Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στις Διεθνείς Επιχειρήσεις

JAMK University of Applied Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Epas Accredited

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στις Διεθνείς Επιχειρήσεις

JAMK University of Applied Sciences

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Πτυχίο: Bachelor of Business Administration, BBA
Τύπος εκπαίδευσης: Πλήρης μελέτη
Μήκος: 210 ECTS Cr, 3,5 έτη
Ετήσια πρόσληψη: Αύγουστος 2018 πρόσληψη 60
Περίοδοι εφαρμογής: 9 Ιαν. 2018 - 24 Ιαν. 2018

Θέλετε να αποκτήσετε υψηλής ποιότητας επιχειρηματική εκπαίδευση, να πάρετε συμμαθητές από όλο τον κόσμο και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στα αγγλικά; Εάν ναι, αυτό είναι κάτι για σας! Η διεθνής επιχείρηση παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και τις βασικές δεξιότητες διαχείρισης επιχειρήσεων που χρειάζονται για να πετύχουν στην παγκόσμια αγορά. Θα μελετήσετε ολόκληρο το πτυχίο στα αγγλικά. Δίδακτρα και υποτροφία Το επίσημο δίδακτρο είναι 8000 ευρώ / έτος για τους πολίτες εκτός ΕΕ / ΕΤΑ. Όλοι οι φοιτητές που έχουν εξαιρεθεί θα λάβουν υποτροφία 50% για το πρώτο έτος. Η καλή απόδοση στις σπουδές (55 CR / έτος) θα εγγυάται 50% υποτροφία καθόλη τη διάρκεια των σπουδών. Αναπτύξτε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας για:

 • διαχείριση διαφόρων ομάδων
 • επικοινωνούν σε πολυπολιτισμικά πλαίσια
 • συνθέτουν και αναλύουν επιχειρηματικά δεδομένα
 • εφαρμόζουν στρατηγική σκέψη
 • διαχείριση των παγκόσμιων επιχειρήσεων.

Μελετήστε και κερδίστε επαγγελματική εμπειρία Δεν κερδίζετε μόνο ένα πτυχίο πτυχίου BBA. κατά τη διάρκεια των σπουδών σας αποκτάτε επίσης πολύ πραγματική εργασιακή εμπειρία. Πολλοί από τους αποφοίτους μας καθιερώνονται επεκτατικά επιχειρηματικά δίκτυα ήδη κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Η πρακτική κατάρτιση (περίπου 5 μήνες), τα έργα και η διατριβή είναι όλοι τρόποι μάθησης και επαφής με την επαγγελματική ζωή και τις επιχειρήσεις. Από όλο τον κόσμο Έχουμε φοιτητές π.χ. από τη Γαλλία, τη Ρωσία, την Εσθονία, τη Γκάνα, τη Νιγηρία, τη Λευκορωσία, το Μπαγκλαντές, την Κίνα, το Βιετνάμ, το Νεπάλ, τη Δανία, Το Μαλάουι, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Βραζιλία και τη Φινλανδία!

Βασικές αρχές της επιχείρησης Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, εσείς θα επικεντρωθείτε στα βασικά στοιχεία των επιχειρήσεων, όπως τα βασικά του μάρκετινγκ, της διαχείρισης, της επικοινωνίας και της έρευνας. Θα έχετε θεωρητικές βάσεις επιχειρήσεων που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις επιχειρηματικές πρακτικές σε παγκόσμια πλαίσια.

Ακαδημαϊκά κομμάτια Κατά το δεύτερο έτος, θα επιλέξετε δύο ακαδημαϊκά κομμάτια και θα γράψετε τη διατριβή σας. Τα ακαδημαϊκά κομμάτια (7 πιστώσεις το καθένα) είναι η διαχείριση μάρκετινγκ, η διαπολιτισμική διαχείριση, η τεχνολογική επιχείρηση και η μελλοντική προοπτική, η χρηματοδότηση και η εταιρική διακυβέρνηση, ο κεντρικός σχεδιασμός και η καινοτομία των χρηστών, η οικονομία διεθνοποίησης και ανταγωνιστικότητας.

Διεθνής Έκθεση Το τρίτο ακαδημαϊκό έτος είναι αφιερωμένο στη διεθνή έκθεση και εξειδίκευση: πρακτική κατάρτιση ή / και περίοδο ανταλλαγής στο εξωτερικό. Σας ενθαρρύνουμε να επιλέξουμε την εξειδίκευση σας στα ιδρύματα συνεργατών μας. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να διευρύνουν τις εμπειρίες και τις δεξιότητές τους, επιδιώκοντας διπλό πτυχίο σε ένα από τα διαπιστευμένα πανεπιστήμια-εταίρους μας, εκτός Φινλανδίας. Σε περίπτωση που παραμείνετε ένα ακόμη εξάμηνο στο JAMK μπορείτε επίσης να εξειδικεύσετε στη Διαχείριση Υψηλών Τεχνών, στο Μάρκετινγκ Αθλητισμού, στη Διαχείριση Τουρισμού και Φιλοξενίας ή στην Επιχειρηματικότητα.

Προβλεπόμενα μαθησιακά αποτελέσματα Τα στοχευόμενα μαθησιακά αποτελέσματα είναι μια δήλωση για το τι θα γνωρίζει και θα μπορεί να κάνει ο φοιτητής στο τέλος ενός προγράμματος.

 • Γνώση και κατανόηση
 • Πρακτικές δεξιότητες: Πολυπολιτισμική ικανότητα
 • Πνευματικές δεξιότητες: Διαχείριση πληροφοριών στην επιχείρηση
 • Μεταβιβάσιμες δεξιότητες: Πολυπολιτισμική επικοινωνία στις επιχειρήσεις

Μεταπτυχιακές Εργασίες Σύμφωνα με την έρευνα των αποφοίτων μας, οι απόφοιτοι εργάζονται σε επαγγέλματα όπως: Διευθυντής Marketing, Γενικός Γραμματέας, Βοηθός Εξαγωγών, Διευθύνων Σύμβουλος, Συντονιστής Ανθρώπινου Δυναμικού, Βοηθός Εξαγωγών, Διαχειριστής Προϊόντων Διευθυντής περιοχής, υπεύθυνος σχεδιασμού, διαχειριστής λογαριασμού, διαχειριστής μάρκετινγκ αγοράς, διαχειριστής προϊόντων, διαχειριστής καταστημάτων, αναλυτής, διαχειριστής εμπορικού σήματος.accreditationlabel102Το Διεθνές Επιχειρηματικό Πρόγραμμα της JAMK είναι το μόνο πρόγραμμα πιστοποιημένο από το EPAS στο επίπεδο των πανεπιστημίων εφαρμοσμένων επιστημών της Φινλανδίας. Οι απόφοιτοι που επιλέγουν να σπουδάσουν σε ένα διαπιστευμένο πρόγραμμα EPAS μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι παρακολουθούν ένα ίδρυμα με υψηλά διεθνή πρότυπα ποιότητας με ισορροπία μεταξύ υψηλής ακαδημαϊκής ποιότητας και επαγγελματικής συνάφειας. Επιπλέον, οι ανάγκες του εταιρικού κόσμου είναι καλά ενσωματωμένες στο πρόγραμμα./>

Πώς να εφαρμόσει

 1. Εφαρμόστε online www.studyinfo.fi 9 - 24 Ιανουαρίου 2018 έως τις 3:00 μ.μ. Φινλανδική ώρα (UTC 2).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης στο www. JAMK .fi

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση January 20, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
42 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
8,000 EUR
Τα δίδακτρα είναι για φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΤΑ. Οι φοιτητές της ΕΕ ΔΕΝ πληρώνουν δίδακτρα
Locations
Φινλανδία - Jyväskylä
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Φινλανδία - Jyväskylä
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αυγ. 2019
Φινλανδία - Jyväskylä
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών