Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Λογιστική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Λογιστική

Το λογιστικό πρόγραμμα στο κράτος Delta είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Ένωση Συλλογικών Σχολείων Επιχειρήσεων και Προγραμμάτων. Το πρόγραμμα σπουδών επανεξετάζεται περιοδικά από μια ομάδα επαγγελματιών λογιστών για να διασφαλιστεί ότι οι απόφοιτοι μας ενημερώνονται για τις τελευταίες λογιστικές τάσεις και τεχνικές.

Πρόγραμμα Μελέτης

Ένα βαθμό BBA στη λογιστική απαιτεί συνολικά 128 ώρες εξάμηνο. Ο βαθμός απαιτεί 27 ώρες μαθημάτων λογιστικής και 9 ώρες μαθημάτων πληροφορικής πληροφορικής που βασίζονται σε 44 ώρες γενικής εκπαίδευσης και 33 ώρες σε μαθήματα επιχειρήσεων.

Με την ολοκλήρωση του λογιστικού πτυχίου, οι απόφοιτοι είναι επιλέξιμοι να συμμετάσχουν στις εξετάσεις με διεθνή αναγνώριση του Πιστοποιημένου Λογιστή Διαχείρισης (CMA) και του Πιστοποιημένου Εσωτερικού Ελεγκτή (CIA). Και οι δύο εξετάσεις έχουν σχεδιαστεί για να είναι εισαγωγικές εξετάσεις στα λογιστικά βιβλία διαχείρισης και στα επαγγέλματα εσωτερικού ελέγχου. Πολλοί απόφοιτοι του προπτυχιακού προγράμματος DSU επιλέγουν να συνεχίσουν τη λογιστική τους εκπαίδευση, να εισέλθουν σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα για να αποκτήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα και να επιδιώξουν την επαγγελματική πιστοποίηση Certified Public Accountant (CPA).

Ένας φοιτητής εισέρχεται στο ολοκληρωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα στο τέλος του κατώτερου έτους και μπορεί να κερδίσει τόσο τα πτυχία BBA και MBA σε ένα βελτιωμένο πρόγραμμα. Δύο μεταπτυχιακά μαθήματα μπορούν να ληφθούν κατά το προηγούμενο έτος για να υποβάλουν αίτηση για το μεταπτυχιακό.

Λογιστική & CIS (διπλό κύριο)

Οι δεξιότητες στον τομέα των υπολογιστών και της τεχνολογίας έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία για τους λογιστές. Κατά συνέπεια, το πρόγραμμα σπουδών του ΔΔΣ αντικατοπτρίζει μια αυξημένη έμφαση στους υπολογιστές και τα πληροφοριακά συστήματα. Ένας φοιτητής μπορεί να σπουδάσει σε συστήματα λογιστικής και πληροφορικής (διπλός κύριος) με προσεκτικό σχεδιασμό. Οι πτυχιούχοι με αυτόν τον διπλό κύριο είναι πολύ εμπορεύσιμοι στο εργατικό δυναμικό

Ευκαιρίες Καριέρας

Ένα Bachelor of Business Administration (BBA) με έναν κύριο τομέα λογιστικής από το Delta State παρέχει ευκαιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο για μια μεγάλη καριέρα.

  • Συνεργάτης ή κάτοχος επιχείρησης CPA
  • Διευθύνων Σύμβουλος
  • ελεγκτής
  • Λογιστής προσωπικού
  • Καθηγητής ή Dean
  • Υπάλληλος της Κυβέρνησης
  • Εισαγωγή στη νομική σχολή για να γίνει υπάλληλος
  • Για να ενισχύσει περαιτέρω τη σταδιοδρομία, το Master of Professional Accountancy (MPAC) μπορεί να προετοιμάσει τους σπουδαστές για ηγετικές θέσεις στις origanizations σε όλο τον κόσμο.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University έχει παράσχει τις προσφορές πορεία στην επιχείρηση από το 1925, το έτος του ιδρύματος άνοιξε για πρώτη τακτική της σύνοδο. ... περαιτέρω

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University έχει παράσχει τις προσφορές πορεία στην επιχείρηση από το 1925, το έτος του ιδρύματος άνοιξε για πρώτη τακτική της σύνοδο. Προσφορές Γήπεδο οργανώθηκαν μαζί διατμηματικά το 1928 όταν ένα Υπουργείο Εμπορίου διαμορφώθηκε. Το όνομα της υπηρεσίας έχει αλλάξει αρκετές φορές, με κάθε αλλαγή αντικατοπτρίζει διευρύνεται το πεδίο εφαρμογής στις προσφορές και τους στόχους. Το Υπουργείο Εμπορίου μετονομάστηκε σε Διεύθυνση Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων το 1944? Αλλάξει προς το Τμήμα Επιχειρήσεων το 1948? Μετονομάζεται σε τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας το 1958? Το 1969, το όνομα άλλαξε με το School of Business? Και το 1999, το όνομα του άλλαξε προς το Σώμα των Επιχειρήσεων.&nbsp Πτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στο Κολέγιο περιλαμβάνουν το πτυχίο Bachelor of Business Administration με μεγάλες εταιρείες στον τομέα της λογιστικής, συστήματα πληροφοριών ηλεκτρονικών υπολογιστών, τη χρηματοδότηση, γενικά των επιχειρήσεων, των ασφαλειών και των ακινήτων, διαχείριση, μάρκετινγκ, και τη διοίκηση γραφείο? Το Bachelor of Science σε βαθμό Εκπαίδευση με μια σημαντική στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν δάσκαλοι? και το Bachelor of Commercial βαθμό της Αεροπορίας, με μεγάλες εταιρείες στον τομέα της διαχείρισης των αερομεταφορών και των πτήσεων. Όλα τα πτυχιακά προγράμματα σε εθνικό διαπιστευμένο. &nbsp&nbsp Αποστολή &nbsp Για να προετοιμάσει τους μαθητές για την αγορά με την παροχή προκλητική εκπαιδευτικές ευκαιρίες. &nbsp&nbsp Όραμα &nbsp Υπηρεσία για την κοινότητα, το επάγγελμά μας, και το Πανεπιστήμιο είναι μια ζωτικής σημασίας πτυχή του συλλογικού οργάνου 's αποστολή.Με την γαλούχηση σχέσεις συνεργασίας με τις οργανώσεις των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, των υπηρεσιών, και άλλα όργανα, το Σώμα θα παραμείνει δυναμική και τις δραστηριότητές του σχετικά. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη