Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων Διεθνών Επιχειρήσεων (BBA)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων Διεθνών Επιχειρήσεων (BBA)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Αίτηση 9-23 Ιανουαρίου 2019

Δίδακτρα 8000 € / Ακαδημαϊκό έτος

Υποτροφία διαθέσιμη

Το πρόγραμμα σπουδών στο International Business ή το DIB, όπως το ονομάζουμε, προορίζεται τόσο για φινλανδούς όσο και για διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να αναζητήσουν ενδιαφέρουσες διαδρομές σταδιοδρομίας σε καινοτόμες διεθνείς επιχειρήσεις, πωλήσεις και μάρκετινγκ, διαχείριση ή επιχειρηματικότητα.

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην αλληλεπίδραση εντός ενός πολυπολιτισμικού μαθησιακού περιβάλλοντος και ενθαρρύνει την πρωτοβουλία, την αλληλεπίδραση και την καινοτομία. Το πρόγραμμα αναπτύσσει τις ικανότητες των φοιτητών να αξιολογούν τις διαφορές μεταξύ εθνικών, οργανωτικών και επαγγελματικών πολιτισμών. Μπορείτε να μάθετε συμμετέχοντας σε διαλέξεις και συζητήσεις, να κάνετε ομαδικά έργα, να κρατάτε παρουσιάσεις, να συμμετέχετε σε διάφορα έργα και μελέτες περιπτώσεων και να επισκεφθείτε εταιρείες. Πολλά από τα μαθήματα παραδίδονται σε συνεργασία με επισκέπτριες λέκτορες από ξένα πανεπιστήμια-εταίρους. Η στενή συνεργασία με την επαγγελματική ζωή δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να εφαρμόσουν τη θεωρία στην πράξη. Οι σπουδές περιλαμβάνουν πρακτική κατάρτιση, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να συνδέονται με την επαγγελματική ζωή στη Φινλανδία και στο εξωτερικό.

Περιεχόμενα μελέτης

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των διαφόρων δεξιοτήτων που απαιτούνται στον τομέα των καινοτόμων διεθνών επιχειρήσεων. Θα μάθετε να σχεδιάζετε διεθνή σχέδια πωλήσεων και μάρκετινγκ και πώς να τα εφαρμόσετε, να τα συντονίσετε και να τα ελέγξετε. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε, να αναπτύσσετε και να διατηρείτε κερδοφόρες σχέσεις με τους πελάτες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τη διεθνή διαχείριση μάρκετινγκ, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να διεξάγετε αναλύσεις, μελέτες διεθνούς αγοράς και να διαμορφώνετε στρατηγικές εισόδου στην αγορά. Οι σπουδές περιλαμβάνουν επίσης μαθήματα πληροφορικής, ανθρώπινου δυναμικού, διαχείρισης και λογιστικής. Οι απόφοιτοι υιοθετούν μια προσέγγιση που βασίζεται στη ζήτηση και την καινοτομία προσανατολισμένη στον χρήστη, που τους επιτρέπει να εργάζονται σε καθήκοντα έργου με καινοτόμο, προσανατολισμένο στην πρωτοβουλία και αναπτυξιακή προσέγγιση.

Μάθε κάνοντας

Ένα μεγάλο μέρος των διεθνών επιχειρηματικών μελετών είναι πραγματικά σχέδια ζωής που οι σπουδαστές ασκούν σε τοπικό και διεθνές επίπεδο

διεθνείς εταιρείες στο πλαίσιο των σπουδών τους. Τα σχέδια αγοράς για εταιρείες όπως η Dorent Ltd, η Oikian Ltd ή η Uros Ltd επέτρεψαν στους μαθητές να δείξουν τις ικανότητές τους στην εταιρεία

αντιπροσώπους. Για να ενισχύσουν τις γνώσεις τους για τη διοργάνωση ενός διεθνούς συνεδρίου, οι μαθητές μας βοήθησαν ενεργά την τοπική εταιρεία Printocent να οργανώσει διεθνή σεμινάρια.

Στο OAMK θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες και τις γνώσεις σας ήδη κατά τη διάρκεια των σπουδών.

Ευκαιρίες καριέρας

Το πρόγραμμα επιτρέπει ευέλικτες ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας τόσο στη Φινλανδία όσο και διεθνώς. Συνήθως οι απόφοιτοι ασκούν τη σταδιοδρομία τους σε τομείς όπως οι διεθνείς πωλήσεις και μάρκετινγκ, οι υπηρεσίες πελατών, οι πωλήσεις και οι εργασίες γραφείου, η διοίκηση προσωπικού, η χρηματοδότηση, ο σχεδιασμός και η εφαρμογή του μάρκετινγκ ή οι εισαγωγές και οι εξαγωγές στο διεθνές εμπόριο. Ο τίτλος εργασίας μπορεί να είναι ένας από τους ακόλουθους:

• Διαχείριση λογαριασμού

• Διευθυντές Μάρκετινγκ και Βοήθεια

• Συντονιστές μάρκετινγκ

• Εξυπηρέτηση πελατών

• Διευθυντές Πωλήσεων και Διαπραγματευτές

• Προμηθευτές Διευθυντών

• Επιχειρηματίας

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 17, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Contact school
Duration
Διάρκεια
42 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
8,000 EUR
για φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ, ανά ακαδημαϊκό έτος
Information
Deadline
Locations
Φινλανδία - Oulu
Ημερομηνία Έναρξης : Contact school
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Application period: 9-23 Jan.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Contact school
Φινλανδία - Oulu
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Application period: 9-23 Jan.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βίντεο

Oulu UAS offers good opportunities for business life

My day at Oulu UAS: International business