Read the Official Description

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hons) στα συστήματα e-Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφοριών

Οι στόχοι του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές με έναν ήχο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που δεν θα εκπαιδεύσει μόνο το μυαλό τους, να αναπτύξουν κριτικό πνεύμα τους, και να τους παρέχουν ένα πρακτικό επαγγελματικό προσανατολισμό, αλλά και να τους ενθαρρύνουμε να λάβει μια δια βίου άποψη της εκπαίδευσης και της αυτο- ανάπτυξη.

Οι γενικοί εκπαιδευτικοί στόχοι του προγράμματος είναι να επιτρέψει στους μαθητές να επωφεληθούν από την εκπαίδευση σε ευρεία βάση, δεδομένου ότι ακολουθούν μια εκπαίδευση των επιχειρήσεων με ειδίκευση στο e-Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφοριακά Συστήματα. Ως εκ τούτου, οι φοιτητές θα κληθούν να μελετήσουν μια σειρά γενικής εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων και του ηλεκτρονικού επιχειρείν και τα μαθήματα των συστημάτων πληροφοριών για να επιτευχθεί μια ισορροπημένη φιλελεύθερες τέχνες και την εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Αυτό είναι σύμφωνο με την αποστολή της UIC από την παροχή στους φοιτητές του με ένα άτομο ως σύνολο εκπαίδευσης που τους προετοιμάζει για τη δια βίου μάθηση. Business μαθήματα επικεντρώνονται στις γνώσεις και τις δεξιότητες που αναμένονται από τις σημερινές επιχειρήσεις και επιχειρηματικούς ηγέτες. Τα μαθήματα e-Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφοριακών Συστημάτων παρέχει μια πιο εστιασμένη εκπαίδευση στη μεγάλη ειδικότητα.

Διδακτέα ύλη

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που οδηγεί στο πτυχίο του Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hons) στο Σύστημα Πληροφοριών για e-Business και. Οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν 132 μονάδες κάτω από την δομή του προγράμματος σπουδών ως εξής:

BBAebCurriculumStructure

Εκτός από την ικανοποίηση της απαίτησης 6 μονάδες μεγάλων επιλεγόμενα μαθήματα, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν ελεύθερης επιλογής των μονάδων τους να λάβουν κάποια σημαντικά μαθήματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Η προσφορά των μεγάλων μαθημάτων κάθε εξαμήνου είναι με μικρές αλλαγές και προσαρμογές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προσωπικού.

Γενική Εκπαίδευση Core και Μαθήματα Κατανομή

Σύμφωνα με Γενικής Παιδείας, οι μαθητές καλούνται να εκπληρώσει τόσο τις απαιτήσεις Γενική Εκπαίδευση Core και προϋποθέσεις διανομής Γενικής Παιδείας.

Δωρεάν Μαθήματα

Οι 15 μονάδες της ελεύθερης επιλογής θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους μαθητές να (α) να περάσουν ένα εξάμηνο στο εξωτερικό? (Β) να λαμβάνουν ένα μικρό ή (γ) να λαμβάνουν περισσότερα GE / Αγγλικά / άλλα κύρια μαθήματα.

Ολόκληρο Πρόσωπο Εκπαίδευση Βιωματική Μάθηση (WPEX) Ενότητες

Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να συμπληρώσουν 4 μονάδες ενότητες WPEX.

* Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Προοπτικές καριέρας

Προοπτικές καριέρας για αποφοίτους

Η ευρεία υιοθέτηση και ενσωμάτωση των πληροφοριακών συστημάτων σε σύγχρονες επιχειρήσεις και η ταχεία επέκταση των ηλεκτρονικών αγορών έχουν παρέχεται μια πλούσια σειρά από άμεσες ευκαιρίες απασχόλησης για τους αποφοίτους των Ebis programe τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας και της παγκόσμιας αγοράς. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να καλλωπίσει αποφοίτους τόσο με τις απτές δεξιότητες στη θεωρία και την πρακτική και τα μεταβιβάσιμα χαρακτηριστικά και τις συμπεριφορές της δια βίου μάθησης που εξασφαλίζουν τη συνεχή επιτυχία στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους σε θέσεις όπως η εταιρική CIOs, συνεργατών συμβούλων, και οι ιδιοκτήτες του ηλεκτρονικού επιχειρείν και των στελεχών.

Για τους αποφοίτους του προγράμματος Ebis, ευκαιρίες απασχόλησης αφθονούν, όπως: α) οι αναλυτές του συστήματος, συντονιστές, IT ελεγκτές
β) επιχειρηματικούς αναλυτές και σύμβουλοι
γ) το ηλεκτρονικό επιχειρείν αναλυτές και ηλεκτρονικού επιχειρείν διαχειριστές
δ) οι διαχειριστές του έργου
ε) τους ειδικούς social media και e-marketing
στ) διδάσκοντες ή καθηγητές πληροφορικής Επιπλέον, οι απόφοιτοι του προγράμματος Ebis μπορούν επίσης να συνεχίσουν μεταπτυχιακές σπουδές σε συναφή αντικείμενα, όπως τα συστήματα πληροφοριών, μηχανική, μάρκετινγκ, τη διαχείριση, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την επικοινωνία και τις μελέτες των μέσων ενημέρωσης, κ.λπ.

Program taught in:
Αγγλικά

See 22 more programs offered by United International College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης

Αυγ. 2019

Άλλο