Στόχοι προγράμματος

Τα αγγλικά είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα στο Χονγκ Κονγκ. Οι μαθητές αυτού του προγράμματος έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν γνώσεις Αγγλικών και διαφορετικές μεθόδους διδασκαλίας της αγγλικής ως δεύτερης γλώσσας. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα πρακτικό, απαιτώντας από τους μαθητές να χρησιμοποιούν τα αγγλικά για διάφορους ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς σκοπούς καθ 'όλη τη διάρκεια των πέντε ετών σπουδών τους. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για:

 • να έχουν υψηλό επίπεδο επάρκειας στα αγγλικά εκπληρώνοντας την απαίτηση εξόδου από τη γλώσσα όπως ορίζεται από το Πανεπιστήμιο ·
 • να έχουν βαθιά γνώση της αγγλικής γλώσσας ·
 • να είναι σε θέση να βοηθήσουν τους μαθητές των δημοτικών σχολείων στο Χονγκ Κονγκ να μάθουν αγγλικά ως μια δεύτερη γλώσσα αποτελεσματικά.
 • έχουν δεξιότητες διά βίου μάθησης και είναι σε θέση να εκτιμούν τις ηθικές, κοινωνικές και πολιτιστικές αξίες.
 • να είναι σε θέση να συνεργαστεί με φοιτητές, γονείς, συναδέλφους, διευθυντές σχολείων και άλλους επαγγελματίες. και
 • να κατανοήσουν θέματα εκπαίδευσης του Χονγκ Κονγκ και να αντιδράσουν θετικά στις εκπαιδευτικές καινοτομίες.

Δομή προγράμματος

Τομέα

Σημείωση: Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο Πανεπιστήμιο Tai Po και στο Κέντρο Μελετών Tseung Kwan O / Δορυφορικό Κέντρο Μελετών Δορυφόρων / Αθλητικό Κέντρο Kowloon Tong όπως αποφασίστηκε από το Πανεπιστήμιο.

* Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να λάβουν Μικρά (15cps) (ή δύο Μικρά ή Δευτερεύοντα (τουλάχιστον 30 cps) διδασκόμενα μαθήματα στον Τομέα των Επιλογών για αποφοίτηση με Μικρά (ή Μικρά) Οι σπουδαστές υποχρεούνται να λαμβάνουν επιπλέον πιστώσεις για να εκπληρώσουν τις δευτερεύουσες δευτερεύουσες / δεύτερες σημαντικές απαιτήσεις.

Υποχρεωτικό Πρόγραμμα Immersion

Το Πρόγραμμα Immersion είναι υποχρεωτικό μέρος του προγράμματος και οι μαθητές πρέπει να συμμετάσχουν και να ανταποκριθούν επιτυχώς στην απαίτηση του προγράμματος για να αποφοιτήσουν. Στο πρόγραμμα, θα:

 • ζουν σε μια αγγλόφωνη χώρα (π.χ. Αυστραλία, Ηνωμένες Πολιτείες ή Καναδά) και σπουδάζουν σε πανεπιστήμιο εκεί.
 • ζουν με μια τοπική οικογένεια.
 • να βελτιώσουν την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.
 • να μάθουν περισσότερα για την αγγλική γλώσσα, αγγλόφωνες κουλτούρες και άλλα εκπαιδευτικά συστήματα και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. και
 • να αυξήσει τη γενική εμπιστοσύνη τους και να αναπτύξει μια ευρύτερη κοσμοθεωρία.

Προοπτικές σταδιοδρομίας / επαγγελματικά προσόντα

Αξιοποιώντας τα αγγλικά με σε βάθος ακαδημαϊκή και επαγγελματική γνώση, οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας. Θα γίνουν πλήρως εκπαιδευμένοι καθηγητές Αγγλικών που μπορούν να διδάξουν στα τοπικά δημοτικά σχολεία τις ακόλουθες δεξιότητες και προσόντα:

 1. Καθεστώς Καθηγητών στο Χονγκ Κονγκ.
 2. Πολύ υψηλή ικανότητα αγγλικής γλώσσας, με δικαίωμα συμμετοχής στην απαλλαγή από την αξιολόγηση γλωσσικής επάρκειας για τους εκπαιδευτικούς - Αγγλικά (LPATE). και
 3. Δυνατότητα να βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα αποτελεσματικά στο δημοτικό σχολείο του Χονγκ Κονγκ.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε23 περισσότερα μαθήματα αποThe Education University of Hong Kong »

Τελευταία ενημέρωση May 1, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
140,000 HKD
Μη τοπικοί φοιτητές ετησίως Τοπικοί φοιτητές: 42.000 δολάρια HK ετησίως
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη