Η τουριστική βιομηχανία αποτελεί επί του παρόντος μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες υπηρεσιών στον κόσμο. απασχολώντας περίπου το 10% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού και συμβάλλοντας στο 6% περίπου των παγκόσμιων εξαγωγών. Ο τουρισμός έχει τα χαρακτηριστικά πολλών διεθνών βιομηχανιών υπηρεσιών. για την οικονομία του Ομάν, ωστόσο, είναι μοναδική, καθώς προσφέρει τη βάση για μια βιώσιμη οικονομική διαφοροποίηση και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης αφενός και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική λόγω του μοναδικού τουριστικού προϊόντος του Ομάν, αφετέρου. Αυτό το πρόγραμμα θα σας εξοπλίσει έτσι με επιχειρηματικές γνώσεις και δεξιότητες που εστιάζουν σε αυτόν τον ζωτικό κλάδο των υπηρεσιών. Το πρόγραμμα θα εξετάσει επίσης τον τουρισμό μέσω του πρίσματος της βιωσιμότητας. παρέχοντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις που μπορούν να εξασφαλίσουν ότι η ανάπτυξη αυτού του τομέα δεν θα είναι εις βάρος της κοινωνίας ή του περιβάλλοντος, αλλά θα τους εμπλουτίσει.

Ευκαιρίες καριέρας

Μόλις αποφοιτήσετε, θα είστε σε θέση να αναλάβετε υπεύθυνες διοικητικές ή διοικητικές θέσεις σε: Τουριστική βιομηχανία, Επιχειρήσεις, Μάρκετινγκ, Έκθεση και Συνέδρια, Περιφερειακός και πολεοδομικός σχεδιασμός, Ακίνητα, Ανάπτυξη οικιστικών / τουριστικών έργων, Πολιτιστικές και περιβαλλοντικές υπηρεσίες και τραπεζικός τομέας, κοινωνικοί και μη κυβερνητικοί οργανισμοί, κυβέρνηση (Υπουργεία, δήμοι), αυτοαπασχολούμενοι (επιχειρηματίας).

Ευκαιρίες για περαιτέρω μελέτες

Με ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο, θα είστε σε θέση να συνεχίσετε την μεταπτυχιακή σας εκπαίδευση στον τομέα των επιχειρήσεων και του τουρισμού είτε σε εθνικό είτε σε διεθνές επίπεδο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
German University of Technology in Oman

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποGerman University of Technology in Oman »

Τελευταία ενημέρωση Μάρτιος 15, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
7 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη