Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πτυχιακό πρόγραμμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής εξοπλίζει τους πτυχιούχους με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να εργαστούν στους τομείς της Εταιρικής Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής. Οι μαθητές θα ολοκληρώσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που περιλαμβάνει μαθήματα όπως Τράπεζες, Χρηματιστηριακές ανάλυση, ανάλυση Capital, Διαχείριση Χαρτοφυλακίου, του δημοσιονομικού κανονισμού, το Wealth Management, Διεθνής Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Διοίκηση λογιστικά συστήματα και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (ΔΠΧΠ).

Οφέλη

Οι απόφοιτοι από το πρόγραμμα Λογιστικής και Οικονομικών προετοιμάζονται για τη δυναμική και προκλητική κόσμο της εταιρικής χρηματοδότησης, καθώς και θέση για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός στον τομέα της λογιστικής σταδιοδρομία τους. Μετά το πρόγραμμα, οι μαθητές θα πρέπει να τοποθετηθεί για να προχωρήσει στην επαγγελματική προγράμματα ονομασία τους, συμπεριλαμβανομένης της CMA, CFA, και CA.

Ευκαιρίες καριέρας

υπάρχουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην παγκόσμια επιχειρήσεις, την κυβέρνηση και τους διεθνείς οργανισμούς, το διεθνές εμπόριο και τις διεθνείς δημόσιους οργανισμούς. Η BBA Λογιστική και Χρηματοοικονομική μεγάλα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα:

  • banking
  • Επενδύσεις
  • Διαχείριση περιουσίας
  • λογιστική
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε12 περισσότερα μαθήματα αποCanadian University Dubai »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
64,865 AED
AED 64.865,00 ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη