Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Λογιστική

Delta State University, College of Business

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Λογιστική

Delta State University, College of Business

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Λογιστική

Το λογιστικό πρόγραμμα στο κράτος Delta είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Ένωση Συλλογικών Σχολείων Επιχειρήσεων και Προγραμμάτων. Το πρόγραμμα σπουδών επανεξετάζεται περιοδικά από μια ομάδα επαγγελματιών λογιστών για να διασφαλιστεί ότι οι απόφοιτοι μας ενημερώνονται για τις τελευταίες λογιστικές τάσεις και τεχνικές.

Πρόγραμμα Μελέτης

Ένα βαθμό BBA στη λογιστική απαιτεί συνολικά 128 ώρες εξάμηνο. Ο βαθμός απαιτεί 27 ώρες μαθημάτων λογιστικής και 9 ώρες μαθημάτων πληροφορικής πληροφορικής που βασίζονται σε 44 ώρες γενικής εκπαίδευσης και 33 ώρες σε μαθήματα επιχειρήσεων.

Με την ολοκλήρωση του λογιστικού πτυχίου, οι απόφοιτοι είναι επιλέξιμοι να συμμετάσχουν στις εξετάσεις με διεθνή αναγνώριση του Πιστοποιημένου Λογιστή Διαχείρισης (CMA) και του Πιστοποιημένου Εσωτερικού Ελεγκτή (CIA). Και οι δύο εξετάσεις έχουν σχεδιαστεί για να είναι εισαγωγικές εξετάσεις στα λογιστικά βιβλία διαχείρισης και στα επαγγέλματα εσωτερικού ελέγχου. Πολλοί απόφοιτοι του προπτυχιακού προγράμματος DSU επιλέγουν να συνεχίσουν τη λογιστική τους εκπαίδευση, να εισέλθουν σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα για να αποκτήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα και να επιδιώξουν την επαγγελματική πιστοποίηση Certified Public Accountant (CPA).

Ένας φοιτητής εισέρχεται στο ολοκληρωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα στο τέλος του κατώτερου έτους και μπορεί να κερδίσει τόσο τα πτυχία BBA και MBA σε ένα βελτιωμένο πρόγραμμα. Δύο μεταπτυχιακά μαθήματα μπορούν να ληφθούν κατά το προηγούμενο έτος για να υποβάλουν αίτηση για το μεταπτυχιακό.

Λογιστική & CIS (διπλό κύριο)

Οι δεξιότητες στον τομέα των υπολογιστών και της τεχνολογίας έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία για τους λογιστές. Κατά συνέπεια, το πρόγραμμα σπουδών του ΔΔΣ αντικατοπτρίζει μια αυξημένη έμφαση στους υπολογιστές και τα πληροφοριακά συστήματα. Ένας φοιτητής μπορεί να σπουδάσει σε συστήματα λογιστικής και πληροφορικής (διπλός κύριος) με προσεκτικό σχεδιασμό. Οι πτυχιούχοι με αυτόν τον διπλό κύριο είναι πολύ εμπορεύσιμοι στο εργατικό δυναμικό

Ευκαιρίες Καριέρας

Ένα Bachelor of Business Administration (BBA) με έναν κύριο τομέα λογιστικής από το Delta State παρέχει ευκαιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο για μια μεγάλη καριέρα.

  • Συνεργάτης ή κάτοχος επιχείρησης CPA
  • Διευθύνων Σύμβουλος
  • ελεγκτής
  • Λογιστής προσωπικού
  • Καθηγητής ή Dean
  • Υπάλληλος της Κυβέρνησης
  • Εισαγωγή στη νομική σχολή για να γίνει υπάλληλος
  • Για να ενισχύσει περαιτέρω τη σταδιοδρομία, το Master of Professional Accountancy (MPAC) μπορεί να προετοιμάσει τους σπουδαστές για ηγετικές θέσεις στις origanizations σε όλο τον κόσμο.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Cleveland, Mississippi
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Cleveland, Mississippi
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών