Στόχοι προγράμματος

Το πρόγραμμα στοχεύει στην κατάρτιση των προσχολικών εκπαιδευτικών που θα μπορούν να διδάσκουν το πρόγραμμα σπουδών Γεωγραφίας στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές θα μπορούν:

  • επιδεικνύουν μια σταθερή κατανόηση και γνώση των γεωγραφικών εννοιών και θεωριών και εφαρμόζουν τη γνώση για την επίλυση των γεωγραφικών προβλημάτων σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο πλαίσιο με την περίπλοκη διεπαφή ανθρώπου-φυσικής.
  • να αναπτύξει ικανότητα μάθησης ώστε να είναι ικανός και αποτελεσματικός μαθητευόμενος και δάσκαλος σε μια δυναμική και μια συνεχώς μεταβαλλόμενη κοινωνία.
  • να εφαρμόσουν κριτική σκέψη για να αναλύσουν τα γεωγραφικά και περιβαλλοντικά ζητήματα που αφορούν τη σχέση μεταξύ γης, φύσης και ανθρώπων στο φυσικό και ανθρώπινο περιβάλλον ·
  • να επιδείξει το παιδαγωγικό αλφαβητισμό και την ικανότητα που απαιτείται για την ανάπτυξη και την εφαρμογή του προγράμματος σπουδών στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. και
  • να αναπτύξουν βασικές ικανότητες σχεδιασμού, εκτέλεσης, αναφοράς σε επιτόπια έρευνα και γεωγραφικής έρευνας με τις δεξιότητες της ανάλυσης δεδομένων, του Γεωγραφικού Πληροφοριακού Συστήματος, της τηλεπισκόπησης και των επιτόπιων μελετών.

Δομή προγράμματος

Τομέα


  • Εκπαιδευτικές μελέτες Core (Generic)
  • Παιδαγωγική για τον κύριο 30 cps Γενική εκπαίδευση 22 cps Έργο Τελικού Έτους (Σχέδιο Τιμών / Έργο Capstone) 3 cps Ανήλικος 15 cps Μαθήματα επιλογής (συμπεριλαμβανομένων των Ελεύθερων Επιλογών, Μικρά ή Δεύτερα) 15 cps Field Experience 20 cps Βελτίωση γλώσσας 9 cps Σύνολο: 156 cps

Σημείωση: Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο Πανεπιστήμιο Tai Po και στο Κέντρο Μελετών Tseung Kwan O / Δορυφορικό Κέντρο Μελετών Δορυφόρων / Αθλητικό Κέντρο Kowloon Tong όπως αποφασίστηκε από το Πανεπιστήμιο.

Προοπτικές σταδιοδρομίας / επαγγελματικά προσόντα

Οι σε βάθος ακαδημαϊκές και επαγγελματικές γνώσεις προσφέρουν πτυχιούχους του προγράμματος με εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας. Θα έχουν Κατ 'Οίκον Κατάρτιση στο Χονγκ Κονγκ και είναι έτοιμοι να γίνουν πλήρως εκπαιδευμένοι καθηγητές στα τοπικά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εκτός από την επαγγελματική σταδιοδρομία διδασκαλίας, οι απόφοιτοι θα έχουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τις πνευματικές δεξιότητες για να ξεκινήσουν μια μεγάλη ποικιλία άλλων σχετικών θέσεων εργασίας στον κυβερνητικό τομέα, τις πράσινες μη κυβερνητικές οργανώσεις, τους εμπορικούς οργανισμούς, τις περιβαλλοντικές συμβουλές κλπ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε23 περισσότερα μαθήματα αποThe Education University of Hong Kong »

Τελευταία ενημέρωση May 1, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
140,000 HKD
Μη τοπικοί φοιτητές ετησίως Τοπικοί φοιτητές: 42.000 δολάρια HK ετησίως
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη