Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα Bachelor of Business Administration (Hons) είναι ένας ολοκληρωμένος συνδυασμός γενικής εκπαίδευσης και υψηλής ποιότητας επιχειρηματικών μελετών. Προσφέρει επτά συγκεντρώσεις επιχειρηματικών μελετών, οι οποίες είναι

Το πρόγραμμα υιοθετεί μια υβριδική προσέγγιση εισδοχής. Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη συγκέντρωση (μείζονες μελέτες) που απαριθμούνται παραπάνω ή εναλλακτικά, μπορούν να επιλέξουν να παραδεχθούν τη συγκέντρωση BBA Undecided . Είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για επιχειρηματικές σπουδές, αλλά δεν έχουν αποφασίσει σε τομέα εστίασης ακόμη. Οι εισερχόμενοι σπουδαστές μπορούν να διερευνήσουν διαφορετικές συγκεντρώσεις με την ολοκλήρωση ενός κοινού προγράμματος σπουδών του έτους 1 και πρέπει να δηλώσουν τη συγκέντρωσή τους μέχρι το τέλος του έτους 1. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από μία από τις έξι συγκεντρώσεις (εκτός από τη συγκέντρωση λογιστικής, της οποίας απαιτείται άμεση εφαρμογή) ειδικεύονται από το έτος 2 και μετά.

Επιπλέον επιλογές διαβάθμισης περιλαμβάνουν Διπλή Συγκέντρωση στο BBA ή Μικρό σε μη επαγγελματική πειθαρχία.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι απόφοιτοι μπορούν να εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών σταδιοδρομίας στη λογιστική και τη διαχείριση, τη διαφήμιση, την τραπεζική, την ανάλυση των επιχειρήσεων, την παγκόσμια και την Κίνα, την οικονομική ανάλυση, τη χρηματοδότηση, τον έλεγχο IS, τη διαχείριση ή διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, marketing / πωλήσεις, , και διαβουλεύσεις.

Χαρακτηριστικά προγράμματος

  • Μελέτες Βιωματικής Εκμάθησης

Όλοι οι σπουδαστές BBA καλούνται να ολοκληρώσουν τουλάχιστον 120 ώρες δραστηριοτήτων βιωματικής μάθησης (ανταλλαγή / πρακτική άσκηση / μάθηση υπηρεσιών) πριν από την αποφοίτησή τους.

  • Εκτεταμένες ευκαιρίες ανταλλαγής

Η Σχολή έχει πάνω από 200 συμφωνίες ανταλλαγής με γνωστά πανεπιστήμια παγκοσμίως.

  • Τοπικές και υπερπόντιες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης

Η Σχολή συνεργάζεται με γνωστούς οργανισμούς για να προσφέρει στους φοιτητές μια ποικιλία ευκαιριών πρακτικής άσκησης

Απαιτήσεις εισδοχής

Καλωσορίζουμε υποψηφίους από όλο τον κόσμο.

Μια ολιστική προσέγγιση υιοθετείται κατά την επιλογή των αιτούντων μεμονωμένα. Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο, τις απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας και τις απαιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα (εάν υπάρχουν). Τα περισσότερα διεθνή προγράμματα σπουδών εξετάζονται. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: href = "https://admissions.hkbu.edu.hk/en/international.html

Υποτροφία

Υποτροφία: Οι φοιτητές από το εξωτερικό με άριστο ακαδημαϊκό αποτέλεσμα και καλή συνέντευξη θα συνιστούσαν να λάβουν υποτροφία εισδοχής ύψους 170.000 HK (πλήρες βραβείο) ή HK $ 85.000 (Μισό Βραβείο), η οποία είναι ανανεώσιμη για κανονική διάρκεια σπουδών υπό την προϋπόθεση ότι ο σπουδαστής θα επιτύχει καλή αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση August 1, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
120,000 HKD
Μη τοπικά: 120.000 HK / έτος. Τοπικό: HK $ 42.100 / έτος
Deadline
Μάιος 31, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 1, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Μάιος 31, 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Μάιος 31, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 1, 2023
Άλλη