Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στα Χρηματοοικονομικά

&nbsp

Το πρόγραμμα Οικονομικών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές τη γνώση για τη σύγχρονη χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σήμερα 's οικονομία. Το πρόγραμμα Οικονομικών εκπαιδεύει τους μαθητές να γίνουν αποτελεσματικές οι διαχειριστές σε τραπεζικά ιδρύματα, τα εταιρικά οικονομικά τμήματα, τίτλους χρηματιστηριακές εταιρίες, και οικονομικού σχεδιασμού. Το πρόγραμμα Οικονομικών στο κράτος Delta είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Ένωση Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων και Προγράμματα. Το πρόγραμμα σπουδών αναθεωρείται περιοδικά από μια ομάδα επαγγελματιών της λογιστικής ώστε να διασφαλίσετε ότι οι απόφοιτοι μας να ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις και τις λογιστικές αρχές.

&nbsp

&nbsp

Ειδικά Προγράμματα

&nbsp

- Οικονομικός σχεδιασμός

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος Οικονομικών στο κράτος Delta θα προκριθούν οι μαθητές να καθίσουν για τις εθνικές Certified Οικονομικές εξετάσεις Planner.

&nbsp

- Πιστοποιημένα Διευθυντής Cash Program Αναπληρωτής

Η επιτυχής ολοκλήρωση του GBA 300 φυσικά θα προκριθούν οι συμμετέχοντες για να καθίσουν για τις εθνικές εξετάσεις Διευθυντής Cash Certified.

&nbsp

&nbsp

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

&nbsp

Μια Bachelor of Business Administration (BBA) με ειδίκευση στην Λογιστική από το Δέλτα του κράτους παρέχει δυνατότητες παγκόσμιας κλίμακας για μια μεγάλη καριέρα.

&nbsp

  • Επαγγελματικούς ή προσωπικούς Οικονομικού Σχεδιασμού
  • Διαχείρισης Διαθεσίμων
  • Εταιρική Χρηματοοικονομική Διοίκηση
  • Τράπεζα Διαχείρισης
  • Ανάλυση Χορηγήσεων
  • Securities χρηματιστηριακής
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις και την κυβέρνηση
  • Κρατικοί Φορείς
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University έχει παράσχει τις προσφορές πορεία στην επιχείρηση από το 1925, το έτος του ιδρύματος άνοιξε για πρώτη τακτική της σύνοδο. ... περαιτέρω

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University έχει παράσχει τις προσφορές πορεία στην επιχείρηση από το 1925, το έτος του ιδρύματος άνοιξε για πρώτη τακτική της σύνοδο. Προσφορές Γήπεδο οργανώθηκαν μαζί διατμηματικά το 1928 όταν ένα Υπουργείο Εμπορίου διαμορφώθηκε. Το όνομα της υπηρεσίας έχει αλλάξει αρκετές φορές, με κάθε αλλαγή αντικατοπτρίζει διευρύνεται το πεδίο εφαρμογής στις προσφορές και τους στόχους. Το Υπουργείο Εμπορίου μετονομάστηκε σε Διεύθυνση Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων το 1944? Αλλάξει προς το Τμήμα Επιχειρήσεων το 1948? Μετονομάζεται σε τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας το 1958? Το 1969, το όνομα άλλαξε με το School of Business? Και το 1999, το όνομα του άλλαξε προς το Σώμα των Επιχειρήσεων.&nbsp Πτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στο Κολέγιο περιλαμβάνουν το πτυχίο Bachelor of Business Administration με μεγάλες εταιρείες στον τομέα της λογιστικής, συστήματα πληροφοριών ηλεκτρονικών υπολογιστών, τη χρηματοδότηση, γενικά των επιχειρήσεων, των ασφαλειών και των ακινήτων, διαχείριση, μάρκετινγκ, και τη διοίκηση γραφείο? Το Bachelor of Science σε βαθμό Εκπαίδευση με μια σημαντική στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν δάσκαλοι? και το Bachelor of Commercial βαθμό της Αεροπορίας, με μεγάλες εταιρείες στον τομέα της διαχείρισης των αερομεταφορών και των πτήσεων. Όλα τα πτυχιακά προγράμματα σε εθνικό διαπιστευμένο. &nbsp&nbsp Αποστολή &nbsp Για να προετοιμάσει τους μαθητές για την αγορά με την παροχή προκλητική εκπαιδευτικές ευκαιρίες. &nbsp&nbsp Όραμα &nbsp Υπηρεσία για την κοινότητα, το επάγγελμά μας, και το Πανεπιστήμιο είναι μια ζωτικής σημασίας πτυχή του συλλογικού οργάνου 's αποστολή.Με την γαλούχηση σχέσεις συνεργασίας με τις οργανώσεις των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, των υπηρεσιών, και άλλα όργανα, το Σώμα θα παραμείνει δυναμική και τις δραστηριότητές του σχετικά. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη