Στόχοι προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με σταθερή προπόνηση στα Μαθηματικά, συμπεριλαμβανομένων θεμελιωδών εννοιών, υπολογιστικών δεξιοτήτων και τεχνικών μοντελοποίησης, καθώς και συγκεκριμένη εκπαίδευση στη διδασκαλία όλων των επιπέδων δευτεροβάθμιας μαθηματικών σε ένα ευρύ φάσμα σπουδαστών.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι μαθητές αναμένεται να είναι σε θέση:

  • καταδεικνύουν την κατανόηση των βασικών εννοιών, αρχών, αποτελεσμάτων, δεξιοτήτων και τεχνικών λογικής σε διάφορους κλάδους των μαθηματικών.
  • χρήση μαθηματικών γνώσεων για την επίλυση προβλημάτων σε διάφορες καταστάσεις.
  • να εφαρμόσουν τις θεωρίες μάθησης και τις δεξιότητες διδασκαλίας για να καθοδηγήσουν τους μαθητές να μάθουν τα μαθηματικά.
  • μεσολαβούν μαθηματική γνώση για τη μάθηση των μαθητών σε διάφορα περιβάλλοντα μάθησης και διδασκαλίας. και
  • εκτελέσει νέα τεχνολογία για τη μάθηση και διδασκαλία των μαθηματικών στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δομή προγράμματος

Τομέα


  • Εκπαιδευτικές μελέτες Core (Generic)
  • Παιδαγωγική για τον κύριο 30 cps Γενική εκπαίδευση 22 cps Έργο Τελικού Έτους (Σχέδιο Τιμών / Έργο Capstone) 3 cps Μαθήματα επιλογής (συμπεριλαμβανομένων των Ελεύθερων Επιλογών, των Μικρών ή Δεύτερων Μεγάλων) 30 cps Field Experience 20 cps Βελτίωση γλώσσας 9 cps Σύνολο: 156 cps

Σημείωση: Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο Πανεπιστήμιο Tai Po και στο Κέντρο Μελετών Tseung Kwan O / Δορυφορικό Κέντρο Μελετών Δορυφόρων / Αθλητικό Κέντρο Kowloon Tong όπως αποφασίστηκε από το Πανεπιστήμιο.

Μείζων

Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που επικεντρώνεται στην ενίσχυση και διεύρυνση της κατανόησης των μαθητών από τις θεμελιώδεις έννοιες, στην ανάπτυξη της μαθηματικής σκέψης και στη σύνδεση των θεωριών σε όλες τις σημαντικές πτυχές των μαθηματικών. Μια τέτοια αυστηρή βάση στα μαθηματικά θα επιτρέψει στους καθηγητές να διδάξουν από μια ολιστική άποψη, καθώς και να τους προετοιμάσουν για περαιτέρω συμμετοχή στην έρευνα στον τομέα της εκπαίδευσης των μαθηματικών και στη χάραξη πολιτικής. Αυτός ο σπουδαστής τονίζει επίσης τις τεχνικές και την εμπειρογνωμοσύνη στο σχεδιασμό και την εκτέλεση πακέτων μάθησης με τη βοήθεια της πληροφορικής στη διδασκαλία των μαθηματικών έτσι ώστε οι νέοι εκπαιδευτικοί να είναι εξοπλισμένοι με τις γνώσεις και την ικανότητα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των διαφορετικών μαθητών. Η εκπαίδευση θα ενισχύσει την ευαισθητοποίηση του εκπαιδευτικού στον νέο ρόλο των πακέτων μάθησης με τη βοήθεια της πληροφορικής στη διδασκαλία και στοχεύει στην αξιοποίηση της τεχνολογίας για την υποστήριξη της αποτελεσματικής διδασκαλίας και μάθησης.

Προοπτικές σταδιοδρομίας / επαγγελματικά προσόντα

Οι βαθιές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές γνώσεις τους απονέμουν πτυχιούχους του προγράμματος με εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας. Θα έχουν Κατ 'Οίκον Κατάρτιση στο Χονγκ Κονγκ και είναι έτοιμοι να γίνουν πλήρως εκπαιδευμένοι καθηγητές στα τοπικά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εκτός από την επαγγελματική σταδιοδρομία διδασκαλίας, οι απόφοιτοι θα έχουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τις πνευματικές δεξιότητες για να ξεκινήσουν μια μεγάλη ποικιλία άλλων σχετικών θέσεων εργασίας στον κυβερνητικό τομέα, μη κυβερνητικές οργανώσεις, εμπορικούς οργανισμούς, εκδοτικό τομέα κλπ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε23 περισσότερα μαθήματα αποThe Education University of Hong Kong »

Τελευταία ενημέρωση February 21, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
140,000 HKD
Μη τοπικοί φοιτητές ετησίως Τοπικοί φοιτητές: 42.000 δολάρια HK ετησίως
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη