Πτυχίο Διεθνών Επιστημών Δεδομένων, Προστασίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σχετικά με

Είστε παθιασμένοι με τα νεότερα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν τις οργανώσεις να καταστούν πιο έξυπνες; Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να φιλτράρετε πολύτιμες πληροφορίες από μια μάζα δεδομένων, πώς μπορείτε να καταστήσετε αυτές τις πληροφορίες προσιτές μέσω της απεικόνισής τους και πώς να εξασφαλίσετε αυτά τα δεδομένα αποτελεσματικά και με σκοπό; Εισαγάγετε τις επιλογές Cyber Security Expert ή Datamanager !

  • Το Netflix σας γνωρίζει καλύτερα από το δικό σας αγαπητό και σας προσφέρει πάντα την τέλεια ταινία. Και η Trivago ξέρει, ακόμα και προτού κάνετε κλικ σε κάτι, ότι προγραμματίζετε ένα ταξίδι στην πόλη στο Δουβλίνο. Τα δεδομένα είναι μεγάλη δουλειά. Σας διδάσκουμε πώς να κάνετε τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς πιο έξυπνες μέσω των δεδομένων. Πώς να αποκαλύψετε ανεπεξέργαστα δεδομένα και πώς να τα καταστήσετε προσβάσιμα. Και πώς οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό για να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους.
  • Ποτέ δεν παύει να ενδιαφέρεται για τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες πληροφορικής. Ως εκ τούτου, γνωρίζετε επίσης ότι η τεχνολογία έχει τις αδύναμες πλευρές της και ότι οι χάκερ μπορούν να επωφεληθούν από αυτές. Phishing, hacking, ransomware, ... Η διασφάλιση ότι τα δεδομένα και οι πληροφορίες δεν καταλήγουν σε λάθος χέρια είναι ένα καυτό ζήτημα. Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τεχνικές ασφαλείας και πώς να τις εφαρμόζετε με επίκεντρο.
  • Είστε ελκυσμένοι από τη ζωή της εταιρείας. Οι διαδικασίες, οι στρατηγικές και οι δομές σε μια επιχείρηση σας γοητεύουν. Το πρόγραμμα συνδυάζει τα καλύτερα των δύο κόσμων: τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία. Η έμφαση δίνεται στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση δεδομένων σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, μέσω της χρήσης της πληροφορικής. Και σίγουρα δεν χρειάζεται να είστε τυχερός υπολογιστής για να το κάνετε!
  • Θα σας προετοιμάσουμε να είστε ειδικός στην ασφάλεια των πληροφοριών και στη διαχείριση δεδομένων. Θα μάθετε πώς να μεταφράσετε τις γνώσεις και τις γνώσεις σας με τρόπο κατανοητό, από την ομιλία του υπολογιστή έως την ομιλία του ανθρώπου. Το lingo υπολογιστή είναι ένα πράγμα. Η γνώση του πώς να ρωτήσετε τις σχετικές ερωτήσεις, να ακούσετε ενεργά και να διατυπώσετε κατανοητές απαντήσεις είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντική.
  • Τι μπορείτε να περιμένετε; Δεν είναι μια ακαδημαϊκή εκπαίδευση βασισμένη σε βαριά εγχειρίδια, αλλά μια πρακτική προσέγγιση! Από το πρώτο έτος, σας βυθίζουμε στην πραγματική ζωή της εταιρείας. Μεγάλη μελέτη έργου, πραγματική μελέτη περίπτωσης, συμμετοχή σε συνέδρια και λέσχες και ομιλητές απ 'ευθείας από τον κόσμο των επιχειρήσεων: ελέγξτε! Για να ολοκληρώσετε όλα αυτά, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, θα έχετε μια πρακτική ενός ολόκληρου όρου.
  • Μερικά σημαντικά μαθήματα θα οργανωθούν σε μαθήματα διάρκειας 6 εβδομάδων. Ως εκ τούτου, μπορούμε να απλώσουμε το φορτίο μελέτης και τις εξετάσεις, και μπορούμε να σας προσφέρουμε ανατροφοδότηση πιο γρήγορα. Win-win!
  • Η ασφάλεια της εργασίας σας επιβεβαιώνεται! Η ζήτηση για διαχειριστές δεδομένων και εμπειρογνώμονες στον τομέα της ασφάλειας έχει αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία δύο χρόνια. Χάρη στον μοναδικό συνδυασμό τεχνικής τεχνογνωσίας, διορατικότητας στα δεδομένα και του διαχειριστικού υπόβαθρού σας, οι εταιρείες θα σας χαράξουν!112999_ScreenShot2019-03-31at5.57.07PM.png

Φάση 1

Θα σας διδάξουμε τα τεχνολογικά εργαλεία που σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε με βάσεις δεδομένων και μεγάλες ποσότητες δεδομένων. Θα μάθετε πώς να προγραμματίσετε και να πάρετε μια εισαγωγή στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο: απαραίτητη για την επεξεργασία και τη διαχείριση των δεδομένων. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε πίνακες ελέγχου για να επιτρέψετε στις επιχειρήσεις να βοηθήσουν την επιχείρησή τους και τους πελάτες τους πιο αποτελεσματικά.

Σας παρουσιάζουμε τα τεχνικά τεχνάσματα και τις τεχνικές που σας επιτρέπουν να εργαστείτε με εργαλεία hacking και τεχνικές άμυνας, όπως η ασφάλεια κατά της ψηφιακής διάρρηξης, η ιατροδικαστική ανάλυση και τα τείχη προστασίας. Μέσω της πρακτικής, θα ανακαλύψετε την έννοια και τη δύναμη των όρων όπως "ασφάλεια από το σχεδιασμό" και "προστασία της ιδιωτικής ζωής από το σχεδιασμό".

Επίσης, θα διδάξετε τις βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας, της οικονομικής διαχείρισης, της διαχείρισης (project), του δικαίου, της προσωπικής ανάπτυξης, της επικοινωνίας και της παρουσίασης.

Φάση 2

Μετά τη σύναψη της πρώτης φάσης, είναι πλέον καιρός να πάμε αυτό το επιπλέον μίλι. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε μεταξύ δεδομένων ή ασφάλειας, αυτό το πρόγραμμα συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο κόσμων!

Μιμείμε περιβάλλον που μοιάζει με τη ζωή που χρησιμοποιείτε ως πεδίο παιχνιδιού. Προσομοιώνουμε επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και σας διδάσκουμε πώς να ανιχνεύσουμε τυχόν αδύνατα σημεία στην ασφάλεια. Μάθετε να σκέφτεστε σαν έναν χάκερ και πώς να προβλέπετε τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε ένας ειδικός της ασφάλειας. Παιχνίδι!

Τα μαθήματα διαχείρισης θα μεταφερθούν στο επόμενο επίπεδο. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το SAP.

Φάση 3

Ώρα να δοκιμάσετε τα πάντα "για πραγματικά". Η απόδειξη της πουτίγκας είναι στο φαγητό. Ο Thomas More στέλνει τους γιους και τις κόρες του σε μία από τις πολλές εταιρείες που ψάχνουν για παθιασμένους φοιτητές.

Για έναν ολόκληρο όρο, θα κάνετε πρακτική άσκηση σε μια εταιρεία όπως η Cronos, η Ordina, η IBM, η KPMG, η iAdvise, η Contribute Group, η Ordina, το Cranium ή η Digipolis.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, θα εργαστείτε επίσης σε μια πτυχιακή εργασία. Σε αυτό, επίσης, θα σας υποστηρίξουμε βέλτιστα!

Στην πράξη

Η πρακτική θα είναι το κοινό νήμα σε όλο το πρόγραμμά σας. Χάρη σε έργα με εταιρείες, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε νέα τεχνολογία σε ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον. Θα πάρετε αναθέσεις που λαμβάνονται κατευθείαν από την καρδιά της επιχείρησης.

Για να το ολοκληρώσετε, θα ολοκληρώσετε αυτή την επιλογή με πλήρη πρακτική άσκηση. Ή οι σπουδαστές έχουν ήδη κάνει εντυπώσεις σε εταιρείες όπως Telenet, ING, Deloitte, KBC, Cronos, Keyrus, Proximus και Delta Lloyd.

Προσωπική καθοδήγηση

Κάθε χρόνο τα μαθήματα χωρίζονται σε τέσσερα μέρη που κάθε έξι εβδομάδες τελευταία. Κατά τη διάρκεια αυτών των έξι εβδομάδων εστιάζουμε έντονα σε έναν επιλεγμένο αριθμό τάξεων. Στο τέλος κάθε περιόδου έξι εβδομάδων υπάρχουν εξετάσεις. Ως εκ τούτου, μπορούμε να κατανείμουμε το φορτίο της μελέτης πιο ομοιόμορφα καθ 'όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Επιπλέον, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να εστιάσουμε περισσότερο στην προσωπική καθοδήγηση και τα σχόλια. Οι πρακτικές ασκήσεις, τα ομαδικά προγράμματα, η συνεργασία και η ανταλλαγή γνώσεων είναι όλα κεντρικά.

Όλη αυτή η καθοδήγηση και η γνώση θα λάβετε από τους (φιλοξενούμενους) φοιτητές που είναι σταθερά γειωμένοι στον επιχειρηματικό κόσμο. Προσθέστε σε αυτό μια υγιή μη ανοησία προσέγγιση και καταλήγετε σε ένα μοναδικό μίγμα αυθεντικότητας, εμπειρίας και προγύμνασης. Και δείχνει!

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to the international website of Thomas More! Thomas More is the largest university of applied sciences in Flanders, offering over 31 Dutch-taught and 5 English-taught bachelor degree programs ... περαιτέρω

Welcome to the international website of Thomas More! Thomas More is the largest university of applied sciences in Flanders, offering over 31 Dutch-taught and 5 English-taught bachelor degree programs in the province of Antwerp. Next to that, Thomas More offers exchange programmes in English, for students from partner universities. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη