Read the Official Description

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Honours) στον Πολιτισμό, τη δημιουργικότητα και τη διαχείριση

Ο γενικός στόχος του Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Honours) στον Πολιτισμό, τη δημιουργικότητα και τη διαχείριση προγράμματος σπουδών είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με μια σταθερή βάση σε αρχές της διαχείρισης των επιχειρήσεων και την προετοιμασία τους για τη μελλοντική σταδιοδρομία στους τομείς της τέχνης και του σχεδιασμού στο πλαίσιο των πολιτιστικών βιομηχανιών. Οι απόφοιτοι είναι σε ισχυρή θέση για να κερδίσει την απασχόληση με ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες στο Χονγκ Κονγκ, την ηπειρωτική Κίνα, ή στο εξωτερικό, καθώς επίσης και σε πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις πολιτιστικές επιχειρήσεις, τους τουριστικούς οργανισμούς, επιχειρήσεις ψυχαγωγίας, ομάδες κληρονομιά, συμβουλευτικές εταιρείες, ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς.

Συγκεκριμένα, οι στόχοι του προγράμματος είναι:

  • Να εμβαθύνει την κατανόηση των μαθητών της ολοένα και πιο παγκόσμιο χαρακτήρα των πολιτιστικών διαχείρισης κατά την καλλιτεχνική και δημιουργική πλαίσιο και σύμφωνα με τις σύγχρονες κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές συνθήκες?
  • Για τη δημιουργία των μαθητών σε βάθος γνώση στην επιχειρηματική ηθική και την καλή διακυβέρνηση ως εταιρικοί?
  • Να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις δεξιότητες πληροφορικής που απαιτούνται για σημερινό επιχειρηματικό κόσμο?
  • Να εκπαιδεύσει τους φοιτητές στις προφορικές και γραπτές τεχνικές επικοινωνίας, τόσο στην κινεζική και αγγλική γλώσσα, και διαπροσωπικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική διαχείριση?
  • Να αναπτύξει την ικανότητα των μαθητών στις διαπροσωπικές, την επικοινωνία, και τις δεξιότητες παρουσίασης?
  • Για να ενισχυθεί η κατανόηση των μαθητών για τις βασικές αρχές της διαχείρισης, με ιδιαίτερη έμφαση στη γνώση των πολιτιστικών βιομηχανιών?
  • Να μεταδώσει στους μαθητές τη θεμελιώδη γνώση που σχετίζονται με τα βασικά πεδία μελέτης σε πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες?
  • Για τη δημιουργία της γνώσης των μαθητών για τις αγορές της πολιτιστικής βιομηχανίας και των θεμελιωδών συστατικών στη διοίκηση επιχειρήσεων?
  • Για να βοηθήσει τους μαθητές στην εκμάθηση θεμελιώδη πολιτική, την ανάπτυξη και τη διαχείριση λήψης αποφάσεων, καθώς και οι αποφάσεις επενδύσεων κεφαλαίου? και
  • Να εκπαιδεύσει τους μαθητές για την αποτίμηση του πολιτιστικού προγράμματος βιομηχανικής ή οργανισμού, για την ανάπτυξη ή την αναγέννηση
BBAccm101

Διδακτέα ύλη

Το BBA (Hons) στην πολιτισμού, της δημιουργικότητας και Management είναι ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών πλήρους απασχόλησης. Εκτός από τα μαθήματα της κύριας πειθαρχία, οι μαθητές καλούνται να λάβουν υποστήριξη, διεπιστημονική, Γενικής Παιδείας (GE) Μαθήματα και το πρόσωπο Εκπαίδευση Βιωματική Μάθηση Ενότητες Σύνολο (WPEX) της επιλογής τους. Κατά το τελευταίο έτος της μελέτης, οι φοιτητές πρέπει να λαμβάνουν μεμονωμένα έργα τελευταίο έτος, στο οποίο μπορούν να αποκτήσουν σε βάθος γνώση, τις βασικές τεχνικές έρευνας, και κατάρτισης σε θέσεις γραπτώς.

Οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν 132 μονάδες μέσα στη δομή του προγράμματος σπουδών ως εξής:

BBAccmCurriculumStructure

Εκτός από την ικανοποίηση της απαίτησης των 12 μονάδων των μεγάλων επιλεγόμενα μαθήματα, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν ελεύθερα επιλεγόμενα μονάδες τους για να λάβουν περισσότερες μεγάλες μαθήματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Η διαθεσιμότητα των μεγάλων μαθημάτων κάθε εξαμήνου είναι με μικρές αλλαγές και προσαρμογές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προσωπικού.

Πρόγραμμα Γενικής Παιδείας

Όλοι οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν 48 μονάδες Γενικής Παιδείας (GE) Μαθήματα για την εκπλήρωση των απαιτήσεων αποφοίτησης. Το πρόγραμμα της GE αποτελείται από (α) 32 μονάδες της GE πυρήνα (GEC) Μαθήματα, (β) 12 μονάδες της GE Διανομής (GED) Μαθήματα, και (γ) 4 μονάδες Ολόκληρο Πρόσωπο Παιδείας Βιωματική Μάθηση Modules (WPEX).

Δωρεάν Μαθήματα

Οι 24 μονάδες της ελεύθερης επιλογής θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους μαθητές να (α) να περάσουν ένα εξάμηνο στο εξωτερικό? (Β) να λαμβάνουν ένα μικρό ή (γ) να λαμβάνουν περισσότερα μαθήματα που προσφέρονται από τις διαιρέσεις και τις μονάδες διδασκαλίας.

* Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Προοπτικές καριέρας

Οι απόφοιτοι CCM έχουν χρησιμοποιηθεί από μια ποικιλία των επιχειρήσεων στους τομείς των μέσων ενημέρωσης, τον τουρισμό, τη διαφήμιση και την εμπορική, και σε θέσεις που κυμαίνονται από Στελέχη του έργου, στελέχη πωλήσεων, με βοηθούς σε οργανισμούς δημιουργικές βιομηχανίες που ειδικεύονται στην εμπορία, μέσα μαζικής ενημέρωσης, την έκθεση, τα ταξίδια, όπως καθώς και την προώθηση. Θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει ως βοηθός Event, Διαχείριση Ασκούμενος, ασκούμενος πτυχιούχος, Βοηθός Επιμελήτρια του Μουσείου, Δημοσίων Σχέσεων και Συντονιστής Assistant Marketing, και ούτω καθεξής.

Μετά την αποφοίτηση, CCM οι μαθητές μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακά προγράμματα στο Χονγκ Κονγκ, το Μακάο, την ηπειρωτική Κίνα και στο εξωτερικό, όπως ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία ή άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μερικά από τα διαθέσιμα προγράμματα περιλαμβάνουν: μελέτες μάρκετινγκ, το σχεδιασμό, οπτική κουλτούρα τεχνών, διοίκηση επιχειρήσεων, διεθνών επιχειρήσεων, τη διαχείριση του τουρισμού, την πολεοδομία και τη διοίκηση, την πολιτιστική κληρονομιά και την αειφόρο ανάπτυξη, καθώς και κινεζικές σπουδές ή γλώσσες.

Περαιτέρω Μελέτη

Οι απόφοιτοι είναι επίσης ενθαρρύνονται να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στο Χονγκ Κονγκ ή στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος πληροί τα διεθνή πρότυπα. Επιπλέον, με τη χρήση διεθνών και δημοφιλή εγχειρίδια για τα μαθήματα μας και τη διεξαγωγή των διαλέξεων στα αγγλικά βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν πλεονέκτημα στην επιδίωξη περαιτέρω μελέτες.

BBAccm102
Program taught in:
Αγγλικά

See 22 more programs offered by United International College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης

Αυγ. 2019

Άλλο