Πτυχίο Εκπαίδευσης στην Ανώτερη Φάση και Διδασκαλία FET

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σκοπός της διδασκαλίας Bachelor of Education in Senior Phase (SP) και στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση (FET) είναι να παραδώσει εκπαιδευμένους αρχάριους επαγγελματίες για τη σταδιοδρομία Senior και FET. Αυτό επιτυγχάνεται με την παροχή στους φοιτητές διδασκαλίας μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης που τους παρέχει εξειδικευμένες διδακτικές γνώσεις σε τουλάχιστον τρεις ειδικότητες: (ένα θέμα SP και δύο θέματα FET ή ένα θέμα SP, ένα θέμα FET και ένας ρόλος υποστήριξης) και ένα η νοητή κατανόηση του ολοκληρωμένου χαρακτήρα της θεωρίας και της πρακτικής στην εκπαίδευση και το πλαίσιο του επαγγέλματος του εκπαιδευτικού στη Νότια Αφρική.

Αποτελέσματα του προγράμματος

 1. Διδάξτε τρεις ειδικότητες (ένα θέμα SP και δύο θέματα FET ή ένα θέμα SP, ένα θέμα FET και ένας ρόλος υποστήριξης) που συνδέονται με τους ακόλουθους τομείς και ειδικεύσεις υποστήριξης μάθησης.
  • Θέματα Τομείς
   • Κλασσικές μελέτες
   • Επιστήμη και Τεχνολογία
   • Γλώσσες
   • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Ειδικοποιήσεις υποστήριξης μάθησης
  • Σχολική καθοδήγηση και υποστήριξη
  • Φυσική αγωγή
  • Εκπαιδευτής Τεχνικής Υποστήριξης ΤΠΕ
  • Υποστήριξη σχολικών βιβλιοθηκών και κέντρων πληροφοριών
 2. Υποστήριξη και υποστήριξη της μάθησης και της ανάπτυξης σε ποικίλα εκπαιδευτικά πλαίσια.
 3. Προσδιορίστε και αντιμετωπίσετε τα εμπόδια στη μάθηση στην τάξη.
 4. Να διαμορφώσουν μια προσωπική φιλοσοφία διδασκαλίας και να σκεφτούν κριτικά τη φιλοσοφία διδασκαλίας τους και το πώς σχετίζονται με τη διδασκαλία

Απαιτήσεις εισδοχής

Ένα έγκυρο Εθνικό Πιστοποιητικό Προσωπικού (NSC) με άδεια εισαγωγής για πτυχίο.

 • Ελάχιστο APS 26 εκτός του προσανατολισμού της ζωής
  Αγγλικά ως γλώσσα κατ 'οίκον 5 (60%) ή
  Αγγλικά ως πρώτη ή δεύτερη πρόσθετη γλώσσα 6 (70%)

Απαιτήσεις εισδοχής: Εθνικό Πιστοποιητικό (Επαγγελματικό) (NVC)

Με την επιφύλαξη θεσμικών απαιτήσεων εισδοχής, η ελάχιστη απαίτηση εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών Bachelor είναι ένα Εθνικό Πιστοποιητικό (Επαγγελματικό) Επίπεδο 4 που εκδίδεται από το Συμβούλιο Γενικής και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Οι ελάχιστες νομοθετικές απαιτήσεις για την εισαγωγή στο πτυχίο Bachelors περιλαμβάνουν την επίτευξη:

 • Τρία (3) θεμελιώδη θέματα μεταξύ 60-69% - συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών ως γλώσσα μάθησης και διδασκαλίας
 • Τρία επαγγελματικά θέματα από τον καθορισμένο κατάλογο μεταξύ 70-79%.

Πρόσθετες απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα κριτήρια που έχουν οριστεί από άλλες σχολές όσον αφορά τις επιλεγείσες ακαδημαϊκές εταιρείες. Πρέπει επίσης να πληρούνται όλα τα πρόσθετα κριτήρια για συγκεκριμένες μεθοδολογίες.

Διεθνείς φοιτητές

Σημειώστε ότι ακολουθείται ξεχωριστή διαδικασία για τους διεθνείς φοιτητές. Εκτός από τα προαναφερθέντα, πρέπει να προσκομιστεί πιστοποιητικό άδειας σπουδών και πιστοποιητικό ιατρικής ασφάλισης. Επικοινωνήστε με το Διεθνές Γραφείο στο 011 559 3129

Ποια οικονομική υποστήριξη είναι διαθέσιμη;

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών για τους καθηγητές Funza Lushaka δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές με υψηλό ακαδημαϊκό δυναμικό και δέσμευση να αναλάβουν την αρχική εκπαίδευση των εκπαιδευτικών και μετά από προσόντα για να μπουν στην υπηρεσία των επαρχιακών τμημάτων εκπαίδευσης. Οι υποτροφίες είναι σχεδιασμένες για να βοηθήσουν στην ικανοποίηση της εθνικής ανάγκης για εκπαιδευτικούς υψηλού επιπέδου σε τομείς προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.funzalushaka.doe.gov.za.

Το Εθνικό Σχέδιο Χρηματοοικονομικών Ενισχύσεων για τους φοιτητές (NSFAS) μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας στη διεύθυνση
011 559 3642/3906 στο πανεπιστήμιο Kingsway του πανεπιστημίου Auckland Park (APK) και
011 559 5507/5509 για το Campus Soweto (SWC).
Email: nsfas@uj.ac.za
www.bursaries.co.za

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση;

Παρακαλείστε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.uj.ac.za/apply

Ημερομηνίες εγγραφής και εκκίνησης

Η εγγραφή ξεκινάει τον Ιανουάριο και διαλέξεις τον Φεβρουάριο για τα προγράμματα σπουδών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.

Όλα τα ερευνητικά προγράμματα για μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους μπορούν να εγγραφούν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Ημερομηνία λήξης: Το ακαδημαϊκό ξεκινάει τον Ιανουάριο και τελειώνει τον Δεκέμβριο. Η προθεσμία του προγράμματος καθορίζεται από τη διάρκεια του προγράμματος.

Στοιχεία επικοινωνίας της σχολής

Στο Πανεπιστήμιο του Auckland Park Kingsway 011 559 3251
Πανεπιστημιούπολη Soweto 011 559 5562
Email eduquiries@uj.ac.za
Ιστοσελίδα www.uj.ac.za/edu

Το Τμήμα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει πληροφορίες σε αυτό το φυλλάδιο. Ανατρέξτε στον ιστότοπο της Σχολής για τις τελευταίες εξελίξεις

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... περαιτέρω

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Διαβάστε Λιγότερα
Γιοχάνεσμπουργκ

Υποβολή ερώτησης

Άλλη