Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (Hons) στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά

United International College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (Hons) στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά

United International College

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hons) στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά

Αυτό το πρόγραμμα έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με έναν ήχο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που δεν θα εκπαιδεύσει μόνο το μυαλό τους, να αναπτύξουν κριτικό πνεύμα τους, και να τους παρέχουν ένα πρακτικό επαγγελματικό προσανατολισμό, αλλά και να τους ενθαρρύνουμε να λάβει μια δια βίου άποψη της εκπαίδευσης και της αυτο-ανάπτυξη .

Οι γενικοί εκπαιδευτικοί στόχοι του προγράμματος είναι να μπορέσουν οι μαθητές να επωφεληθούν από την εκπαίδευση σε ευρεία βάση, δεδομένου ότι ακολουθούν μια εκπαίδευση των επιχειρήσεων με ειδίκευση στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και να αναπτύξουν την επίλυση προβλημάτων, τη λήψη αποφάσεων τους, καθώς και καινοτόμες δεξιότητες σκέψης για να χειριστεί προκλήσεις της πραγματικής ζωής. Ως εκ τούτου, οι φοιτητές θα κληθούν να μελετήσουν μια σειρά γενικής εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων και μαθήματα χρηματοδότηση για να επιτευχθεί μια ισορροπημένη φιλελεύθερες τέχνες και την εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Αυτό είναι σύμφωνο με την αποστολή της UIC από την παροχή στους φοιτητές του με ένα άτομο ως σύνολο εκπαίδευσης που τους προετοιμάζει για τη δια βίου μάθηση και την παγκόσμια ιδιότητα του πολίτη. Τα μαθήματα των επιχειρήσεων επικεντρώνεται στην παροχή της γνώσης και των δεξιοτήτων που αναμένεται από τις σημερινές επιχειρήσεις και επιχειρηματικούς ηγέτες. μαθήματα Εφαρμοσμένα Οικονομικά παρέχουν μια έμφαση στη σημαντική speciallism.

BBAAE101

Διδακτέα ύλη

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που οδηγεί στο πτυχίο του Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hons) in Applied Economics. Οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν 132 μονάδες κάτω από την δομή του προγράμματος σπουδών ως εξής:

BBAAECurriculumStructure

Εκτός από την ικανοποίηση της απαίτησης των 12 μονάδων των μεγάλων επιλεγόμενα μαθήματα, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν ελεύθερα επιλεγόμενα μονάδες τους για να λάβουν περισσότερες μεγάλες μαθήματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Η προσφορά των μεγάλων μαθημάτων κάθε εξαμήνου είναι με μικρές αλλαγές και προσαρμογές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προσωπικού.

Γενική Εκπαίδευση Core και Μαθήματα Κατανομή

Σύμφωνα με Γενικής Παιδείας, οι μαθητές καλούνται να εκπληρώσει τόσο τις απαιτήσεις Γενική Εκπαίδευση Core και προϋποθέσεις διανομής Γενικής Παιδείας.

Δωρεάν Μαθήματα

Οι 24 μονάδες της ελεύθερης επιλογής θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους μαθητές να (α) να περάσουν ένα εξάμηνο στο εξωτερικό? (Β) να λαμβάνουν ένα μικρό ή (γ) να λαμβάνουν περισσότερα GE / Αγγλικά / άλλα κύρια μαθήματα.

Ολόκληρο Πρόσωπο Εκπαίδευση Βιωματική Μάθηση (WPEX) Ενότητες

Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να συμπληρώσουν 4 μονάδες ενότητες WPEX.

* Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Προοπτικές καριέρας

Εφαρμοσμένα Οικονομικά (ΑΕ) χρησιμοποιεί την οικονομική θεωρία και τις μεθόδους ανάλυσης για την αντιμετώπιση μιας σειράς πρακτικών ζητημάτων στις επιχειρήσεις, τη βιομηχανία, τη χρηματοδότηση, και την κυβέρνηση. Πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πτυχία στην εφαρμοσμένη οικονομία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια ευρεία ποικιλία των ευκαιριών σταδιοδρομίας που απαιτούν αναλυτική και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων για την αντιμετώπιση των καθημερινών επιχειρηματικών ανησυχίες. Ευκαιρίες για τους οικονομολόγους κυμαίνονται από θέσεις στον τομέα των επιχειρήσεων, όπως οι τραπεζικές, ασφαλιστικές, επενδυτικές και επιχειρήσεις επικοινωνιών, με εκείνα στα ακαδημαϊκά ιδρύματα, κυβερνητικές υπηρεσίες, εμπορικές ενώσεις και τη διαβούλευση με τις οργανώσεις.

Ο βαθμός BBA στην ΑΕ θα είναι πολύ χρήσιμο για τους φοιτητές στην απόκτηση της απασχόλησης, όπως εφαρμόζεται οικονομολόγους και στη μελλοντική ανάπτυξη της σταδιοδρομίας. Το πρόγραμμα AE προσφέρει προπτυχιακά μαθήματα που παράγουν εξαιρετικά απασχολήσιμους πτυχιούχους, και ότι το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με τις ανάγκες των εργοδοτών στο μυαλό (και με τη συμβολή σχεδιασμό και την ανατροφοδότηση από εκείνους που έχουν χρησιμοποιήσει / απασχολούν αποφοίτους μας).

Οι απόφοιτοι που σε μεγάλες ΑΕ στο UIC θα μπορούσαν δυνητικά να προσγειωθεί σε entry-level θέσεις όπως αναλυτής επιχειρήσεων, αναλυτής της αγοράς, ειδικός ανθρώπινων πόρων, την ασφάλιση ανάδοχος, και διευθυντής της εφοδιαστικής αλυσίδας. Μια εφαρμογή πτυχίο οικονομικών θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια καριέρα σε τοπικό, πολιτειακό ή ομοσπονδιακό κυβερνητικές υπηρεσίες. Οι μαθητές με πτυχία στην εφαρμοσμένη οικονομία ζητούν συχνά σταδιοδρομία ως επιχείρηση ή κυβέρνηση οικονομολόγους, οι οποίοι συλλέγουν και αναλύουν δεδομένα σχετικά με τις οικονομικές συνθήκες και την παροχή συμβουλών για τη χάραξη πολιτικής. Μια εφαρμόζεται φόντο την οικονομία και θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια καριέρα ως λογιστής, οικονομικός αναλυτής, ή σύμβουλος διαχείρισης. Σύμφωνα με έρευνες της UIC αποφοίτων, που απασχολούνται από επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων: Deloitte, CGB Τράπεζα, Dowin Asset Management Co., Glanz, Comvoy, Prudential, Global Sources, China Mobile, και TCL.

Οι οικονομολόγοι έχουν άριστες προοπτικές απασχόλησης. Μερικά παραδείγματα των τύπων των εργασιών που κάνουν οι απόφοιτοι UIC είναι:

 • υπάλληλοι της υπηρεσίας τοπική αυτοδιοίκηση και την ανάπτυξη
 • Αξιωματούχοι στην ρυθμιστικούς οργανισμούς
 • Εμπορική / αναλυτές των επιχειρήσεων για τις πολυεθνικές εταιρείες και μεγάλους οργανισμούς
 • Οικονομική βοηθοί σε υπουργεία ή οργανισμούς
 • Ακαδημαϊκές θέσεις, όπως βοηθοί έρευνας σε πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα
 • Διευθυντικές θέσεις σε φιλανθρωπικές οργανώσεις
 • Διοικητική και ορκωτών λογιστών
 • Αναλυτές και οικονομικών συμβούλων
 • Επιχειρήσεις και την εταιρική διαχείριση επαγγελματίες

Περαιτέρω Μελέτη

 • Οι απόφοιτοι είναι επίσης ενθαρρύνονται να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στο Χονγκ Κονγκ ή στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος πληροί τα διεθνή πρότυπα. Επιπλέον, με τη χρήση διεθνών και δημοφιλή εγχειρίδια για τα μαθήματα μας και τη διεξαγωγή των διαλέξεων στα αγγλικά βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν πλεονέκτημα στην επιδίωξη περαιτέρω μελέτες.
BBAAE102
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Κίνα - Zhuhai, Guangdong
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Κίνα - Zhuhai, Guangdong
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών