Σπουδές στο πτυχίο Bachelor International Business σας παρέχει κατανόηση των παγκόσμιων ζητημάτων, προετοιμάζοντάς σας για ποικίλες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν σε θέσεις εμπειρογνωμόνων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εμπλέκονται σε διεθνείς επιχειρήσεις. Η ευκαιρία να σπουδάσετε μαζί με φοιτητές από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς δημιουργεί την διαπολιτισμική επικοινωνία και τις δεξιότητες των ανθρώπων για επιτυχία σε έναν σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο.

Με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων 210 πιστώσεων μέσα σε τρία και μισό χρόνια, αποφοίτων απονέμεται Bachelor of Business Administration. Η γλώσσα διδασκαλίας σε αυτό το πρόγραμμα είναι η αγγλική. Με προσωπικό σχεδιασμό μελέτης και αφοσίωση, είναι επίσης δυνατό να ολοκληρωθεί το πτυχίο σε μικρότερο χρονικό διάστημα από ό, τι τα επίσημα 3,5 χρόνια.

Δομή του Προγράμματος

Βασικές μελέτες παρέχουν στον φοιτητή τις βασικές πληροφορίες που απαιτούνται για την κατανόηση των θεμελιωδών διαδικασιών των επιχειρήσεων. Οι επαγγελματικές σπουδές περιλαμβάνουν ειδικές ενότητες σπουδών που καλύπτουν διαφορετικούς τομείς των διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Οι μελέτες αυτές δίνουν έμφαση στο πλαίσιο και τις στρατηγικές της διεθνούς επιχειρηματικής, διεθνούς διαχείρισης και επικοινωνιακών δεξιοτήτων, με έμφαση στο διεθνές μάρκετινγκ σε ένα σύγχρονο, ψηφιοποιημένο περιβάλλον. Περαιτέρω μελέτες εξειδίκευσης και μελέτες ελεύθερης επιλογής παρέχουν στον φοιτητή την ευκαιρία να εμβαθύνει και να διευρύνει τις γνώσεις που σχετίζονται με το δικό του επαγγελματικό πεδίο.

Ένα ουσιαστικό μέρος του προγράμματος σπουδών είναι επίσης μια περίοδος πρακτικής άσκησης 5 μηνών η οποία σας δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσετε την αποκτηθείσα θεωρία στην πράξη. Η πρακτική κατάρτιση μπορεί να πραγματοποιηθεί στη Φινλανδία ή στο εξωτερικό. Προς το τέλος των σπουδών σας, θα ολοκληρώσετε επίσης μια διατριβή με τη μορφή έργου έργου, ερευνητικού έργου ή εφαρμοσμένης έρευνας. Σκοπός της εργασίας είναι να αποδείξει την ικανότητά σας να εφαρμόσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Οι απόφοιτοι του Διεθνούς Επιχειρηματικού Προγράμματος θα μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία θέσεων απασχόλησης από την ιδιότητα του αυτοαπασχολούμενου σε εργασία σε θέσεις διαχείρισης, σχεδιασμού και ανάπτυξης σε έργα, πωλήσεις και μάρκετινγκ τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Θεωρία και πρακτική σε συνδυασμό

Η μελέτη σε ένα πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών στη Φινλανδία είναι προσανατολισμένη στην πράξη. Οι σπουδές στο πρόγραμμα Διεθνών Επιχειρήσεων περιλαμβάνουν διαλέξεις και σεμινάρια που παρέχουν το θεωρητικό υπόβαθρο για τα μαθήματα, αλλά και πολλές ομαδικές εργασίες, εργασίες έργων και παρουσιάσεις για την εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη. Οι φοιτητές θα συμμετάσχουν σε επιχειρηματικά έργα πραγματικής ζωής αλλά και στην οργάνωση διαφορετικών εκδηλώσεων σε διαφορετικά μαθήματα.

Ευκαιρίες ανταλλαγής φοιτητών

Ως φοιτητής στο Kajaani University of Applied Sciences , θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε ένα μέρος των σπουδών σας ή / και την πρακτική εξάσκηση στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας. Μια περίοδος ανταλλαγής στο εξωτερικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευρύνει την περιοχή εξειδίκευσης στις σπουδές. Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν οικονομική υποστήριξη από το KAMK για την ανταλλαγή σπουδαστών τους. Είναι επίσης δυνατό να αποκτήσετε διπλό πτυχίο με ένα πανεπιστήμιο εταίρο στη Γερμανία, συμπληρώνοντας μέρος των σπουδών στη Γερμανία.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Kajaani University of Applied Sciences

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποKajaani University of Applied Sciences »

Τελευταία ενημέρωση November 12, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2020
Duration
7 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,000 EUR
Δίδακτρα για τους πολίτες τρίτων χωρών
Deadline
Ιαν. 22, 2020
Application period 8 - 22 January 2020
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 31, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιαν. 22, 2020
Application period 8 - 22 January 2020

Αύγ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιαν. 22, 2020
Application period 8 - 22 January 2020
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 31, 2023
Άλλη