Πτυχίο Διεθνών Επιχειρήσεων

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Οι εταιρείες και οι οργανισμοί που λειτουργούν σε διεθνές πλαίσιο χρειάζονται εργαζόμενους με διεθνή προσόντα και δεξιότητες , συμπεριλαμβανομένης της πλήρους κατανόησης των διασυνοριακών, διαπολιτισμικών διεθνών επιχειρήσεων, του εμπορίου, του δικαίου και της οικονομίας.

Lund University Οικονομικών και Διοίκησης προσφέρει ένα τριετές Bachelor's στη διεθνή επιχείρηση. Το πρόγραμμα διδάσκεται στα αγγλικά και απευθύνεται σε πρόσφατους αποφοίτους γυμνασίου με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, διεθνείς φιλοδοξίες σταδιοδρομίας και με στόχο την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων στον τομέα των διεθνών επιχειρήσεων.

Το BSc in International Business προσφέρει:

  • Ένα τεράστιο, αλλά επικεντρωμένο πρόγραμμα σπουδών στις επιχειρήσεις, την οικονομία, τις στατιστικές, το επιχειρηματικό δίκαιο και τα συστήματα πληροφοριών
  • Διεθνείς προοπτικές από μέλη ΔΕΠ και φοιτητές
  • Ομαδικά προγράμματα που ενισχύουν τη διαπολιτισμική μάθηση
  • Ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε επιχειρήσεις ή / και ανταλλαγές σπουδών στο εξωτερικό σε ένα από τα πανεπιστήμια-εταίρους μας
  • Μελέτη και συμβουλές σταδιοδρομίας

Ο γενικός στόχος του προγράμματος είναι να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στις διεθνείς επιχειρήσεις. Θα εκπαιδεύσετε στην προχωρημένη επίλυση προβλημάτων σε ένα διεθνές πλαίσιο και θα μάθετε θεωρητικές έννοιες, μοντέλα και εργαλεία που προέρχονται από σχετική έρευνα. Αυτό θα συσχετίζεται σε όλο το πρόγραμμα με πραγματικά και περίπλοκα επιχειρηματικά προβλήματα.

Το πρόγραμμα έχει διεθνή έμφαση και συνδυάζει μαθήματα επιχειρήσεων με μαθήματα στα οικονομικά, την οικονομική ιστορία, τις στατιστικές, την πληροφορική και το επιχειρηματικό δίκαιο.

Δομή του προγράμματος

Ξεκινά με την εισαγωγή σε βασικές έννοιες και θεωρίες σε κεντρικούς τομείς του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων γενικών δεξιοτήτων όπως για παράδειγμα η εργασία σε ομάδες, η ακαδημαϊκή γραφή και οι προφορικές παρουσιάσεις.

Τα μαθήματα που ακολουθούν μετά το πρώτο εξάμηνο προσθέτουν επιπλέον προοπτικές και μοντέλα που παρέχουν περαιτέρω, σε βάθος γνώση των πρακτικών και θεωρητικών τομέων που σχετίζονται με τον ευρύ τομέα των διεθνών επιχειρήσεων.

Ως τελικό μέρος του προγράμματος, θα πραγματοποιήσετε το δικό σας ερευνητικό πρόγραμμα σε μια μικρή ομάδα και θα δείξετε την ικανότητά σας να εφαρμόζετε ανεξάρτητα ιδέες και θεωρίες που εισάγονται από τα διάφορα μαθήματα.

Καριέρα

Η παγκοσμιοποίηση δημιουργεί νέες απαιτήσεις τόσο στον εργοδότη όσο και στον εργαζόμενο. Το νέο ανταγωνιστικό τοπίο καθιστά απαραίτητη την ανανέωση και την ανάπτυξη των υφιστάμενων εταιρειών. Οι εταιρείες και οι οργανισμοί που λειτουργούν σε διεθνές πλαίσιο χρειάζονται εργαζόμενους με διεθνή προσόντα και δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους κατανόησης των διασυνοριακών, διαπολιτισμικών διεθνών επιχειρήσεων, του εμπορίου, του δικαίου και της οικονομίας. Το Bachelor's in International Business σας ειδικεύεται στον τρόπο κατανόησης και ανάλυσης του παγκόσμιου εμπορίου και της πολυπλοκότητάς του.

Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανταγωνιστείτε στη διεθνή αγορά εργασίας και να προσθέσετε αξία στις εγχώριες επιχειρήσεις / εργοδότες με διεθνείς σχέσεις. Οι δεξιότητες που αναπτύσσετε με τη μελέτη των διεθνών επιχειρήσεων είναι ελκυστικές για πολλούς εργοδότες. Η δύναμή σας έγκειται στην ικανότητα εργασίας με ανάλυση και στρατηγική σε ένα διεθνές περιβάλλον.

Μετά την αποφοίτησή σας, θα είστε καλά εξοπλισμένοι για κατώτερες διοικητικές θέσεις σε μεγάλες διεθνείς εταιρείες, κυβερνητικούς οργανισμούς ή άλλους οργανισμούς. Οι λειτουργικοί τομείς μπορούν να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, την εξαγωγή, την εισαγωγή, τη χρηματοδότηση, τον έλεγχο, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και την εξυπηρέτηση πελατών. Ή γιατί να μην πάει η επιχειρηματική διαδρομή και να διαχειριστείτε τη δική σας διεθνή εκκίνηση;

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-EGIBU

Γιατί το Lund University ;

Lund University ιδρύθηκε το 1666 και είναι ένα από τα παλαιότερα, ευρύτερα και καλύτερα πανεπιστήμια της Βόρειας Ευρώπης. Το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται ανάμεσα στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου στην QS World University Rankings 2020 και είναι η # 1 επιλογή για τους διεθνείς φοιτητές που έρχονται στη Σουηδία - μια από τις πιο καινοτόμες, βιώσιμες και δημοκρατικές χώρες στον κόσμο.

Εάν θέλετε να αρχίσετε να δημιουργείτε το διεθνές σας δίκτυο σε μια παγκόσμια τάξη, το Lund University είναι μια εξαιρετική επιλογή. Βιώστε έναν διαφορετικό τρόπο μάθησης σε μια χώρα που κατατάσσεται ως μία από τις καλύτερες στον κόσμο στην παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η ομαδική εργασία και οι άτυπες σχέσεις δασκάλου-φοιτητή διευκολύνουν την εις βάθος μάθηση.

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στο Lund, μια γοητευτική και συμπαγή πανεπιστημιακή πόλη στη νότια Σουηδία, μόλις 35 λεπτά από το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης στη Δανία. Η πόλη φημίζεται για τη ζωντανή φοιτητική ζωή της και φιλοξενεί επίσης πολλές ερευνητικές εγκαταστάσεις και διεθνείς εταιρείες παγκοσμίως.

Μάθετε περισσότερα για το Lund University στο www.lunduniversity.lu.se

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... περαιτέρω

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Διαβάστε Λιγότερα
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχολής