Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (Hons) στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

United International College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (Hons) στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

United International College

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hons) στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Ο BBA (Honours) στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια ευρεία πανεπιστημιακή εκπαίδευση που θα εκπαιδεύσουν αναλυτικό μυαλό τους, να αναπτύξουν κριτικό πνεύμα τους, και να τους παρέχουν μια πρακτική κατάρτιση στον τομέα της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων, καθώς και για να τους ενθαρρύνει να αναλάβουν μια δια βίου θέα την εκπαίδευση και την αυτο-ανάπτυξη ..

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους μαθητές να επωφεληθούν από την προσφορά μαθήματα γενικής παιδείας, δεδομένου ότι ακολουθούν μια εκπαίδευση των επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. Κατά συνέπεια, οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να μελετήσει μια σειρά από γενικής εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων, καθώς και μαθήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού για την επίτευξη μιας ισορροπημένης φιλελεύθερες τέχνες και την εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Αυτό είναι σύμφωνο με την αποστολή της UIC από την παροχή στους φοιτητές με μια ολιστική εκπαίδευση που τους προετοιμάζει για τη δια βίου μάθηση. Τα γενικά μαθήματα των επιχειρήσεων παρέχουν μια πιο εστιασμένη πρόγραμμα μαθημάτων σε σχέση με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αναμένονται από τις σημερινές επιχειρήσεις και επιχειρηματικούς ηγέτες. Τα μαθήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σχεδιαστεί για να παρέχουν μια ακόμα πιο εστιασμένη εκπαίδευση στη μεγάλη ειδικότητα.

BBAMHR101

Διδακτέα ύλη

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που οδηγεί στο πτυχίο του Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hons) στη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν 132 μονάδες κάτω από την δομή του προγράμματος σπουδών ως εξής:

BBAmhrCurriculumStructure

Εκτός από την ικανοποίηση της απαίτησης 6-μονάδα των μεγάλων επιλεγόμενα μαθήματα, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν ελεύθερης επιλογής των μονάδων τους να λάβουν κάποια σημαντικά μαθήματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Η διαθεσιμότητα των μεγάλων μαθημάτων κάθε εξαμήνου είναι με μικρές αλλαγές και προσαρμογές.

Γενική Εκπαίδευση Core και Μαθήματα Κατανομή

Σύμφωνα με Γενικής Παιδείας, οι μαθητές καλούνται να εκπληρώσει τόσο τις απαιτήσεις Γενική Εκπαίδευση Core και προϋποθέσεις διανομής Γενικής Παιδείας.

Δωρεάν Μαθήματα

Οι 24 μονάδες της ελεύθερης επιλογής θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους μαθητές να (α) να περάσουν ένα εξάμηνο στο εξωτερικό? (Β) να λαμβάνουν ένα μικρό ή (γ) να λαμβάνουν περισσότερα GE / Αγγλικά / άλλα κύρια μαθήματα.

Ολόκληρο Πρόσωπο Εκπαίδευση Βιωματική Μάθηση (WPEX) Ενότητες

Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να συμπληρώσουν 4 μονάδες ενότητες WPEX.

* Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Προοπτικές καριέρας

Η διαχείριση των ανθρώπινων πόρων θα συνεχίσει να διαδραματίζει στρατηγικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της Κίνας. Ο ρόλος αυτός θα γίνει ακόμα πιο κρίσιμη για την Κίνα, δεδομένου ότι οδηγεί την αλυσίδα αξίας της οικονομικής ανάπτυξης της. συνεχιζόμενη επιτυχία της Κίνας σε ανταγωνισμό με άλλες αναδυόμενες αγορές για την προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων θα εξαρτηθεί όχι μόνο από την ικανότητά της να παράγει περισσότερους μηχανικούς και επιστήμονες, αλλά και για το αν μπορεί να παράγει επαρκή επαγγελματική στελέχη, επαγγελματίες ιδιαίτερα των ανθρώπινων πόρων για να οδηγήσει και να παρακινήσει τους εργαζόμενους για την κάλυψη απαιτήσεις της βιομηχανίας.

Υπάρχει μια τάση στην Κίνα για τις εταιρείες να αναθέτουν λειτουργίες διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, κυρίως για το προσωπικό των διοικητικών τομέων, όπως η νομική συμμόρφωση, τη συντήρηση αρχείων, και η έκδοση των πολιτικών προσωπικού. Μια πιο σύγχρονη διαχείριση του Προγράμματος Ανθρώπινου Δυναμικού που προσφέρονται από την UIC έχει ως στόχο να καταργήσετε αυτό το τρόπο σκέψης από τους αποφοίτους και να την αντικαταστήσει με μια επιχειρηματική στρατηγική άποψη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Έτσι, ένα ανθρώπινο επαγγελματική διαχείριση των πόρων είναι στρατηγικός εταίρος της οργάνωσης, καθώς και οι δραστηριότητες και τα προγράμματα του ανθρώπινου δυναμικού που διοργανώνονται για να υποστηρίξει την επίτευξη των σκοπών και των στόχων ενός οργανισμού.

Η ανάδυση της Κίνας και της αύξησης εξέχουσα θέση στην παγκόσμια σκηνή, θα αυξήσει τη ζήτηση για δεξιότητες διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων και των πρακτικών, εκτός από την διεθνή προνοητικότητα και αρμοδιότητα στην αγγλική γλώσσα. Η τάση αυτή θα οδηγήσει σε μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη αγορά εργασίας, με την υποστήριξη των τοπικών και ξένων διεθνείς εταιρείες, για τους αποφοίτους από το πρόγραμμα ΕΜΚ.

Περαιτέρω Μελέτη

Οι απόφοιτοι είναι επίσης ενθαρρύνονται να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στο Χονγκ Κονγκ ή στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος πληροί τα διεθνή πρότυπα. Επιπλέον, με τη χρήση διεθνών και δημοφιλή εγχειρίδια για τα μαθήματα μας και τη διεξαγωγή των διαλέξεων στα αγγλικά βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν πλεονέκτημα στην επιδίωξη περαιτέρω μελέτες.

BBAMHR102
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Κίνα - Zhuhai, Guangdong
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Κίνα - Zhuhai, Guangdong
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών