Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων

Cogswell College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων

Cogswell College

Master στην επιχειρηματική πλευρά των δημιουργικών βιομηχανιών με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων.

Αν έχετε ονειρευτεί τη λειτουργία ενός στούντιο, τη διαχείριση έργων ψηφιακών μέσων, την οδήγηση μιας ομάδας στη Disney ή την εκτόξευση της δικής σας εφαρμογής Angry Birds, το πρόγραμμα σπουδών μας για τη διοίκηση επιχειρήσεων θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε και να εφαρμόζετε επιχειρηματική θεωρία σε έργα ψηφιακών μέσων πραγματικού κόσμου στο Project X Productions ή στο Cogswell Game Studio, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία διαχείρισης ψηφιακών μέσων με το πάθος για το δημιουργικό.

Καθώς εισέρχεστε στο πρόγραμμα Bachelor of Business Administration, θα μάθετε πώς να αναλύετε δεδομένα, να διαχειρίζεστε τα οικονομικά και να κατανοείτε τους επιχειρηματικούς κανονισμούς - όλα μέσα από το φακό της εποπτείας μιας δημιουργικής ομάδας.

Ακριβώς στο πυκνό της Silicon Valley, είστε στην καλύτερη θέση να αναπτύξετε δυναμικές ικανότητες διαχείρισης έργων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και γνώσεις τεχνικής τέχνης.

"Ήταν περισσότερο σαν να δουλεύεις σε ένα στούντιο και να πηγαίνεις στο σχολείο σε ένα στούντιο, αντί να πηγαίνεις στο σχολείο σε μια τάξη." - Jonathan Rego, BBA Alumni

"Οι σπουδαστές έρχονται στο πρόγραμμα BBA για την πραγματική εμπειρία που έρχονται εδώ. Τους βοηθάμε να χρησιμοποιήσουν τις στρατηγικές που μάθαιναν στην τάξη για να χρησιμοποιήσουν, να διαχειριστούν πολυεπίπεδα έργα στα στούντιο παιχνιδιών Project X και Cogswell ». - Ο καθηγητής Robert Steinberg

Συγκεντρώσεις

Διαχείριση έργου

Οδηγείτε την ομάδα σας στην επιτυχία στη διαχείριση έργων δημιουργικής βιομηχανίας. Θα μάθετε πώς να αναλύετε τα οικονομικά, να προσλαμβάνετε ταλέντα και να δημιουργείτε μια ιδέα, καθώς αναπτύσσετε επιχειρηματικές δεξιότητες κορυφαίου επιπέδου για τη δημιουργική βιομηχανία και πέρα ​​από αυτήν. Τα μαθήματα του τμήματος επιχειρηματικών σπουδών Capstone προσομοιώνουν τους ρόλους των διαχειριστών του έργου.

Διαχείριση ψηφιακών μέσων

Θα μάθετε πώς να αποκτήσετε ενθουσιασμό από τους πελάτες σχετικά με τα ψηφιακά δημιουργικά προϊόντα που εποπτεύετε σε αυτή τη συγκέντρωση. Μάθετε τόσο το παραδοσιακό μάρκετινγκ όσο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε την αφοσίωση των πελατών, μαθαίνοντας πώς να διαχειριστείτε ένα στούντιο ψηφιακών μέσων. Το πρόγραμμα σπουδών Digital Media Management θα σας επιτρέψει να μελετήσετε τις δημιουργικές βιομηχανίες και να μάθετε τι κάνει μια ταινία, παιχνίδι ή μάρκετινγκ επιτυχημένη στον σημερινό ψηφιακό κόσμο. Η καριέρα σας περιμένει.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση January 26, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - San Jose, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - San Jose, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών