Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ασφάλεια και τη Διαχείριση Κινδύνου στο Κολλέγιο Επιχειρήσεων του UCO συγχωνεύει την εξειδίκευση στη χρηματοδότηση, την ασφάλιση και τα μαθηματικά. Οι μαθητές θα αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν σε τομείς της αναλογιστικής επιστήμης, της διαχείρισης κινδύνων και της ασφάλισης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BBA στη Διοίκηση - Ασφάλεια και Διαχείριση Κινδύνων, κάντε κλικ εδώ .

Διδακτέα ύλη

  • Ως ασφαλιστική και διαχείριση μεγάλων κινδύνων, οι φοιτητές θα αναλάβουν διαχείριση κινδύνου για την επιχείρηση, τα θεμέλια της ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων, την ασφάλεια ιδιοκτησίας και ευθύνης για την επιχείρηση, καθώς και την ασφάλιση ζωής και υγείας, εκτός από τα βασικά μαθήματα των επιχειρήσεων.
  • Οι σπουδαστές μπορούν να προσαρμόσουν τα μαθήματά τους με μαθήματα επιλογής όπως επενδύσεις, διαχείριση κινδύνου του δημόσιου τομέα, μαθηματικά των απρόβλεπτων περιστατικών ζωής, έλεγχος κινδύνου για τη διαχείριση κινδύνου της επιχείρησης και του δημόσιου τομέα.
  • Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη διεθνή συλλογική αδελφότητα διαχείρισης κινδύνων, ασφαλιστικών και αναλογιστικών επιστημών, Gamma Iota Sigma.

Φύλλο Σπουδών

Υποτροφίες

Οι εισερχόμενοι πρωτοετείς είναι επιλέξιμοι για μια ποικιλία υποτροφιών στο πλαίσιο του Γενικού Ακαδημαϊκού Προγράμματος Υποτροφιών. Υπάρχουν πολλές υποτροφίες που αφορούν ειδικά το Κολλέγιο Επιχειρήσεων.

Ευκαιρίες καριέρας

  • Ασφαλιστής ασφαλιστής
  • Αναλυτής διαχείρισης κινδύνων
  • Ασφαλιστικός ερευνητής
  • Διαχειριστές απαιτήσεων, εξεταστές και ανακριτές

Δείτε έναν οδηγό σταδιοδρομίας για μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες διαχείρισης κινδύνων.

Κοινοτικές Ευκαιρίες

Επωφεληθείτε από αυτές τις ευκαιρίες στο μετρό που μπορεί να προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας και ακόμη και να ενισχύσετε το βιογραφικό σας σημείωμα.

  • Δωρεάν εκπαίδευση στο Microsoft Office: Μεταβείτε στη διεύθυνση href = "http://office.microsoft.com/en-us/?CTT=97 και κάντε κλικ στον σύνδεσμο" Εκπαίδευση γραφείου "στην καρτέλα" Υποστήριξη "για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία σας σαν επαγγελματίας.
  • Μεγαλύτερο Εμπορικό Επιμελητήριο της Οκλαχόμα: Πηγαίνετε στο http://www.okcchamber.com και κάντε κλικ στην κεντρική καρτέλα μέλους.
  • Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλειών (Γυναίκες): Πηγαίνετε στο href = "http://www.internationalinsuranceprofessionals.org/ για να μάθετε περισσότερα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε21 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Central Oklahoma »

Τελευταία ενημέρωση July 23, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
611 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη