεχνολογίας Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι, το BSC διαθέτει το φημισμένο ίδρυμα φιλελεύθερων τεχνών του Μαϊάμι που υποστηρίζεται από πρακτική εφαρμογή εφαρμογών. Αυτό το πτυχίο δεν έχει σχέση με το Farmer School of Business στην Οξφόρδη. Το BSC διατίθεται εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά στις περιφερειακές πανεπιστημιουπόλεις του Μαϊάμι.

Ως περιφερειακός φοιτητής πανεπιστημιούπολης, θα επωφεληθείτε από ένα από τα χαμηλότερα περιφερειακά δίδακτρα στο Οχάιο, με την ευκολία, την άνεση και την προσβασιμότητα των πανεπιστημιουπόλεων κοντά στο σπίτι.

Ο ευέλικτος προγραμματισμός τάξεων και η εκτεταμένη υποστήριξη των μαθητών θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την αξιοπιστία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που αναμένεται με το πτυχίο του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι.

Όλοι οι φοιτητές πτυχίου στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι πρέπει να ολοκληρώσουν το Σχέδιο του Μαϊάμι για την Ελεύθερη Εκπαίδευση (γενική εκπαίδευση) Το BS στο Εμπόριο αποτελείται από: 1. Το Σχέδιο του Μαϊάμι, 2. ένα σύνολο απαιτούμενων μαθημάτων (βασικό και κύριο) και 3. δωρεάν μαθήματα. Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν τουλάχιστον 128 ώρες για να κερδίσουν το πτυχίο. Εκτός από τις γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης (το Σχέδιο του Μαϊάμι για τη Φιλελεύθερη Εκπαίδευση) και τα δωρεάν μαθήματα, οι μαθητές στο μάνατζμεντ διαχείρισης μικρών επιχειρήσεων θα ολοκληρώσουν 34 ώρες βασικών μαθημάτων και 18 ώρες σημαντικών μαθημάτων. Τα μαθήματα που απαιτούνται για την επίτευξη του ελάχιστου 128 ωρών είναι μαθήματα επιλογής του μαθητή.

Επιλογές διαδικτυακού μαθήματος

Έχετε πολυάσχολο πρόγραμμα; Τα περισσότερα από τα μαθήματά μας προσφέρονται διαδικτυακά. Επικοινωνήστε με την Kelley Harris ή τον σύμβουλό σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λήψη μαθημάτων CMR στο διαδίκτυο ή συμβουλευτείτε το τμήμα E-Learning για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εμπειρία διαδικτυακών μαθημάτων στο Μαϊάμι.

Βασικές απαιτήσεις προγράμματος

 • CMR 101 Εισαγωγή στη Λογιστική (3)
 • CMR 105 Εισαγωγή στο μάρκετινγκ (3)
 • CMR 108 Εισαγωγή στο Επιχειρηματικό Δίκαιο (3)
 • CMR 111 Εισαγωγή στη διαχείριση (3)
 • CMR 207 Σχεδιασμός και έλεγχος διαχείρισης (3)
 • CMR 211 Οικονομικά για το Εμπόριο (3)
 • CMR 244 Εισαγωγή στις παγκόσμιες επιχειρήσεις (3)
 • CMR 282 Ανάλυση επιχειρήσεων με βάση υπολογιστή (3)
 • CMR 302 Οικονομικές πληροφορίες. για διευθυντές (3)
 • CMR 495 Capstone στην οργανωτική στρατηγική για το εμπόριο (3)
 • Στατιστικά STA 261 (4)

Major Small Management Management (18 ώρες)

 • CMR 242 Διαχείριση λειτουργιών μικρών επιχειρήσεων (3)
 • CMR 263 Πωλήσεις και Προσφορές (3)
 • CMR 301 Προσωπικές οργανωτικές δεξιότητες (3)
 • CMR 361 Μάρκετινγκ για τις μικρές επιχειρήσεις (3)
 • CMR 401 Ηγετικές Δεξιότητες Αποφάσεων (3)
 • CMR 442 Τρέχοντα θέματα & Καινοτομία στις Μικρές Επιχειρήσεις (3)

Οι φοιτητές που παρακολουθούν το πτυχίο Επιστήμης στο Εμπόριο ενθαρρύνονται να αποκτήσουν το πτυχίο CMR τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους για το πτυχίο Εμπορίου. Για τους περισσότερους μαθητές, αυτό μπορεί να γίνει μέσα στα μαθήματα του πτυχίου Εμπορίου. Συμβουλευτείτε τον σύμβουλό σας CMR για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα μαθήματα CMR δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις του πτυχίου Farmer School of Business Bachelor και μπορεί να εφαρμοστούν έως 12 ώρες πίστωσης CMR.

Το περιεχόμενο του προγράμματος και των μαθημάτων υπόκειται σε αλλαγές. Αυτή η καταχώριση ήταν ενημερωμένη κατά τη στιγμή της εκτύπωσής της και προορίζεται μόνο για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν πρέπει να βασιστείτε για να αντιπροσωπεύσετε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Γενικά, δεσμεύεστε από τις απαιτήσεις προγράμματος που υπήρχαν τη στιγμή που ξεκινήσατε για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, εκτός εάν επιλέξετε να πληροίτε νεότερες απαιτήσεις. Το Σύστημα Αναφοράς Ελέγχου Βαθμού (DAR) παράγει μια εξατομικευμένη αναφορά, η οποία δείχνει την πρόοδό σας στην εκπλήρωση των ειδικών απαιτήσεων του προγράμματος. Μπορείτε να λάβετε ένα αντίγραφο από το Γραφείο Εγγραφών ή από το BannerWeb.

Φροντίστε να συμβουλεύεστε τακτικά έναν σύμβουλο στο Υπουργείο Εμπορίου και πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας.

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Miami University Regionals includes Miami Hamilton and Miami Middletown, two community-based campuses of Miami University, a highly-regarded public university with a national reputation. Other regiona ... περαιτέρω

Miami University Regionals includes Miami Hamilton and Miami Middletown, two community-based campuses of Miami University, a highly-regarded public university with a national reputation. Other regional locations include the Voice of America Learning Center (VOALC) in West Chester. Small class sizes, hands-on learning, and flexible scheduling—there are so many benefits to attending Miami University Regionals. Explore the programs and opportunities available at our conveniently located campuses as well as online. Διαβάστε Λιγότερα
Hamilton , Middletown , West Chester + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη