Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Epas Accredited

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Πτυχίο: Bachelor of Business Administration, BBA
Τύπος εκπαίδευσης: Πλήρης μελέτη
Μήκος: 210 ECTS Cr, 3,5 έτη
Ετήσια πρόσληψη: Αύγουστος 2019 πρόσληψη 50
Περίοδοι εφαρμογής: 9 - 23 Ιανουαρίου 2019

Θέλετε να αποκτήσετε υψηλής ποιότητας επιχειρηματική εκπαίδευση, να πάρετε συμμαθητές από όλο τον κόσμο και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στα αγγλικά; Εάν ναι, αυτό είναι κάτι για σας! Η διεθνής επιχείρηση παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και τις βασικές δεξιότητες διαχείρισης επιχειρήσεων που χρειάζονται για να πετύχουν στην παγκόσμια αγορά. Θα μελετήσετε ολόκληρο το πτυχίο στα αγγλικά. Δίδακτρα και υποτροφία Το επίσημο δίδακτρο είναι 8000 ευρώ / έτος για τους πολίτες εκτός ΕΕ / ΕΤΑ. Όλοι οι φοιτητές που έχουν εξαιρεθεί θα λάβουν υποτροφία 50% για το πρώτο έτος. Η καλή απόδοση στις σπουδές (55 CR / έτος) θα εγγυάται 50% υποτροφία καθόλη τη διάρκεια των σπουδών. Αναπτύξτε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας για:

 • διαχείριση διαφόρων ομάδων
 • επικοινωνούν σε πολυπολιτισμικά πλαίσια
 • συνθέτουν και αναλύουν επιχειρηματικά δεδομένα
 • εφαρμόζουν στρατηγική σκέψη
 • διαχείριση των παγκόσμιων επιχειρήσεων.

Μελετήστε και κερδίστε επαγγελματική εμπειρία Δεν κερδίζετε μόνο ένα πτυχίο πτυχίου BBA. κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, έχετε επίσης πολύ πραγματική εργασιακή εμπειρία. Πολλοί από τους πτυχιούχους μας δημιουργούν εκτεταμένα δίκτυα επιχειρήσεων ήδη κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Η πρακτική κατάρτιση (περίπου 5 μήνες), τα έργα και η διατριβή είναι όλοι τρόποι μάθησης και αλληλεπίδρασης με την επαγγελματική ζωή και τις επιχειρήσεις. Από όλο τον κόσμο Έχουμε φοιτητές π.χ. από τη Γαλλία, τη Ρωσία, την Εσθονία, τη Γκάνα, τη Νιγηρία, τη Λευκορωσία, το Μπαγκλαντές, την Κίνα, το Βιετνάμ, το Νεπάλ, τη Δανία, Το Μαλάουι, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Βραζιλία και τη Φινλανδία!

Βασικές αρχές της επιχείρησης Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, εσείς θα επικεντρωθείτε στα βασικά στοιχεία των επιχειρήσεων, όπως τα βασικά του μάρκετινγκ, της διαχείρισης, της επικοινωνίας και της έρευνας. Θα έχετε θεωρητικές βάσεις επιχειρήσεων που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις επιχειρηματικές πρακτικές σε παγκόσμια πλαίσια.

Ακαδημαϊκά κομμάτια Κατά το δεύτερο έτος, θα επιλέξετε δύο ακαδημαϊκά κομμάτια και θα γράψετε τη διατριβή σας. Τα ακαδημαϊκά κομμάτια (7 πιστώσεις το καθένα) είναι η διαχείριση του μάρκετινγκ, η διαπολιτισμική διαχείριση, η τεχνολογική επιχειρηματικότητα και η μελλοντική προοπτική, η χρηματοδότηση και η εταιρική διακυβέρνηση, ο σχεδιασμός και η καινοτομία στον κεντρικό χρήστη, η οικονομία της διεθνοποίησης και της ανταγωνιστικότητας.

Διεθνής Έκθεση Το τρίτο ακαδημαϊκό έτος είναι αφιερωμένο στη διεθνή έκθεση και εξειδίκευση: πρακτική κατάρτιση ή / και περίοδο ανταλλαγής στο εξωτερικό. Ενθαρρύνεστε να επιλέξετε την εξειδίκευση σας στα ιδρύματα συνεργατών μας. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να διευρύνουν τις εμπειρίες και τις δεξιότητές τους, επιδιώκοντας διπλό πτυχίο σε ένα από τα διαπιστευμένα πανεπιστήμια-εταίρους μας, εκτός Φινλανδίας. Σε περίπτωση που παραμείνετε ένα ακόμη εξάμηνο στο JAMK μπορείτε επίσης να εξειδικεύσετε στη Διαχείριση Υψηλών Τεχνών, στο Μάρκετινγκ Αθλητισμού, στη Διαχείριση Τουρισμού και Φιλοξενίας ή στην Επιχειρηματικότητα.

Προβλεπόμενα μαθησιακά αποτελέσματα Τα στοχευόμενα μαθησιακά αποτελέσματα είναι μια δήλωση για το τι θα γνωρίζει και θα μπορεί να κάνει ο φοιτητής στο τέλος ενός προγράμματος.

 • Γνώση και κατανόηση
 • Πρακτικές δεξιότητες: Πολυπολιτισμική ικανότητα
 • Πνευματικές δεξιότητες: Διαχείριση πληροφοριών στην επιχείρηση
 • Μεταβιβάσιμες δεξιότητες: Πολυπολιτισμική επικοινωνία στις επιχειρήσεις

Μεταπτυχιακές Εργασίες Σύμφωνα με την έρευνα των αποφοίτων μας, οι απόφοιτοι εργάζονται σε επαγγέλματα όπως: Διευθυντής Marketing, Γενικός Γραμματέας, Βοηθός Εξαγωγών, Διευθύνων Σύμβουλος, Συντονιστής Ανθρώπινου Δυναμικού, Βοηθός Εξαγωγής, Διευθυντής Business Area, Προγραμματιστής Lead, Διευθυντής Λογαριασμού, Διαχειριστής Μάρκετινγκ Αγοράς, Διαχειριστής Προϊόντων, Διαχειριστής Καταστήματος, Αναλυτής, Διαχειριστής Μάρκας.accreditationlabel102Το Διεθνές Επιχειρηματικό Πρόγραμμα της JAMK είναι το μόνο πρόγραμμα πιστοποιημένο από το EPAS στο επίπεδο των πανεπιστημίων εφαρμοσμένων επιστημών της Φινλανδίας. Οι απόφοιτοι που επιλέγουν να σπουδάσουν σε ένα διαπιστευμένο πρόγραμμα EPAS μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι παρακολουθούν ένα ίδρυμα με υψηλά διεθνή πρότυπα ποιότητας με ισορροπία μεταξύ υψηλής ακαδημαϊκής ποιότητας και επαγγελματικής συνάφειας. Επιπλέον, οι ανάγκες του εταιρικού κόσμου είναι καλά ενσωματωμένες στο πρόγραμμα.

Πώς να εφαρμόσει

1. Εφαρμόστε online

2. Οι υποψήφιοι που υποβάλλουν αίτηση με μη Φινλανδικά προσόντα πρέπει να στείλουν τα απαιτούμενα παραρτήματα στις υπηρεσίες πρώτης προτίμησης UAS έως τις 30 Ιανουαρίου 2019 το αργότερο έως τις 3:00 μ.μ. Φινλανδικής ώρας (UTC 2).

Απαιτούμενα περιβλήματα:

 • αντίγραφα των αρχικών πτυχίων (γυμνάσιο / γυμνάσιο)
 • εξουσιοδοτημένη μετάφραση του πιστοποιητικού, εφόσον απαιτείται (στα αγγλικά, φινλανδικά ή σουηδικά, η μετάφραση πρέπει να έχει υπογραφή και σφραγίδα των μεταφραστών)

3. Όλοι οι επιλέξιμοι υποψήφιοι καλούνται σε εισαγωγικές εξετάσεις. Οι προσκλήσεις για εισαγωγικές εξετάσεις ή οι αποφάσεις σχετικά με την επιλεξιμότητα αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις αρχές Μαρτίου.

4. Οι εξετάσεις εισόδου οργανώνονται στα τέλη Μαρτίου / αρχές Απριλίου. Η επιστολή πρόσκλησης (email) θα περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το χρόνο, την τοποθεσία και τις ειδικές ρυθμίσεις.

5. Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στις 28 Ιουνίου 2019 το αργότερο.

6. Εάν γίνετε δεκτοί, ξεκινήστε τη διαδικασία υποβολής αίτησης θεώρησης / άδειας διαμονής (αν χρειαστεί) αμέσως στις αρχές Ιουνίου.

7. Εάν είστε δεκτοί, πρέπει να επιβεβαιώσετε το χώρο σπουδών σας μέχρι τις 8 Ιουλίου 2019 το αργότερο έως τις 3:00 μ.μ. Φινλανδικής ώρας (UTC 2). Εάν δεν επιστρέψετε το έντυπο εγκαίρως, θα χάσετε τη θέση μελέτης.

8. Εάν έχετε υποβάλει αίτηση με ανώτερη δευτεροβάθμια εκπαίδευση που ολοκληρώθηκε στη Φινλανδία, στείλτε μας αντίγραφο των εκπαιδευτικών σας πιστοποιητικών μέχρι τις 8 Ιουλίου 2019 το αργότερο στις 3:00 μ.μ.

9. Να θυμάστε ότι η αποδοχή σας είναι υπό όρους μέχρι να έχουν ελεγχθεί τα σχετικά πρωτότυπα πιστοποιητικά σας. Η πολυτεχνική / UAS μπορεί να αποσύρει την είσοδο εάν ο αιτών έχει δώσει ψευδή στοιχεία ή έχει πλαστογραφήσει έγγραφα.

10. Οι μελέτες θα ξεκινήσουν στα μέσα Αυγούστου του 2019. Παρακαλώ, φτάστε στο Jyväskylä εκείνη τη στιγμή!

11. Σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών στη Νοσηλευτική Το JAMK μπορεί να απαιτεί ποινικό μητρώο από τους φοιτητές των οποίων η πρακτική άσκηση περιλαμβάνει την εργασία με ανηλίκους (κάτω των 18 ετών). Επιπλέον, παρακαλούμε ελέγξτε τις υγειονομικές απαιτήσεις στην DP στην Νοσηλευτική.

12. Επικοινωνούμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπότε θυμηθείτε να πληκτρολογήσετε σωστά την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στην αίτησή σας! Ελέγχετε τακτικά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, συμπεριλαμβανομένων των φακέλων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και ανεπιθύμητων μηνυμάτων

13. Να γνωρίζετε ότι υπάρχει δίδακτρα για τους πολίτες εκτός ΕΕ / ΕΟΧ.
Lukuvuosimaksuja ei ole suomalaisille τάι Muiden ΕΕ-παρθενική kansalaisille!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποJAMK University of Applied Sciences »

Τελευταία ενημέρωση December 23, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
42 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,000 EUR
Τα δίδακτρα είναι για φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΤΑ. Οι φοιτητές της ΕΕ ΔΕΝ πληρώνουν δίδακτρα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

International Business