Πτυχίο Εκπαίδευσης στη Διδασκαλία της Ενδιάμεσης Φάσης

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Bachelor of Education in Intermediate Phase Teaching προετοιμάζει τους μαθητές για να διδάξουν τους μαθητές από τους βαθμούς 4 έως 7. Ο σκοπός του τίτλου είναι να παραδώσει επαγγελματίες ειδικευμένους αρχαίους δασκάλους για την ενδιάμεση φάση. Αυτό γίνεται με την παροχή στους φοιτητές των εκπαιδευτικών μιας σφαιρικής εκπαίδευσης που τους εξοπλίζει με την απαιτούμενη βασική γνώση του περιεχομένου, την ικανότητα διδασκαλίας, την υγιή και εξαντλημένη κατανόηση του ολοκληρωμένου χαρακτήρα της θεωρίας και της πρακτικής στην εκπαίδευση και του πλαισίου του επαγγέλματος του εκπαιδευτικού Νότια Αφρική.

Αποτελέσματα του προγράμματος

 • Οι μαθητές που ολοκληρώνουν αυτό το πρόγραμμα θα μπορούν:
 • Διδάξτε τα Αγγλικά ως Πρώτη και Πρόσθετη γλώσσα και επικοινωνήστε είτε με Sotho είτε με Zulu.
 • Διδάξτε τουλάχιστον τρία σχολικά μαθήματα από τα ακόλουθα θεματικά πεδία: Μαθηματικά, Επιστήμη και Τεχνολογία, Κοινωνικές Επιστήμες, Ικανότητες Ζωής και Zulu / Sotho, σύμφωνα με τις ανάγκες των μαθητών και τις απαιτήσεις του σχολικού προγράμματος σπουδών.
 • Υποστήριξη και υποστήριξη της μάθησης και της ανάπτυξης σε ποικίλα εκπαιδευτικά πλαίσια.
 • Διδάξτε τις θεμελιώδεις μαθηματικές έννοιες που στηρίζουν το σχολικό πρόγραμμα της ενδιάμεσης φάσης.
 • Προσδιορίστε και αντιμετωπίσετε τα εμπόδια στη μάθηση στην τάξη.
 • Δημιουργία μιας προσωπικής φιλοσοφίας διδασκαλίας και κριτική σκέψη για τη διδασκαλία της φιλοσοφίας και το πώς σχετίζεται με τη διδασκαλία της συμπεριφοράς

Απαιτήσεις εισδοχής

Ένα έγκυρο Εθνικό Πιστοποιητικό Προσωπικού (NSC) με άδεια εισαγωγής για πτυχίο.

 • Ελάχιστο APS 26 εκτός του προσανατολισμού της ζωής
  Αγγλικά ως γλώσσα κατ 'οίκον 5 (60%) ή
  Αγγλικά ως πρώτη ή δεύτερη πρόσθετη γλώσσα 6 (70%)

Απαιτήσεις Εισαγωγής: Εθνικό Πιστοποιητικό (Επαγγελματικό) (NVC)

Με την επιφύλαξη θεσμικών απαιτήσεων εισδοχής, η ελάχιστη απαίτηση εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών Bachelor είναι ένα Εθνικό Πιστοποιητικό (Επαγγελματικό) Επίπεδο 4 που εκδίδεται από το Συμβούλιο Γενικής και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Οι ελάχιστες νομοθετικές απαιτήσεις για την εισαγωγή στο πτυχίο Bachelors περιλαμβάνουν την επίτευξη:

 • Τρία (3) θεμελιώδη θέματα μεταξύ 60-69% - συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών ως γλώσσα μάθησης και διδασκαλίας
 • Τρία επαγγελματικά θέματα από τον καθορισμένο κατάλογο μεταξύ 70-79%.

Πρόσθετες απαιτήσεις

Ένα μέσο ποσοστό 40% στα Μαθηματικά ή το 60% στον Μαθηματικό Γραμματισμό στο Βαθμό 12 απαιτείται για να εγγραφεί στα ακαδημαϊκά σπουδαστικά Μαθηματικά για την Ενδιάμεση Φάση.

Διεθνείς φοιτητές

Σημειώστε ότι ακολουθείται ξεχωριστή διαδικασία για τους διεθνείς φοιτητές. Εκτός από τα προαναφερθέντα, πρέπει να προσκομιστεί πιστοποιητικό άδειας σπουδών και πιστοποιητικό ιατρικής ασφάλισης. Επικοινωνήστε με το Διεθνές Γραφείο στο 011 559 3129

Τι είναι διαθέσιμη οικονομική υποστήριξη;

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών για τους καθηγητές Funza Lushaka δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές με υψηλό ακαδημαϊκό δυναμικό και δέσμευση να αναλάβουν την αρχική εκπαίδευση των εκπαιδευτικών και μετά από προσόντα για να μπουν στην υπηρεσία των επαρχιακών τμημάτων εκπαίδευσης. Οι υποτροφίες είναι σχεδιασμένες για να βοηθήσουν στην ικανοποίηση της εθνικής ανάγκης για εκπαιδευτικούς υψηλού επιπέδου σε τομείς προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.funzalushaka.doe.gov.za.
Το Εθνικό Σχέδιο Χρηματοοικονομικών Ενισχύσεων για τους φοιτητές (NSFAS) μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας στη διεύθυνση
011 559 3642/3906 στο πανεπιστήμιο Kingsway του πανεπιστημίου Auckland Park (APK) και
011 559 5507/5509 για το Campus Soweto (SWC).
Email: nsfas@uj.ac.za
www.bursaries.co.za

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση;

Παρακαλείστε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.uj.ac.za/apply

Ημερομηνίες εγγραφής και εκκίνησης

Η εγγραφή ξεκινάει τον Ιανουάριο και διαλέξεις τον Φεβρουάριο για τα προγράμματα σπουδών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.

Όλα τα ερευνητικά προγράμματα για μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους μπορούν να εγγραφούν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Ημερομηνία λήξης: Το ακαδημαϊκό ξεκινάει τον Ιανουάριο και τελειώνει τον Δεκέμβριο. Η προθεσμία του προγράμματος καθορίζεται από τη διάρκεια του προγράμματος.

Στοιχεία επικοινωνίας της σχολής

Στο Πανεπιστήμιο του Auckland Park Kingsway 011 559 3251
Πανεπιστημιούπολη Soweto 011 559 5562
Email eduquiries@uj.ac.za
Ιστοσελίδα www.uj.ac.za/edu

Το Τμήμα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει πληροφορίες σε αυτό το φυλλάδιο. Ανατρέξτε στον ιστότοπο της Σχολής για τις τελευταίες εξελίξεις

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... περαιτέρω

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Διαβάστε Λιγότερα
Γιοχάνεσμπουργκ

Υποβολή ερώτησης

Άλλη