Πλήρεις σπουδές

 • χώρους μελέτης 40
 • τοποθεσία Kouvola, Φινλανδία
 • διάρκεια σπουδών 3,5 έτη
 • επόμενες περιόδους εφαρμογής:
  • 9.-23.1.2019
  • 20.3.-3.4.2019
 • δίδακτρα: για τους πολίτες εκτός ΕΕ / ΕΟΧ 6000 ευρώ,
  υποτροφία και περισσότερες πληροφορίες www.xamk.fi/tuition-fees

Δύο περίοδοι εφαρμογής, την άνοιξη του 2019

Περίοδος υποβολής αιτήσεων 1: 9.-23.1.2019

 • Εισαγωγικές εξετάσεις εκτός Φινλανδίας μέσω του δικτύου FINNIPS.

Περίοδος εφαρμογής 2: 20.3.-3.4.2019

 • Εισαγωγικές εξετάσεις στη Φινλανδία.


Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τον εαυτό σας στην ψηφιακή διεθνή επιχείρηση;

Η μάθηση στο Xamk βασίζεται στο βραβευμένο μοντέλο σπουδών LCCE © που ξεπερνά την παραδοσιακή τάξη και στο οποίο εργάζεστε σε στενή συνεργασία με τις εταιρείες σε πραγματικές καταστάσεις.

Τα εταιρικά προγράμματα ενσωματώνονται στις ψηφιακές διεθνείς επιχειρηματικές μελέτες και παρέχουν ένα ξεχωριστό στοιχείο για το βιογραφικό σας σημείωμα και δείχνουν στους μελλοντικούς εργοδότες ότι είστε έτοιμοι για επαγγελματική ζωή. Αυτή η μοναδική μέθοδος σας παρέχει επίσης τις ευκαιρίες δικτύωσης για να έρθετε σε επαφή με τις εταιρείες για να ξεκινήσετε απρόσκοπτα από την πορεία της μελέτης σας στην καριέρα σας.

Μπορείτε να μάθετε με δυναμικό τρόπο μέσα από ολοκληρωμένες συνεργασίες διδασκαλίας και εντατικές συναντήσεις επαφής. Οι επαφές πρόσωπο με πρόσωπο με τους καθηγητές, οι οποίοι είναι ειδικοί στον τομέα τους, οι επαγγελματίες του κλάδου και οι δραστηριότητες υποστήριξης με τους συνομηλίκους σας, κάνουν μελέτες συναρπαστικές και ευχάριστες.

Η επιχειρηματικότητα ενθαρρύνεται και έχετε εργαλεία για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Έχουμε μακρά παράδοση στη διδασκαλία διεθνών επιχειρήσεων καθώς και στη διδασκαλία στα αγγλικά.

Οι εργοδότες σε όλο τον κόσμο εκτιμούν τις ικανότητες και τις ικανότητές σας που αποκτήθηκαν μέσω της καινοτόμου χρήσης της τεχνολογίας που ενσωματώθηκε στις σπουδές σας. Οι τελευταίες ψηφιακές τάσεις και τα εργαλεία που τροφοδοτούν την επιχείρηση σήμερα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας εξειδίκευση στο διεθνές μάρκετινγκ ή την παγκόσμια διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού για μια πραγματικά επιτυχημένη και εκπληκτική καριέρα. Μπορείτε να κατανοήσετε τις πραγματικές επιχειρηματικές πρακτικές, δουλεύοντας με εταιρείες πραγματικού κόσμου. Αυτό ενισχύει τα κίνητρά σας και σας κάνει έτοιμο για την καριέρα σας που επιλέξατε αμέσως μετά την αποφοίτησή σας.

Μελετάτε και μαθαίνετε σε ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον, καθώς οι καθηγητές και οι φοιτητές προέρχονται από περισσότερες από 30 διαφορετικές χώρες. Ο συνδυασμός πολιτιστικού και γλωσσικού περιβάλλοντος φέρνει τις πολυπολιτισμικές δεξιότητες ομαδικής εργασίας σε ένα νέο επίπεδο. Αυτό εμβαθύνει την κατανόησή σας για τις πρακτικές στις παγκόσμιες εταιρείες.

Δομή Μελετών

Το πρόγραμμα σπουδών, που διδάσκεται πλήρως στα αγγλικά, οργανώνεται σε πλήρη βάση, λαμβάνοντας περίπου 3,5 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, πολλοί από τους μαθητές μας κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πτυχίο σε μόλις 3 χρόνια. Επιπλέον, μπορούν να ληφθούν υπόψη προηγούμενες πανεπιστημιακές σπουδές, οι οποίες επιτρέπουν την ολοκλήρωση του πτυχίου σας νωρίτερα.

Το πρόγραμμα Digital International Business σας παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο στις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες. Κατά τη συμπλήρωση του πτυχίου BBA, είστε σε θέση να:

 • να καταδεικνύει την ικανότητά του και να λαμβάνει αποφάσεις σε λειτουργικούς επαγγελματικούς κλάδους.
 • να εξετάσει τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και τον αντίκτυπό τους στη διαδικασία λήψης αποφάσεων μιας διεθνούς εταιρείας.
 • να αναλύσει το διεθνές οικονομικό περιβάλλον για μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο ψηφιακό περιβάλλον.
 • χρησιμοποιώντας τεχνολογία ως εργαλείο υποστήριξης στη λήψη αποφάσεων στις διεθνείς επιχειρήσεις.
 • διεξαγωγή και αξιοποίηση της έρευνας για την υποστήριξη των επιχειρήσεων.

Η διεθνής εξειδίκευση στο μάρκετινγκ επικεντρώνεται στην πώληση στον διεθνή πελάτη, στις τελευταίες τάσεις ψηφιακού μάρκετινγκ και στον ταχύτατο και συναρπαστικό κόσμο των κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να μάθετε πόσο μεγάλη εμπειρία δημιουργείται και διατηρείται.

Η παγκόσμια εξειδίκευση της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού επικεντρώνεται στις τεχνολογικές λύσεις αιχμής της SCM στον τομέα της ευέλικτης / έξυπνης εφοδιαστικής. Μάθετε πώς οι εταιρείες χρησιμοποιούν και εργάζονται με αναδυόμενες τεχνολογίες για να αυξήσουν την ικανοποίηση των πελατών τους μέσω της δημιουργίας αξίας.

Η πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια των σπουδών σας προσφέρει πρακτική εμπειρία στον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων. Το μεγάλο πράγμα για την πρακτική εκπαίδευση είναι ότι μπορείτε να το ολοκληρώσετε οπουδήποτε στον κόσμο.


BYOD - Φέρτε τη δική σας συσκευή

Το Xamk διέθετε μια πολιτική BYOD από το φθινόπωρο του 2017. Σύμφωνα με αυτή την πολιτική, νέοι φοιτητές που ξεκινούν σπουδές στο Xamk πρέπει να φέρουν και να χρησιμοποιούν τις δικές τους συσκευές στην πανεπιστημιούπολη.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες στην παγκόσμια αγορά δεν ήταν ποτέ τόσο συναρπαστικές. Οι απόφοιτοί μας με τεχνολογία BBA με επιχειρησιακή προσέγγιση είναι κατάλληλοι για θέσεις εμπειρογνωμόνων και διευθυντικών στελεχών που απαιτούν διεθνή επιχειρηματική ικανότητα.

Οι απόφοιτοι διεθνούς μάρκετινγκ έχουν βρει την καριέρα τους στις ακόλουθες θέσεις:

 • Συντονιστές πωλήσεων
 • Υπεύθυνος προϊόντων
 • Εποπτών της αγοράς
 • Σχεδιαστές μάρκετινγκ
 • Διαχειριστές λογαριασμού ψηφιακού κλειδιού

Οι απόφοιτοι της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού έχουν βρει την καριέρα τους στις ακόλουθες θέσεις:

 • Διευθυντές εξαγωγής περιοχής
 • Συντονιστής εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Διαχειριστές εφοδιαστικής
 • Αγοραστές
 • Εξαγωγείς

Στη μάθηση του Xamk πραγματοποιούνται μέσα σε πρωτοβουλίες που στηρίζονται σταθερά στην επαγγελματική ζωή. Ο στόχος είναι να δοθεί στους σπουδαστές η σχετική εμπειρία της εργασιακής ζωής, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε ικανότητες μέσω διαδραστικής εργασίας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποSouth-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK »

Τελευταία ενημέρωση November 20, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 19, 2019
Duration
42 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,000 EUR
Δίδακτρα ανά ακαδημαϊκό έτος για τους πολίτες εκτός ΕΕ / ΕΟΧ. Δωρεάν δίδακτρα για μαθητές της ΕΕ / ΕΟΧ / Ελβετίας.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 19, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 19, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη