Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στη διεθνή διαχείριση του ξενοδοχείου

Stamford International University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στη διεθνή διαχείριση του ξενοδοχείου

Stamford International University

Είναι μια σταδιοδρομία στη φιλοξενία και Τουρισμού στο μέλλον σας;

Φιλοξενία και ο τουρισμός είναι ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο, πιο διαφοροποιημένη και πιο δυναμικές βιομηχανίες. Είναι τεράστια, προσφέροντας μια ευρεία ποικιλία και μεγάλος αριθμός των θέσεων εργασίας σε όλη την υδρόγειο. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού, Φιλοξενίας και του τουρισμού απασχολεί περισσότερους από 235 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Επαγγελματικές προοπτικές του κλάδου εξακολουθούν να είναι ισχυρές. Χρόνο με το χρόνο, φιλοξενίας και του τουρισμού είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κόσμο.

Stamford Διεθνές Πανεπιστήμιο είναι κορυφαίος εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ταϊλάνδης, όταν πρόκειται για την προετοιμασία των μαθητών για επαγγελματική σταδιοδρομία διαχείρισης σε παγκόσμιο Hotel and Hospitality Industry. Στην Μπανγκόκ πανεπιστημιούπολη μας, προσφέρουμε Το Διεθνές Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Αγγλική Γλώσσα με ένα πρόγραμμα του διπλού βραβείο με το Blue Mountains International Hotel Management School -. Η Νο.1 διεθνές σχολείο της διαχείρισης ξενοδοχείων στην Αυστραλασία * Το πρόγραμμα ακολουθεί το πρόγραμμα σπουδών και τα πρότυπα της Blue Mountains International Hotel Management School και το Stamford Διεθνές Πανεπιστήμιο. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν και να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην Αυστραλία. Μόλις αποφοίτησε, οι μαθητές θα λάβουν?

 • Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στο International Hotel Management από Stamford Διεθνές Πανεπιστήμιο
 • Διεθνές Δίπλωμα ή πτυχίο στην Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων από το Blue Mountain, Αυστραλία.

Σύγχρονη μεταμορφωτική Εκπαίδευση:

Επιχειρήσεις-επικεντρωμένη εκπαίδευση + Πρακτική Εφαρμογή

International Hotel Πρόγραμμα Διαχείρισης IHM Stamford Διεθνές Πανεπιστήμιο έχει σχεδιαστεί με μια ολιστική προσέγγιση που συνδυάζει επιχείρηση με επίκεντρο την εκπαίδευση και την πρακτική εφαρμογή για την ανάπτυξη ολόκληρου του προσώπου. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να είναι έτοιμα για εργασία για να ακολουθήσει μια καριέρα διαχείρισης στο συναρπαστικό βιομηχανία της φιλοξενίας. Οι διευθυντές που έχουν κάνει δουλειές τους υφισταμένους τους, ξέρουν ακριβώς τι περιλαμβάνει και ως εκ τούτου έχουν ένα πραγματικό πλεονέκτημα. Στο Stamford, αναπτύσσουμε γνωρίζει πολύ καλά τους μαθητές μέσα από την πρακτική κατάρτιση σε όλους τους τομείς της διαχείρισης φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων κουζίνας, υπηρεσιών και διαίρεση δωματίου. Η πρακτική προσέγγιση είναι ζωτικής σημασίας να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζεστε για να οδηγήσει τις οργανώσεις φιλοξενίας στο μέλλον.

International Hotel Πρόγραμμα Διαχείρισης Στάμφορντ (Μπανγκόκ Campus Διεθνές Πρόγραμμα μόνο) είναι ένα πρόγραμμα του διπλού βραβείο με το Blue Mountains International Hotel Management School - Η Νο 1 Διεθνής Σχολή Διοίκησης Ξενοδοχείων στην Ασία του Ειρηνικού και της Αυστραλίας Σύμφωνα με έρευνα της TNS (ανεξάρτητη αγορά Οργανισμός Έρευνας για τους διευθυντές ξενοδοχείων στην Αυστραλία και την Ασία το 2010).

Η 20-year old Blue Mountains Διεθνής Σχολή Διοίκησης Ξενοδοχείων Αυστραλία (BMIHMS) προσφέρει πλήρως αναγνωρισμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πτυχία σε φοιτητές από όλο τον κόσμο σε δύο εμπνέει πανεπιστημιουπόλεις της - Leura στο Blue Mountains και το κέντρο του Σίδνεϊ.

BMIHMS έχει κατατεθεί στην Αυστραλία, ως πάροχος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Εθνικό Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Οργανισμός Πρότυπο Ποιότητας (TEQSA). BMIHMS είναι επίσης:

 • Ένα πιστοποιημένο φορέα του Τμήματος του ΠΟΕ Παιδείας και Διαχείρισης Γνώσης
 • Διαπιστευμένη από το Ινστιτούτο της φιλοξενίας, το μόνο διεθνώς αναγνωρισμένο επαγγελματικό σύλλογο διαχείρισης για τους διαχειριστές στο χώρο της φιλοξενίας, αναψυχής και τουρισμού.
 • Είναι ιδρυτικό μέλος της μη-κερδοσκοπικό Διεθνές Κέντρο Αριστείας στον Τουρισμό & Φιλοξενία εκπαίδευσης (-ICE)

Πρόγραμμα Διεθνούς Διοίκησης Ξενοδοχείων Στιγμιότυπα Στάμφορντ

 • 3.5 Χρόνια Fast-Track Πρόγραμμα
 • Επιχειρήσεις-επικεντρωμένη εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση
 • Μέλη ΔΕΠ με τα χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο την εμπειρία του πραγματικού κόσμου της βιομηχανίας.
 • Δύο πρακτική άσκηση σε διάφορους τομείς των δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου.
 • Διασφάλισης Ποιότητας από το Blue Mountains Διεθνής Σχολή Διοίκησης Ξενοδοχείων Αυστραλία.
 • Επιλέξτε τοπικό ή διεθνές μονοπάτια. Το Διεθνές Πρόγραμμα Διοίκησης Ξενοδοχείων σε Μπανγκόκ Campus Στάμφορντ (Dual Βραβείο με το Blue Mountains International Hotel Management School), της Ταϊλάνδης Πρόγραμμα Στάμφορντ, ή το Πρόγραμμα Δίγλωσση σε Hua Hin-πανεπιστημιούπολη μας.

Οι φοιτητές στο Πρόγραμμα Internatinoal να επιλέξετε να μελετήσει τα τελικά τρεις όρους στο Blue Mountains International School Διοίκησης Ξενοδοχείων, Αυστραλία, αφού έχουν τελειώσει το δεύτερο έτος στο Stamford. Υπάρχουν επίσης αμειβόμενης πρακτικής άσκησης ως μέρος του προγράμματος σπουδών στην Αυστραλία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Stamford International University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Μαρτ. 2019
Ιούλιος 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
14,500 USD
Locations
Ταϊλάνδη - Bangkok
Ημερομηνία Έναρξης : Ιούλιος 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ταϊλάνδη - Hua Hin, Prachuap Khiri Khan
Ημερομηνία Έναρξης : Μαρτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Μαρτ. 2019
Ταϊλάνδη - Hua Hin, Prachuap Khiri Khan
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ιούλιος 2019
Ταϊλάνδη - Bangkok
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών