Το τριετές πρόγραμμα σπουδών μας στη Λίλλη της Γαλλίας προσφέρει στους φοιτητές υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε μερικούς από τους πιο αξιόλογους τομείς της αγοράς εργασίας, προετοιμάζοντάς τους να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό με ένα ξεκίνημα.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη διαχείριση και τις διεθνείς επιχειρήσεις. Θα διδαχθούν να διαχειρίζονται έργα για διεθνείς οργανισμούς και να λειτουργούν σε περίπλοκα επιχειρηματικά περιβάλλοντα με έναν ηθικά υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο. Ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος είναι αφιερωμένο στην προσωπική ανάπτυξη όπου οι σπουδαστές δημιουργούν διαχειριστικές δεξιότητες και βασικές ικανότητες για να γίνουν επαγγελματίες που θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην απόδοση των πολυπολιτισμικών ομάδων.

Το πρόγραμμα Bachelor in International Business αποτελείται από 6 εξάμηνα μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ανταλλαγής με έναν από τους πανεπιστημιακούς συνεργάτες μας (285 σε 69 χώρες). 3 πρακτικές εξάσκησης συνολικής διάρκειας 7 μηνών προοδευτικής επαγγελματικής εμπειρίας σημαίνει ότι οι φοιτητές αποφοιτούν με επαγγελματικές συνδέσεις και εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους του πτυχιούχου, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μαθήματα επιλογής σε τομείς όπως το μάρκετινγκ, η χρηματοοικονομική πληροφόρηση και η ανάλυση, η διεθνής διαπραγμάτευση, οι κεφαλαιαγορές και η διεθνής διαχείριση έργων.

Γιατί να επιλέξετε το IÉSEG;

  • Μια κορυφαία 10 γαλλική σχολή επιχειρήσεων
  • EQUIS, AACSB και AMBA διαπίστευσης
  • Η IÉSEG κατατάσσεται παγκοσμίως στην κατάταξη της διοίκησης του Financial Times
  • Μέλος της "Conférence de Grande Écoles" που είναι τα καλύτερα γαλλικά σχολεία
  • Η Λιλ είναι μια φιλική προς τους φοιτητές πόλη με συνδέσεις με το Λονδίνο (1 ώρα 20 λεπτά), το Παρίσι (1 ώρα) και τις Βρυξέλλες (30 λεπτά)

Διαδικασία εισαγωγής Η διαδικασία αίτησης βασίζεται στην ηλεκτρονική αίτηση κάθε μαθητή που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας και στην αναθεώρηση των απαιτούμενων εγγράφων. Η εισερχόμενη εισδοχή προσφέρεται από τον Οκτώβριο με υποτροφίες με βάση την αξία που διατίθενται με τη μορφή απαλλαγής από δίδακτρα 25% ετησίως.

(IELTS, TOEFL IBT, TOEIC) εάν απαιτείται - Διδακτέα ύλη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γενική περιγραφή του μαθήματος) - Βιογραφικό σημείωμα / Βιογραφικό σημείωμα - Αντίγραφο διαβατηρίου - 80 € αίτημα αίτησης

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων: Τέλος Μαΐου για τους πολίτες εκτός ΕΕ, στα τέλη Ιουνίου, πολίτες της ΕΕ

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση November 19, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,925 EUR
2018-2019
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 31, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 31, 2021
Άλλη