Westcliff μας Πτυχίο Επιχειρήσεων (Bachelor of Business - BBA) πρόγραμμα, αν διδάσκεται μέσω της online ή υβριδική πλατφόρμα, οδηγεί προπτυχιακούς φοιτητές στο επόμενο βήμα στη σταδιοδρομία των επιχειρήσεων τους. Στο Πανεπιστήμιο Westcliff, BBA μαθητές να γίνουν γνώστες για ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, λογιστικής, μάρκετινγκ, παραγωγή, τις πωλήσεις, καθώς και της τεχνολογίας των πληροφοριών.

Εξίσου σημαντικό, έχουμε διδάξει τις επιχειρήσεις από μια παγκόσμια προοπτική. Πρόγραμμα σπουδών μας επικεντρώνεται σε εταιρείες που εδρεύουν τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό.

Οι καθηγητές μας, που όλοι τους είναι ανώτερα διευθυντικά στελέχη σε αντίστοιχους τομείς τους, να συνεργαζόμαστε με τους μαθητές BBA να αναπτύξουν προφορικές και γραπτές δεξιότητες επικοινωνίας τους. Οι μαθητές οδηγούν οι συζητήσεις της ομάδας και να κάνουν παρουσιάσεις στην τάξη, και να ενθαρρύνονται να μοιραστούν ξεχωριστές προοπτικές τους.

Οι μαθητές μαθαίνουν πώς να παρουσιάσουν τις ιδέες τους με επαγγελματισμό έτσι ώστε διευθυντές προσλήψεων πραγματικά να δούμε τι έχουν να προσφέρουν. Μαθαίνοντας πώς να σκέφτονται κριτικά, να αναλύσουν τα δεδομένα, και να λύνει προβλήματα αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία σε Westcliff Πτυχίο Επιχειρήσεων (Bachelor of Business BBA) βαθμός.

Το Bachelor of Business Administration (BBA) βαθμός προετοιμάζει τους αποφοίτους να αναζητήσουν απασχόληση σε entry-level θέσεις σε διάφορες βιομηχανίες του προϋπολογισμού, λογιστικής, μισθοδοσίας, το προσωπικό, τα συστήματα πληροφορικής, διαχείρισης κινδύνου, τις εγκαταστάσεις του σχεδιασμού και της διαχείρισης.

Στόχοι BBA πρόγραμμα

Πανεπιστήμιο Westcliff θέλει να παράγει ικανούς και γνώστες φοιτητές που εκδηλώνουν την κατανόηση της εργασίας και της σταδιοδρομίας και την ικανότητα να προσαρμόζονται γρήγορα στις προσδοκίες των εργοδοτών και του εργασιακού περιβάλλοντος. Για το σκοπό αυτό προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε το ακόλουθο σύνολο των στόχων του προγράμματος για όλους μας προπτυχιακό Επιχειρήσεων Majors.

Το Bachelor of Διοίκησης Επιχειρήσεων ενθαρρύνει τους μαθητές να επιτύχουν τους ακόλουθους εκπαιδευτικούς στόχους:

 1. Διαφοροποιούνται και να συζητήσουν τα λειτουργικά εξαρτήματα των επιχειρήσεων - οικονομία, μάρκετινγκ, λογιστικά, οικονομικά, το δίκαιο, και τη διαχείριση.
 2. Εφαρμόζει και να αποδεικνύει δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας.
 3. Χρησιμοποιήστε τρέχουσας τεχνολογίας των πληροφοριών για την υποστήριξη επιχειρηματικών αποφάσεων.
 4. Παρουσιάστε την αξία της διαφορετικότητας κατά την ανάπτυξη μια παγκόσμια προοπτική.
 5. Χρησιμοποιήστε ανεξάρτητη, κριτική σκέψη και δεξιότητες συλλογισμού για τον εντοπισμό των προβλημάτων και εφαρμογή της ικανότητας επίλυσης προβλημάτων.
 6. Απασχολούν την αίσθηση της ηθικής και αξιών που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Απαραίτητα Επιχειρήσεις Μαθήματα

Εκτός από την ολοκλήρωση 60 ώρες πιστωτικές μαθήματα γενικής παιδείας, οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν 60 ώρες πιστωτικές των ακόλουθων επιχειρήσεων μαθήματα:

 • BUS 300 Θεμέλια Επιχειρηματικής
 • BUS 305 Αρχές Λογιστικής
 • BUS 310 Έννοιες της Μικροοικονομική
 • BUS 311 Έννοιες της Μακροοικονομικής
 • BUS 315 Εισαγωγή στην Επιχειρησιακό γράψιμο
 • BUS 317 Εισαγωγή στο Δίκαιο των Επιχειρήσεων
 • BUS 320 Θεμέλια της Στατιστικής
 • BUS 323 Εισαγωγή στην Οργανωτική Συμπεριφορά
 • BUS 325 Εισαγωγή στην Ηγεσία
 • BUS 330 Αρχές Μάρκετινγκ
 • BUS 334 Essentials of Corporate Finance
 • BUS 340 Εισαγωγή στο Σύστημα Πληροφοριών
 • BUS 345 Βασικές αρχές της Αποφάσεων
 • BUS 349 Ιδρύματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • BUS 350 Εισαγωγή στη Διαχείριση Πωλήσεων
 • BUS 355 Η Essentials της Επιχειρηματικότητας
 • BUS 367 τις ανάγκες του Διεθνούς Μάρκετινγκ & Πολιτισμός
 • BUS 385 Αρχές της διαφήμισης
 • BUS 387 Εισαγωγή στην Επιχειρησιακή Έρευνα
 • BUS 390 Ανάπτυξη της Επιχειρησιακής Στρατηγικής

Σύνολο 120 πιστωτικές διδακτικές ώρες Μεταφορά ώρες αποδεκτή βάση για την έγκριση

Γενική Εκπαίδευση Μαθήματα Για BBA

Το πτυχιακό πρόγραμμα αποτελείται από μια απαίτηση του προγράμματος των 120 διδακτικές ώρες, εκ των οποίων 60 είναι δυνατόν να συνδέονται με μαθήματα γενικής παιδείας, και 60 απαιτείται να συνδέονται με ειδικά μαθήματα των επιχειρήσεων.

Ένα βασικό συστατικό της BBA στο Πανεπιστήμιο Westcliff είναι η ευελιξία που προσφέρεται στους φοιτητές.

Ένας φοιτητής μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 60 γενικής εκπαίδευσης διδακτικές ώρες σε Westcliff, εκτός από 30 διδακτικές ώρες για τις BBA μαθήματα επιχειρησιακό πρόγραμμα σπουδών. Εναλλακτικά, ο μαθητής μπορεί να λάβει κάθε είδους γενική εκπαίδευση και όλα τα μαθήματα των επιχειρήσεων σε Westcliff, ή ένας φοιτητής μπορεί να επιλέξει να λάβει μόνο τα μαθήματα γενικής παιδείας, ή μόνο τις επιχειρήσεις προσανατολισμένες μαθημάτων.

Σε κάθε επιλογή, 54 από τα 60 της γενικής εκπαίδευσης διδακτικές ώρες πρέπει να έχουν ακαδημαϊκό περιεχόμενο.

Γενική Εκπαίδευση Περιγραφή

Τα μαθήματα Γενικής Παιδείας στο Westcliff ώστε να παρέχει μια συνεκτική, ολοκληρωμένη εισαγωγή στο εύρος των μαθητών της γνώσης θα πρέπει να τους βοηθήσει να αναπτύξουν την πνευματική δεξιότητες που θα ενισχύσουν την επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική τους ζωή για τα επόμενα χρόνια. Οι μαθητές θα μάθουν πώς να αναλύουν τον κόσμο γύρω τους από διαφορετικές οπτικές γωνίες, πώς να επικοινωνούν τις ιδέες τους και να κατανοήσουν τις ιδέες των άλλων, πώς να λύσουν τα προβλήματα, και πώς να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στον πραγματικό κόσμο τα έργα.

Εισαγωγή Απαιτήσεις

 • Συνέντευξη με την επιτροπή Admissions
 • Δίπλωμα γυμνασίου ή ισοδύναμο (GED)
 • Προσωπική κατάσταση των επαγγελματικών στόχων
 • Συστατικές επιστολές από 2 επαγγελματικές πηγές
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποWestcliff University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
120 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη