Πτυχίο Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

西安电子科技大学 Πτυχίο Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών στα αγγλικά

επαγγελματικό Προφίλ

西安电子科技大学 είναι ένας επικοινωνιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών κλάδους με βάση, τη μηχανική, την επιστήμη, τη διαχείριση, διεπιστημονική εθνικό βασικό πανεπιστήμιο κείμενο συντονισμένη ανάπτυξη της χώρας έργου «πλεονέκτημα πειθαρχία καινοτομία της πλατφόρμας» και «Project 211» κλειδί κατασκευή των κολεγίων και των πανεπιστημίων η πρώτη παρτίδα των 35 κολέγια μοντέλο λογισμικού. Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Υπολογιστών έχει διατηρήσει ηγετικό επίπεδο, επιστήμη των υπολογιστών το 2017 κατετάγη 53 σε όλο τον κόσμο, καταλαμβάνοντας την κορυφή 10% της χώρας.

Εκτός από τα μαθήματα γλώσσας, είναι έργο όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Διπλωματική Εργασία στα αγγλικά με τον εναγόμενο ολοκληρωθεί επίσης.

επαγγελματική στόχος

Η επαγγελματική εκπαίδευση έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τόσο την ικανότητα και την ακεραιότητα, μια σταθερή επαγγελματική θεμέλια, καλή έρευνα και την πρακτική, με μια ισχυρή αίσθηση του επαγγελματισμού, της ευθύνης και το πνεύμα της συνεργασίας και την προώθηση φιλικών προς τις ανταλλαγές και τη συνεργασία μεταξύ της Κίνας και της χώρας υποδοχής, με μια ισχυρή υψηλής ποιότητας προσωπικό να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις, την καινοτομία και ολοκληρωμένες δυνατότητες σχεδιασμού.

κύρια μαθήματα

Δομή δεδομένων και ανάλυση αλγορίθμου, το σήμα και το σύστημα, γλώσσα προγραμματισμού C, τεχνολογική βάση αναλογικά ηλεκτρονικά κυκλώματα, ψηφιακά κυκλώματα και τη λογική σχεδίαση, κατασκευή και ανάλυση δεδομένων αλγόριθμο, η αρχιτεκτονική του συστήματος πληροφορικής, η θεωρία της βάσης δεδομένων, δίκτυα υπολογιστών, ανάπτυξη λογισμικού, την ψηφιακή επεξεργασία εικόνας , DSP πειραματική, ψηφιακή επεξεργασία εικόνας, κινεζική κουλτούρα.

Η εκπαίδευση και τα δίδακτρα

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών του χρόνου σπουδών για 4 χρόνια τα δίδακτρα των 17.000 γιουάν / έτος (8500 γιουάν / εξάμηνο).

επιλεξιμότητα

1. Ηλικία 18-25 ετών με καλή υγεία, σύμφωνα με την κρατική δημοσίευσε τις «ξένες ξένους φοιτητές πρότυπα ελέγχου υγείας», το ισοδύναμο της Κίνας αποφοίτησε από το γυμνάσιο, η κατοχή ισχύοντος διαβατηρίου του αλλοδαπού πολίτη?

2. Επιλέξτε τους μαθητές στην αγγλική γλώσσα διδασκαλίας επαγγελματικό, Αγγλικά επίπεδο που απαιτείται για να επιτευχθεί το διεθνές πρότυπο IELTS 6,0 ή TOEFL 80 μονάδες ή ισοδύναμες απαιτήσεις τους επίπεδο αγγλική τάξη.

υλικά εφαρμογή

  1. « 西安电子科技大学 για τη Διεθνή Έντυπο Αίτησης Φοιτητές»
  2. Υψηλότερη δίπλωμα (συμβολαιογραφική φωτοτυπία). Εκτός από αγγλικό κείμενο συνοδεύεται από συμβολαιογραφική κινεζική ή την αγγλική μετάφραση. Οι μαθητές καλούνται να υποβάλουν οι ίδιοι που εγγράφονται στο σχολείο που εξέδωσε το σχολείο
  3. Μαθαίνοντας μεταγραφές. Κείμενο εκτός των Αγγλικών θα πρέπει να συνοδεύεται από συμβολαιογραφική κινεζική ή την αγγλική μετάφραση
  4. Αντίγραφο του διαβατηρίου (ισχύει για δύο χρόνια ή και περισσότερο).
  5. , Τοποθετήστε ένα αντίγραφο της έκθεσης βαθμολογίας HSK έχει συνδεθεί με τα υλικά εφαρμογή
  6. «Ξένος Φυσική εξέταση»
  7. τέλος εξέτασης: 800 γιουάν (μετρητά, ταχυδρομική επιταγή ή τραπεζικό έμβασμα).

Το παραπάνω υλικό σε αυτή τη σειρά, πατήστε το επάνω αριστερό βιβλιοδεσίας (ένας τύπος δύο). Είτε παραδέχθηκε ή όχι, τα υλικά αίτηση δεν θα επιστραφούν.

ομολογώ

Ελεγμένα υλικό, σύμφωνα με την κατάσταση και τις επαγγελματικές απαιτήσεις του αιτούντος, να λάβει εισαγωγή με δύο τρόπους:

  • Αποφασίστε αν θα δεχθεί τη συνέντευξη?
  • Συνέντευξη καθώς και γραπτή δοκιμασία για να αποφασίσει αν θα παραδεχτούν.

Γενικές ρυθμίσεις για συνέντευξη στις αρχές Ιουνίου, το συγκεκριμένο τρόπο, το χρόνο, τον τόπο, ενημερώνει τον αιτούντα κατά την πρώτη φάση των υλικών εφαρμογής (τηλέφωνο ή e-mail) απευθείας από το γραφείο εισαγωγών.

Οι υποψήφιοι πλήρη εφαρμογή υλικών, τα προσόντα των εξετάσεων, μπορείτε να εγγραφείτε. Admissions Office θα εκδοθεί ειδοποίηση αποδοχής που θα γίνουν δεκτοί φοιτητές.

Στοιχεία Επικοινωνίας

西安电子科技大学 Γραφείο Εισδοχής του Διεθνούς Εκπαίδευσης

Διεύθυνση: Taibai South Road, Yanta District, επαρχία Shaanxi, Κίνα Νο 2

Ταχυδρομικός Κώδικας: 710071, Κίνα

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Xidian University,under the jurisdiction of the Ministry of Education, dedicates primarily to the electronics and information education and research, with an integration of a wide range of academic su ... περαιτέρω

Xidian University,under the jurisdiction of the Ministry of Education, dedicates primarily to the electronics and information education and research, with an integration of a wide range of academic subjects covering engineering, science, management, economy, arts and social sciences. Διαβάστε Λιγότερα
Xi'an , Xi'an + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη