Read the Official Description

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hons) στα Οικονομικά

Αυτό το πρόγραμμα έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με έναν ήχο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που δεν θα εκπαιδεύσει μόνο το μυαλό τους, να αναπτύξουν κριτικό πνεύμα τους, και να τους παρέχουν ένα πρακτικό επαγγελματικό προσανατολισμό, αλλά και να τους ενθαρρύνουμε να λάβει μια δια βίου άποψη της εκπαίδευσης και της αυτο-ανάπτυξη.

Οι γενικοί εκπαιδευτικοί στόχοι του προγράμματος είναι να μπορέσουν οι μαθητές να επωφεληθούν από μια ευρεία βάση εκπαίδευσης, δεδομένου ότι ακολουθούν μια εκπαίδευση των επιχειρήσεων με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά, και να αναπτύξουν την επίλυση προβλημάτων, τη λήψη αποφάσεων τους, καθώς και καινοτόμες δεξιότητες σκέψης για να χειριστεί πραγματικές -Life προκλήσεις. Ως εκ τούτου, οι φοιτητές θα κληθούν να μελετήσουν μια σειρά γενικής εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων και μαθήματα χρηματοδότηση για να επιτευχθεί μια ισορροπημένη φιλελεύθερες τέχνες και την εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Αυτό είναι σύμφωνο με την αποστολή της UIC από την παροχή στους φοιτητές του με ένα άτομο ως σύνολο εκπαίδευσης που τους προετοιμάζει για τη δια βίου μάθηση. Τα μαθήματα των επιχειρήσεων επικεντρώνεται στην παροχή της γνώσης και των δεξιοτήτων που αναμένεται από τις σημερινές επιχειρήσεις και επιχειρηματικούς ηγέτες. Μαθήματα Οικονομικών παρέχει μια εξειδίκευση στα μεγάλα.

BachelorFinance101

Διδακτέα ύλη

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που οδηγεί στο πτυχίο του Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hons) στα Οικονομικά. Οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν 132 μονάδες κάτω από την δομή του προγράμματος σπουδών ως εξής:

BBAFCurriculumStructure

Εκτός από την ικανοποίηση της απαίτησης 9-μονάδα των μεγάλων επιλεγόμενα μαθήματα, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν ελεύθερα επιλεγόμενα μονάδες τους για να λάβουν περισσότερες μεγάλες μαθήματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Η προσφορά των μεγάλων μαθημάτων κάθε εξαμήνου είναι με μικρές αλλαγές και προσαρμογές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προσωπικού.

Γενική Εκπαίδευση Core και Μαθήματα Κατανομή

Σύμφωνα με Γενικής Παιδείας, οι μαθητές καλούνται να εκπληρώσει τόσο τις απαιτήσεις Γενική Εκπαίδευση Core και προϋποθέσεις διανομής Γενικής Παιδείας.

Δωρεάν Μαθήματα

Οι 24 μονάδες της ελεύθερης επιλογής θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους μαθητές να (α) να περάσουν ένα εξάμηνο στο εξωτερικό? (Β) να λαμβάνουν ένα μικρό ή (γ) να λαμβάνουν περισσότερα GE / Αγγλικά / άλλα κύρια μαθήματα.

Ολόκληρο Πρόσωπο Εκπαίδευση Βιωματική Μάθηση (WPEX) Ενότητες

Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να συμπληρώσουν 4 μονάδες ενότητες WPEX.

* Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Προοπτικές καριέρας

Για να ανταποκριθεί η συνεχιζόμενη ζήτηση για επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα στην Κίνα, το πρόγραμμα προσφέρει μαθήματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων Corporate Finance, Investment Management, Μέλλον και Επιλογές αγορές, πολυεθνικές Οικονομικών, Διαχείρισης Χρηματοοικονομικών Κινδύνων, Οικονομικές Προβλέψεις, Τραπεζικών και Πιστωτικών Θεμάτων, Εφαρμοσμένη Οικονομετρία, και χρηματοπιστωτική αγορά στην Κίνα. Οι απόφοιτοι είναι καλά προετοιμασμένη να συνεχίσει την προώθηση των μελετών για μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών ή επαγγελματική σταδιοδρομία σε τομείς που σχετίζονται με την τραπεζική, οικονομική διαχείριση, οικονομική έρευνα, ή χρηματοοικονομική ανάλυση. Θα είναι καλά τοποθετημένη για να εργαστεί για ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς στην ηπειρωτική Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, ή των επιχειρήσεων σε άλλες χώρες, όπως τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επενδυτικές εταιρείες, εταιρείες συμβούλων, επιχειρήσεων CPA, και ούτω καθεξής.

Οι παρακάτω σύνδεσμοι παρέχουν πληροφορίες για τους πτυχιούχους να αποκτήσουν διάφορα παγκόσμια αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα, άδειες και πιστοποιητικά.

Περαιτέρω Μελέτη

Οι απόφοιτοι είναι επίσης ενθαρρύνονται να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στο Χονγκ Κονγκ ή στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος πληροί τα διεθνή πρότυπα. Επιπλέον, με τη χρήση διεθνών και δημοφιλή εγχειρίδια για τα μαθήματα μας και τη διεξαγωγή των διαλέξεων στα αγγλικά βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν πλεονέκτημα στην επιδίωξη περαιτέρω μελέτες.

BBAF101
Program taught in:
Αγγλικά

See 22 more programs offered by United International College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Άλλο