Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στον τομέα των ασφαλειών και των ακινήτων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ασφάλειες & Real Estate

&nbsp

Το πρόγραμμα Estate Ασφαλιστική και η Ρεάλ έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο μαθητή μια θεωρητική και πρακτική θεμελίωση στις αρχές και τις πρακτικές των ασφαλιστικών και των ακινήτων. Οι μαθητές θα είναι προετοιμασμένη να ασκήσει αποτελεσματικά στον τομέα των ασφαλίσεων και του Real Estate. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πραγματική αποτίμηση του ακινήτου, πρακτική ασφάλισης στην οικονομία, και την πρακτικότητα σε πωλήσεις, τη διαχείριση, και το σύνολο των συστημάτων υποστήριξης.

&nbsp

&nbsp

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

&nbsp

Μια Bachelor of Business Administration (BBA) με ειδίκευση στην Ασφάλιση & Real Estate από το Δέλτα του κράτους παρέχει δυνατότητες παγκόσμιας κλίμακας για μια μεγάλη καριέρα.

&nbsp

  • Μεσίτης ακίνητων περιουσιών
  • Προσωπικά Μεσίτης Ασφαλίσεων
  • Εκτιμητής ακίνητων περιουσιών
  • Ασφαλιστικές ρυθμιστής Απαιτήσεις
  • Πιστοποιημένα Υπηρεσία Εκπροσώπου (ΕΚΕ)

&nbsp

Ειδικά Προγράμματα

&nbsp

- Οικονομικός σχεδιασμός

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος Οικονομικών στο κράτος Delta θα προκριθούν οι μαθητές να καθίσουν για τις εθνικές Certified Οικονομικές εξετάσεις Planner.

&nbsp

- Πιστοποιημένα Διευθυντής Cash Program Αναπληρωτής

Η επιτυχής ολοκλήρωση του GBA 300 φυσικά θα προκριθούν οι συμμετέχοντες για να καθίσουν για τις εθνικές εξετάσεις Διευθυντής Cash Certified.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University έχει παράσχει τις προσφορές πορεία στην επιχείρηση από το 1925, το έτος του ιδρύματος άνοιξε για πρώτη τακτική της σύνοδο. ... περαιτέρω

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University έχει παράσχει τις προσφορές πορεία στην επιχείρηση από το 1925, το έτος του ιδρύματος άνοιξε για πρώτη τακτική της σύνοδο. Προσφορές Γήπεδο οργανώθηκαν μαζί διατμηματικά το 1928 όταν ένα Υπουργείο Εμπορίου διαμορφώθηκε. Το όνομα της υπηρεσίας έχει αλλάξει αρκετές φορές, με κάθε αλλαγή αντικατοπτρίζει διευρύνεται το πεδίο εφαρμογής στις προσφορές και τους στόχους. Το Υπουργείο Εμπορίου μετονομάστηκε σε Διεύθυνση Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων το 1944? Αλλάξει προς το Τμήμα Επιχειρήσεων το 1948? Μετονομάζεται σε τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας το 1958? Το 1969, το όνομα άλλαξε με το School of Business? Και το 1999, το όνομα του άλλαξε προς το Σώμα των Επιχειρήσεων.&nbsp Πτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στο Κολέγιο περιλαμβάνουν το πτυχίο Bachelor of Business Administration με μεγάλες εταιρείες στον τομέα της λογιστικής, συστήματα πληροφοριών ηλεκτρονικών υπολογιστών, τη χρηματοδότηση, γενικά των επιχειρήσεων, των ασφαλειών και των ακινήτων, διαχείριση, μάρκετινγκ, και τη διοίκηση γραφείο? Το Bachelor of Science σε βαθμό Εκπαίδευση με μια σημαντική στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν δάσκαλοι? και το Bachelor of Commercial βαθμό της Αεροπορίας, με μεγάλες εταιρείες στον τομέα της διαχείρισης των αερομεταφορών και των πτήσεων. Όλα τα πτυχιακά προγράμματα σε εθνικό διαπιστευμένο. &nbsp&nbsp Αποστολή &nbsp Για να προετοιμάσει τους μαθητές για την αγορά με την παροχή προκλητική εκπαιδευτικές ευκαιρίες. &nbsp&nbsp Όραμα &nbsp Υπηρεσία για την κοινότητα, το επάγγελμά μας, και το Πανεπιστήμιο είναι μια ζωτικής σημασίας πτυχή του συλλογικού οργάνου 's αποστολή.Με την γαλούχηση σχέσεις συνεργασίας με τις οργανώσεις των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, των υπηρεσιών, και άλλα όργανα, το Σώμα θα παραμείνει δυναμική και τις δραστηριότητές του σχετικά. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη