Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (Hons) στη λογιστική

United International College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (Hons) στη λογιστική

United International College

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hons) στη Λογιστική

Οι γενικοί στόχοι του Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Honours) στη Λογιστική προγράμματος είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με πλήρη και σε βάθος γνώση σε διαφορετικές πτυχές της λογιστικής και να τους προετοιμάσει για τα επαγγέλματα στον τομέα της λογιστικής και οικονομικής διαχείρισης, καθώς και τη γενική διοίκηση επιχειρήσεων.

Οι γενικοί εκπαιδευτικοί στόχοι του προγράμματος είναι να επιτρέψει στους μαθητές να επωφεληθούν από την εκπαίδευση σε ευρεία βάση, δεδομένου ότι ακολουθούν μια εκπαίδευση των επιχειρήσεων με ειδίκευση στον τομέα της λογιστικής, και να αναπτύξουν την επίλυση προβλημάτων, τη λήψη αποφάσεων τους, καθώς και καινοτόμες δεξιότητες σκέψης για να χειριστεί πραγματικές -Life προκλήσεις. Ως εκ τούτου, οι φοιτητές θα κληθούν να μελετήσουν μια σειρά γενικής εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων, καθώς και μαθήματα μάρκετινγκ για να επιτευχθεί μια ισορροπημένη φιλελεύθερες τέχνες και την εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Αυτό είναι σύμφωνο με την αποστολή της UIC από την παροχή στους φοιτητές του με ένα άτομο ως σύνολο εκπαίδευσης που τους προετοιμάζει για τη δια βίου μάθηση. μαθήματα των επιχειρήσεων αυτού του προγράμματος επικεντρώνονται στην ανάπτυξη λειτουργικών γνώσεων και δεξιοτήτων που αναμένεται από τις σημερινές επιχειρήσεις και επιχειρηματικούς ηγέτες των φοιτητών, ενώ τα επαγγελματικά μαθήματα λογιστικής παρέχουν μια έμφαση στη σημαντική ειδικότητα.

BBAacc102

Διδακτέα ύλη

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που οδηγεί στο πτυχίο του Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hons) στη Λογιστική. Οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν 132 μονάδες κάτω από την δομή του προγράμματος σπουδών ως εξής:

BBAaccCurriculumStructure

Εκτός από την ικανοποίηση της απαίτησης 6 μονάδες μεγάλων επιλεγόμενα μαθήματα, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν ελεύθερης επιλογής των μονάδων τους να λάβουν κάποια σημαντικά μαθήματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Η προσφορά των μεγάλων μαθημάτων κάθε εξαμήνου είναι με μικρές αλλαγές και προσαρμογές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προσωπικού.

Γενική Εκπαίδευση Core και Μαθήματα Κατανομή

Σύμφωνα με Γενικής Παιδείας, οι μαθητές καλούνται να εκπληρώσει τόσο τις απαιτήσεις Γενική Εκπαίδευση Core και προϋποθέσεις διανομής Γενικής Παιδείας.

Δωρεάν Μαθήματα

Οι 15 μονάδες της ελεύθερης επιλογής θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους μαθητές να (α) να περάσουν ένα εξάμηνο στο εξωτερικό? (Β) να λαμβάνουν ένα μικρό ή (γ) να λαμβάνουν περισσότερα GE / Αγγλικά / άλλα κύρια μαθήματα.

Ολόκληρο Πρόσωπο Εκπαίδευση Βιωματική Μάθηση (WPEX) Ενότητες

Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να συμπληρώσουν 4 μονάδες ενότητες WPEX.

* Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ

UIC BBA (Hons) Λογιστική πρόγραμμα ήταν το πρώτο πρόγραμμα Λογιστικών στην ηπειρωτική Κίνα διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο του Χονγκ Κονγκ Ορκωτών Λογιστών (HKICPA). Επιπλέον, το πρόγραμμα είναι επίσης διαπιστευμένος από CPA Αυστραλία. Δηλαδή, UIC Λογιστική Πρόγραμμα απόφοιτοι ικανοποιήσει τόσο την HKICPA και τις απαιτήσεις εισόδου CPA Αυστραλίας. Αυτές οι απόφοιτοι δικαιούνται επίσης να καθίσει για την κινεζική Ινστιτούτο της εξέτασης Ορκωτών Λογιστών.

Από την επαγγελματική αναγνώριση είναι πολύτιμη για τη λογιστική τους μαθητές, είναι σημαντικό για την UIC για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις για τη διαπίστευση των HKICPA και CPA Αυστραλία. Αυτές οι επαγγελματικές οργανώσεις έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις των προγραμμάτων σπουδών και την επάρκεια που οι υποψήφιοι CPA πρέπει να είναι γνώστες Χρηματοοικονομική Λογιστική, Διοικητική Λογιστική, Οικονομικών, Ελέγχου και Διασφάλισης, Επιχειρήσεων και Εταιριών νομοθεσιών, φορολογία και Πληροφοριών Σχεδιασμός Συστημάτων και την Ανάπτυξη. Προκειμένου για τους μαθητές να προετοιμαστούν καλύτερα για την επαγγελματική λογιστική σταδιοδρομία τους και να ανταποκριθεί το πρόγραμμα HKICPA Αξιολόγηση (QP) απαιτήσεις εισαγωγής εξετάσεις, οι φοιτητές στο πρόγραμμα Λογιστικής πρέπει να ολοκληρώσουν 24 μονάδες σε Major υποχρεωτικά μαθήματα και 6 πιστώσεις σε μαθήματα Major Επιλογής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων λογιστικής που σχετίζονται με.

Προοπτικές καριέρας

Λογιστική είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του εμπορικού κόσμου και, ως εκ τούτου, μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές πτυχές των επιχειρηματικών αρένες. Παραδοσιακά λογιστικές επαγγέλματα καλύπτουν τους τομείς της επιχειρηματικής λογιστικών, ελεγκτικών, φορολογικών συμβουλών και λογιστική διαχείριση των πρακτικών. Η ανάπτυξη των τομέων της πληροφορικής και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κατά τις τελευταίες δεκαετίες έχει προσελκύσει λογιστικά επαγγέλματα στο νέο λογιστικό που σχετίζονται με σφαίρες, όπως είναι η ανάπτυξη του συστήματος πληροφοριών, χρηματοοικονομική ανάλυση, αξιολόγηση του εσωτερικού ελέγχου και διαχείρισης κινδύνων, χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, πρακτικές παροχής διαχειριστικών συμβουλών, και ακόμη και το πιο trendy νέο επάγγελμα της εγκληματολογικής λογιστικής (διερευνητική ελέγχους, χρησιμοποιώντας τόσο παραδοσιακά όσο και IT-enabled τεχνικές). Γνώσεις λογιστικής είναι ένα "must" στην επιχειρηματική εξέλιξη της σταδιοδρομίας των επαγγελματιών.

Περαιτέρω Μελέτη

Οι απόφοιτοι είναι επίσης ενθαρρύνονται να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στο Χονγκ Κονγκ ή στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος πληροί τα διεθνή πρότυπα. Επιπλέον, με τη χρήση διεθνών και δημοφιλή εγχειρίδια για τα μαθήματα μας και τη διεξαγωγή των διαλέξεων στα αγγλικά βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν πλεονέκτημα στην επιδίωξη περαιτέρω μελέτες.

BBAaccounting101
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Κίνα - Zhuhai, Guangdong
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Κίνα - Zhuhai, Guangdong
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών