Πτυχίο Διεθνών Επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα Bachelor in International Business δίνει στους μαθητές μια επισκόπηση των διαφορετικών πτυχών των διεθνών αγορών και των διασυνοριακών επιχειρηματικών συναλλαγών. Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι να παράσχει σε υψηλά και διεπιστημονικά μορφωμένους επαγγελματίες με κριτική σκέψη καλές αναλυτικές, επίλυση προβλημάτων και γλωσσικές δεξιότητες, έτοιμοι να εργαστούν σε ευέλικτες συνθήκες ταχέως μεταβαλλόμενων διεθνών αγορών. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει μια κατανόηση της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής διάστασης των διεθνών σχέσεων και να παρέχει στους φοιτητές βαθιά, σχετική και ενημερωμένη γνώση των οικονομικών και του εμπορίου, της χρηματοδότησης, της διαχείρισης, του μάρκετινγκ και των στατιστικών σε μια διεθνή προοπτική.

Προφίλ μαθητών

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές να ξεκινήσουν και να λειτουργήσουν τη δική τους εταιρεία που ασχολείται με διασυνοριακές συναλλαγές, καθώς και να εργάζονται σε επιχειρησιακές, αναλυτικές και διευθυντικές θέσεις για επιχειρηματικούς οργανισμούς (συμπεριλαμβανομένων πολυεθνικών εταιρειών), δημόσιους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε μια ποικιλία χώρες και βιομηχανίες. Οι απόφοιτοι είναι εξοπλισμένοι με γνώση των διεθνών οικονομικών σχέσεων και βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσουν καλά τις προκλήσεις του διεθνούς, δυναμικού πολυπολιτισμικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

137508_137479_WUEB-08.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Προοπτικές καριέρας

 • Λειτουργικές και αναλυτικές θέσεις σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διεθνείς αγορές ή συνεργάζονται με ξένους πελάτες.
 • Επιχειρησιακές και αναλυτικές θέσεις σε διεθνείς οργανισμούς και ιδρύματα.
 • Ειδικός στο εξωτερικό εμπόριο (εξαγωγή και εισαγωγή).
 • Ειδικός σε τελωνεία, πρεσβείες και προξενεία.
 • Ειδικός στη χρηματοδότηση και τους οικισμούς του διεθνούς εμπορίου.
 • Ειδικός στη διεθνή εφοδιαστική.
 • Ειδικός στη διεθνή διαχείριση.

137500_137472_WUEB-02.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Πρόγραμμα

Η εγγραφή γίνεται από την 1η Ιουνίου 2020 έως τις 16 Αυγούστου 2020.

Εντός αυτών των ημερομηνιών οι υποψήφιοι υποχρεούνται:

 1. Εγγραφείτε στο σύστημα εγγραφής.
 2. Πληρώστε το τέλος εγγραφής 85 PLN στον μεμονωμένο τραπεζικό λογαριασμό που αναφέρεται στο σύστημα εγγραφής (IRK).
 3. Συμπληρώστε τη φόρμα με δεδομένα, κατεβάστε φωτογραφίες, επιλέξτε ένα πρόγραμμα σπουδών, επισυνάψτε τα απαιτούμενα έγγραφα.
 4. Αφού λάβετε πληροφορίες σχετικά με το θετικό αποτέλεσμα της επαλήθευσης του εγγράφου - πληρώστε τα δίδακτρα για το πρώτο εξάμηνο των σπουδών σε έναν ειδικό λογαριασμό που υποδεικνύεται από την Επιτροπή Προσλήψεων.
 5. Παραδώστε όλα τα έγγραφα με φωτοαντίγραφα και ορκισμένες μεταφράσεις στα Πολωνικά στην Επιτροπή Προσλήψεων. Η προθεσμία είναι η 28η Σεπτεμβρίου 2020, στις 3 μ.μ. Η ημερομηνία παράδοσης των εγγράφων είναι σημαντική, όχι η ημερομηνία αποστολής.

Σημείωση: Τα έγγραφα πρέπει να παραδοθούν ταχυδρομικώς ή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών.

Μην στέλνετε έγγραφα πριν από την απόφαση της Επιτροπής Προσλήψεων σχετικά με την αποδοχή σας στη μελέτη.

Υπεύθυνος μαθήματος

Magdalena Myszkowska, Ph.D.

email: magdalena.myszkowska@ue.wroc.pl

Τελευταία ενημέρωση Ιούλ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... περαιτέρω

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη