Πτυχίο Διεθνών Επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Γιατί να παρακολουθήσετε ένα διεθνές πτυχίο επιχειρήσεων στο North Central College ;

Εδώ θα καλλιεργήσετε την "έκτη αίσθηση" που απαιτείται για να κάνετε επιχειρήσεις στο εξωτερικό - και αυτό θα κάνει όλη τη διαφορά στην επαγγελματική σας επιτυχία. Φυσικά, θα βασίσετε τις βασικές επιχειρηματικές πρακτικές, θα προσδιορίσετε τις τάσεις της αγοράς, θα διερευνήσετε τις χρηματοπιστωτικές αγορές και ούτω καθεξής. Αλλά θα αναπτύξετε επίσης ένα ένστικτο για το τι είναι κατάλληλο σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, για αυτό που παραμένει άγνωστο και για τους τρόπους με τους οποίους τα διαφορετικά στυλ επικοινωνίας και τα έθιμα μπορούν να επηρεάσουν τις επιχειρηματικές συναλλαγές στο εξωτερικό.

Μπορείτε επίσης:

 • Ταξιδεύουμε, σπουδάζουμε και εργαζόμαστε διεθνώς μέσα από τις σπουδές μας στο εξωτερικό και στα διεθνή προγράμματα πρακτικής εξάσκησης.
 • Μάθετε σχετικά με την επιχείρηση εισαγωγών καφέ δίκαιου εμπορίου μέσω της εργασίας στη Γουατεμάλα.
 • Προσδιορίστε τις ευκαιρίες απασχόλησης μέσω δικτύων διδασκόντων και αποφοίτων και του Κέντρου Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας μας.
 • Εφαρμόστε όσα έχετε μάθει σε διεθνή επιχειρηματικά προγράμματα μέσω φοιτητικών οργανώσεων όπως ο επιχειρηματικός και ο διεθνής επιχειρηματικός οργανισμός (EIBO) και ο Enactus.
 • Προσομοιώστε τις συναλλαγές και αποκτήστε πρόσβαση σε χιλιάδες αποκλειστικές αναφορές και οθόνες δεδομένων στο Bloomberg Finance Lab, όπου 10 σταθμοί εργασίας είναι εξοπλισμένοι με το λογισμικό Bloomberg Terminal, τις εικονικές διπλές οθόνες και τα μοναδικά πληκτρολόγια του Bloomberg. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να γίνετε Πιστοποιημένος Bloomberg συμπληρώνοντας μια σειρά ενοτήτων που καλύπτουν οικονομική θεωρία, οικονομικούς δείκτες, νομίσματα, οχήματα σταθερού εισοδήματος, δικαιώματα προαίρεσης, μετοχές και άλλα.

85088_BloombergLab3.jpg

Διεθνής επιχείρηση, BBA

Η Διεθνής Οικονομία ωφελεί τους σπουδαστές που επιδιώκουν να αναπτύξουν μια παγκόσμια νοοτροπία και είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν καταστάσεις και προβλήματα που χαρακτηρίζονται από αστάθεια, αβεβαιότητα, πολυπλοκότητα και αμφισημία. Αυτό το σημαντικό είναι για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τις παγκόσμιες ανταγωνιστικές δυναμικές, τις ικανότητες και τις δεξιότητες λήψης αποφάσεων για τις πολυεθνικές βιομηχανίες. Οι απόφοιτοι των διεθνών επιχειρήσεων διαθέτουν ιδιαίτερα μεταβιβάσιμες δεξιότητες ελκυστικές για τις διεθνείς επιχειρήσεις, τις κρατικές ή ομοσπονδιακές υπηρεσίες και τους μη κυβερνητικούς διεθνείς οργανισμούς. Συχνά οι εγχώριες επιχειρήσεις αναζητούν πτυχιούχους Διεθνών Επιχειρήσεων για τις επιχειρηματικές, γλωσσικές και πολυεπιστημονικές τους δεξιότητες.

85092_StudentsinClass.jpg

Διεθνείς πρακτικές πρακτικές και θέσεις εργασίας

Μια εκπαίδευση της Βόρειας Κεντρικής ολοκληρώνει την προετοιμασία σταδιοδρομίας με πλούσια ακαδημαϊκή μελέτη Η σχολή μας σας ενθαρρύνει να βελτιώσετε και να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο. Εδώ θα μάθετε να σκέφτεστε ανεξάρτητα και να εργαστείτε παγκοσμίως για να λύσετε προβλήματα και να οδηγήσετε.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Οι φοιτητές που συμμετείχαν στις ακόλουθες οργανώσεις:

 • ALDI
 • Αμερικανική εισοδηματική ζωή
 • Κέντρο πόρων σχεδίασης
 • Αγγλικά χωρίς κόπο
 • Endress και Hauser
 • US Cellular

Καριέρα

Πρόσφατοι πτυχιούχοι απασχολούνται στις ακόλουθες εταιρείες:

 • ABM Industries
 • Boeing
 • Παγκόσμια Logistics συμπλέκτη
 • Hendrickson International
 • Άρης, Incorporated
 • McDonalds
 • Nielsen Holdings
 • Ραδιόφωνο
 • UPS Global Freight Forwarding

Επενδύστε στο μέλλον σας

Η επιλογή του σωστού κολλεγίου είναι μια μεγάλη απόφαση. Μην το κάνετε μόνοι σας. Η ομάδα εισδοχής και οικονομικής βοήθειας του North Central είναι εδώ για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια λύση οικονομικής βοήθειας που λειτουργεί καλύτερα για εσάς και την οικογένειά σας.

Υποτροφίες απόδοσης, επιχορηγήσεις, δάνεια, απασχόληση στην πανεπιστημιούπολη - αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας. Πάνω από το 95% των φοιτητών και το 100% όλων των επιλέξιμων φοιτητών λαμβάνουν ενίσχυση. Ας συνεργαστούμε μαζί σας για να βρείτε την καλύτερη αξία για την εκπαίδευσή σας.

Χρονολόγιο εισαγωγής

Το North Central κάνει αποφάσεις εισαγωγής σε συνεχή βάση από την 1η Οκτωβρίου για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Παρόλο που δεν υπάρχει καθορισμένη προθεσμία, προτείνουμε τις ακόλουθες προθεσμίες προτεραιότητας για πλήρη εξέταση και χρόνο για την επεξεργασία των θεωρήσεων:

 • 1η Μαΐου - για το εξάμηνο που αρχίζει τον Αύγουστο
 • 1η Οκτωβρίου - για το εξάμηνο που αρχίζει τον Ιανουάριο.

Το ακαδημαϊκό μας ημερολόγιο θα έχει δύο εξάμηνα από τον Αύγουστο του 2020 και μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα σας τον Αύγουστο ή τον Ιανουάριο. Οι περισσότεροι νέοι μαθητές αρχίζουν τον Αύγουστο.

85093_On_the_Riverwalk.jpg

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1861 and home to 2900 students, North Central offers a safe, affordable, hands-on, campus-based American university experience in a terrific location. Our career-focused liberal arts educat ... περαιτέρω

Founded in 1861 and home to 2900 students, North Central offers a safe, affordable, hands-on, campus-based American university experience in a terrific location. Our career-focused liberal arts education - with particular strengths in business, global studies, and STEM fields - offers critical thinking and communication skills, deep subject knowledge, and life skills learned in small, faculty-taught classes and practical experiences in Naperville/Chicago, Illinois. A Bachelor’s degree from North Central is your first step to a challenging, fulfilling career. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη