Πτυχίο Διεθνών Πωλήσεων και Διαχείριση Μάρκετινγκ

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σύντομη εισαγωγή

Το Πρόγραμμα Bachelor of International Sales and Marketing Management είναι ένα επτά εξάμηνο πρόγραμμα που διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα βασίζεται στην εφαρμοσμένη επιστήμη και σας παρέχει ένα συνδυασμό θεμάτων στους τομείς των επιχειρήσεων, της οικονομίας, της οργάνωσης και της διαχείρισης, της επικοινωνίας, του πολιτισμού και του επιχειρηματικού δικαίου με ιδιαίτερη έμφαση στο διεθνές μάρκετινγκ και τις πωλήσεις.

Το πρόγραμμα συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική μέσω έργων και μελετών περιπτώσεων από ένα ευρύ φάσμα εταιρειών. Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 ξεχωριστές περιόδους επαγγελματικής τοποθέτησης 12 εβδομάδων το καθένα. Ο στόχος των περιόδων τοποθέτησης είναι να σας εξοπλίσει με την εμπειρία της εργασίας μέσα σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον και να σας δώσει την ευκαιρία να εστιάσετε σε βάθος στα πραγματικά επιχειρησιακά προβλήματα και ζητήματα.

Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στο Campus Horsens.

Περιεχόμενο και δομή

Το πρόγραμμα συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική μέσω έργων και μελετών περιπτώσεων από ένα ευρύ φάσμα εταιρειών. Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές περιόδους πρακτικής άσκησης διάρκειας τουλάχιστον 12 εβδομάδων το καθένα. Ο στόχος των περιόδων τοποθέτησης είναι να σας προσφέρει εργασιακή εμπειρία σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον και να σας δώσει την ευκαιρία να εστιάσετε σε βάθος στα επιχειρησιακά προβλήματα και ζητήματα της πραγματικής ζωής.

Τα επτά εξάμηνα είναι δομημένα με τον ακόλουθο τρόπο:

 • Τα εξάμηνα 1-3 περιλαμβάνουν υποχρεωτικά και μαθήματα επιλογής.
 • Το εξάμηνο 4 αποτελείται από τοποθέτηση εργασίας και ένα τελικό σχέδιο.
 • Τα εξάμηνα 5-6 αποτελούνται από θέματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, τα οποία υποδιαιρούνται σε συγκεκριμένα θέματα.
 • Το εξάμηνο 7 περιλαμβάνει μια ακόμη περίοδο πρακτικής άσκησης και την πτυχιακή εργασία.

Ευκαιρίες καριέρας

Το πτυχίο Bachelor στη Διεθνή Διαχείριση Πωλήσεων και Μάρκετινγκ σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας . Ως πτυχιούχος, θα έχετε τη δυνατότητα να εξειδικεύσετε σε μια καριέρα σε λειτουργίες μάρκετινγκ, όπως πωλήσεις, έρευνα αγοράς, διαχείριση μάρκας και διαφήμιση.

Οι μελλοντικοί τίτλοι εργασίας θα μπορούσαν να είναι:

 • Διεθνής Εκπρόσωπος Πωλήσεων
 • Εξαγωγή εκπροσώπου πωλήσεων
 • Διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων
 • Βασικός λογαριασμός, διαχειριστής περιοχής ή εξαγωγέας
 • Σύμβουλος επιχειρήσεων
 • Γενικός διευθυντής

Ίσως ένας επιχειρηματίας:

Το πτυχίο Bachelor in International Sales and Marketing Management θα σας προσφέρει επίσης το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή για να εργαστείτε με την καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και ιδεών σε καινοτόμες εταιρείες.

Απαιτήσεις εισδοχής

Απαιτήσεις για Διεθνείς Φοιτητές:

 • Δύο χρόνια πτυχίο Ακαδημίας Επάγγελμα στο Marketing Marketing ή παρόμοιο επιχειρηματικό δίπλωμα ή πτυχίο
 • Οι απόφοιτοι από άλλα πτυχία AP στον τομέα των επιχειρηματικών σπουδών θα αξιολογούνται με βάση τα κριτήρια από το πτυχίο AP στο Marketing Management
 • Είναι ένα κριτήριο που κατέχετε πτυχίο AP ή έχετε παρόμοια προσόντα και έχετε τουλάχιστον 2 - 3 χρόνια σχετική τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 • Όσον αφορά την τεκμηρίωση του τρέχοντος αγγλικού σας επιπέδου, αποδεχόμαστε τη δοκιμή TOEFL, τη δοκιμή TOEIC, τη δοκιμή IELTS ή τη δοκιμασία Cambridge ESOL. Διαβάστε εδώ για πληροφορίες σχετικά με τις απαιτούμενες βαθμολογίες δοκιμών
 • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πάρετε τη δοκιμασία αξιολόγησης αγγλικής γλώσσας VIA University College (VIAT / e)

Οι υποψήφιοι που έχουν φυσική ομιλία ή έχουν απόδειξη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία απαλλάσσονται από τις απαιτήσεις εισαγωγής στην αγγλική γλώσσα.

Κάθε εξάμηνο περιλαμβάνει μια πλήρη και μερική σειρά μαθημάτων με τις δικές του εξετάσεις. Έτσι, είναι δυνατό οι φοιτητές να ολοκληρώσουν τμήματα του προγράμματος σπουδών με τεκμηριωμένα ισοδύναμα προσόντα από άλλο δανικό ή ξένο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Οι ξένοι φοιτητές μπορούν να ακολουθήσουν ένα ή περισσότερα εξάμηνα του προγράμματος.

14353_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_10.jpg

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world.

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world. Διαβάστε Λιγότερα
Herning , Horsens , Άαρχους + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη