Πτυχίο Διοίκησης Ξενοδοχείων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείου που προσφέρεται από την Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του Özyeğin University είναι ένα τετραετές ακαδημαϊκό πρόγραμμα που ξεκίνησε ως το πρώτο του είδους στην Τουρκία με τον δηλωμένο στόχο να είναι μεταξύ των κορυφαίων είκοσι (20) διεθνών ακαδημαϊκών προγραμμάτων στον τομέα αυτό έως το έτος 2020.

Το πρωτόκολλο που υπογράφηκε μεταξύ του Özyeğin University Προγράμματος Διαχείρισης Özyeğin University και του Swissôtel Hotels

Επιπλέον, το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείων της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του Özyeğin University έχει επίσης καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για τη σύσταση του Συμβουλευτικού Συμβουλίου του, αυτού του είδους στον κόσμο, που συγκεντρώνει 12 ενεργούς, βετεράνους ηγέτες της βιομηχανίας φιλοξενίας και τουρισμού, πραγματοποιώντας την πρώτη συνάντησή του και ζητώντας την έναρξη των εργασιών της στις 16 Ιουλίου 2009. Σήμερα, το συμβουλευτικό μας συμβούλιο υπερηφανεύεται για τα δεκαοκτώ (18) μέλη του, τα οποία παρέχουν καθοδήγηση στους φοιτητές μας ως Διευθυντές.

Το πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείων απαιτεί φυσικά σύγχρονες πρακτικές και θεωρητικές προσεγγίσεις συγχωνευμένες μεταξύ τους. Ως εκ τούτου, η εκπαίδευση βασισμένη σε πολυμέσα είναι απαραίτητη και πρέπει να περιλαμβάνει μελέτες περιπτώσεων, επαγγελματικό λογισμικό φιλοξενίας, μελέτες κουζίνας / εργαστηρίων για την ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων, διαδραστικά προγράμματα προσομοίωσης, σχέδια, πρακτική εξάσκηση, μαθήματα επιλογής και δεύτερες ξένες γλώσσες όπως ρωσική, κινέζικη, Ισπανικά.

Ο απώτερος στόχος του προγράμματος είναι η καλλιέργεια επιτυχημένων επαγγελματιών στους τομείς της φιλοξενίας και / ή της διαχείρισης τροφίμων και ποτών που διαθέτουν σύγχρονες αξίες και οι οποίοι μπορούν να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις μετά την αποφοίτησή τους ή να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους σε εκτελεστικές θέσεις διαχείρισης σε διεθνές ξενοδοχείο αλυσίδες με την εκτεταμένη τεχνογνωσία και εμπειρία τους μέσω της διεθνούς αναγνωρισμένης ερευνητικής μας σχολής.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μας, οι φοιτητές μας θα εφαρμόσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις στα πρακτικά δωμάτια του ξενοδοχείου που είναι εξαιρετικά διακοσμημένα και επιπλωμένα υπό την αιγίδα των Swissôtel Hotels and Resorts, του The Marmara Collection Group και των Martı Hotels and Resorts, . Στην περιοχή των τροφίμων και ποτών, οι μαθητές προετοιμάζουν τα είδη διατροφής σε πέντε διαφορετικές υπερσύγχρονες κουζίνες και τους εξυπηρετούν στο εστιατόριο πρακτικής 110 ατόμων και αίθουσα δεξιώσεων 80 ατόμων. Μετά την αποφοίτησή τους, οι σπουδαστές θα ενταχθούν στον επιχειρηματικό κόσμο ως περιβαλλοντικά συνειδητό και κοινωνικά υπεύθυνο ανώτατο στέλεχος που θα ενεργήσει ως πρωτοπόροι της κοινωνικής ανάπτυξης.

Δεύτερα μαθήματα ξένων γλωσσών

Τα δευτερεύοντα μαθήματα ξένων γλωσσών αναφέρονται μεταξύ των "Επιλογών Μαθήματα" που υποχρεούνται να ολοκληρώσουν οι φοιτητές για να αποφοιτήσουν από το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείων. Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν επιτυχώς τουλάχιστον 4 διαδοχικά μαθήματα σε μία από τις γερμανικές, κινεζικές, ισπανικές και ρωσικές γλώσσες (συνολικά 20 μονάδες). Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς τα 4 διαδοχικά μαθήματα σε μια γλώσσα, μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν τα επόμενα μαθήματα στην ίδια γλώσσα ή να επιλέξουν ένα διαφορετικό μάθημα ξένης γλώσσας ως ένα "μάθημα επιλογής (δεύτερη ξένη γλώσσα)" που πρέπει να υπολογιστεί για τις απαιτήσεις βαθμολόγησης τους. Τα μαθήματα που λαμβάνονται ως τέτοια περιλαμβάνονται επίσης στο μέσο βαθμό βαθμολογίας υπολογισμού.

Εγγραφή για Δεύτερα Μαθήματα ξένων γλωσσών

Οι φοιτητικές υπηρεσίες παρέχουν στην Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών τις εθνικότητες, τους τύπους εισδοχής και τα γυμνάσια όλων των φοιτητών που εγγράφονται στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών που ξεκινούν το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας και εκείνων που ξεκινούν άμεσα το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείων. Στη συνέχεια, η Διεύθυνση Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών καθορίζει ποια δευτερεύοντα μαθήματα ξένων γλωσσών μπορούν να λάβουν οι μαθητές με βάση την εθνικότητα των μαθητών, τους τύπους εισδοχής και τα γυμνάσια. Συνεπώς, οι φοιτητικές υπηρεσίες παρέχουν τις πληροφορίες που έχει εγκρίνει ο Διευθυντής της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Πληροφοριακό Σύστημα Φοιτητών.

Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώνουν προσωπικά τις εγγραφές τους μέσω του Συστήματος Πληροφοριών Φοιτητών επιλέγοντας τα δευτερεύοντα μαθήματα ξένων γλωσσών μεταξύ των μαθημάτων που θεωρούνται κατάλληλα για αυτούς από τη Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών.

Οι φοιτητές που εγγράφονται για πρώτη φορά σε ένα δεύτερο μάθημα ξένων γλωσσών μπορούν, εάν το επιθυμούν, να εγκαταλείψουν την τρέχουσα πορεία τους και να προσθέσουν ένα δεύτερο δεύτερο μάθημα ξένων γλωσσών που είναι διαθέσιμο γι 'αυτούς, υπό τον όρο ότι διαθέτουν επαρκή ποσόστωση μέσω του Συστήματος Πληροφοριών Φοιτητών το τέλος της περιόδου προσθήκης.

Οι σπουδαστές που έχουν κάνει το πρώτο από τα δευτερεύοντα μαθήματα ξένων γλωσσών τους μπορούν να αλλάξουν την υπάρχουσα προτίμηση τους για δεύτερη ξένη γλώσσα με ένα άλλο από τα μαθήματα που κρίνονται κατάλληλα από τη Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών υπό την προϋπόθεση ότι ο βαθμός που έλαβαν στην τρέχουσα πορεία τους ικανοποιεί τις απαιτήσεις επανάληψης μαθημάτων στους κανόνες και τους κανονισμούς για τα προπτυχιακά προγράμματα. Η αρχική πορεία της νέας δεύτερης ξένης γλώσσας που επιλέγει ο φοιτητής θεωρείται η επανάληψη της προηγούμενης πορείας. Η πτώση δεν περιλαμβάνεται στον μέσο όρο υπολογισμού βαθμού.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates ... περαιτέρω

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates stand out and be one step ahead of others, Özye?in offers an innovative education model that adds value to its students. Özye?in University’s primary mission is to prepare its students to be resourceful graduates in the world of business, making sure that they know more than one foreign language, acquire new skills through social activities, continuously develop themselves, expand their global vision before graduation through international internship or exchange programs, and always be at the service of society. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη