Πτυχίο Δημιουργικής Επιχείρησης, Διαχείριση ΜΜΕ

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα μάθετε πώς να παράγετε και να δημοσιεύετε μέσα με επιτυχία. Εκτός από την εκμάθηση των ins και outs της βιομηχανίας, μπορείτε επίσης να γνωρίσετε τον πιο εσωτερικό κύκλο της βιομηχανίας των μέσων ενημέρωσης. Κάνετε πρακτική σε έγκριτες εταιρείες όπως η Disney, η Nintendo, ή ακόμα και η δική σας εταιρεία. Έχετε διεθνείς φιλοδοξίες; Επιλέξτε να περάσετε μέρος των σπουδών σας σε ένα από τα άλλα πανεπιστήμιά μας στο Μπαλί, το Κατάρ, τη Νότια Αφρική ή την Ταϊλάνδη.

Το πρόγραμμα θα σας ανοίξει έναν κόσμο ευκαιριών σταδιοδρομίας για εσάς: από τη διαχείριση μιας δημιουργικής ομάδας, για την υποβοήθηση της παραγωγής μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο και συνεχώς μεταβαλλόμενο τομέα, υπάρχει πάντα ανάγκη για δυναμικούς και εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Μερικά παραδείγματα σταδιοδρομιών είναι ο δημιουργός ιδεών, η δημιουργία καμπανιών και δημιουργικών εννοιών, ο παραγωγός, ο επεξεργαστής ιστού ή ο διαχειριστής μουσικής. Θα μπορούσατε επίσης να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ως δημιουργικός επιχειρηματίας.

Σε αυτό το μάθημα, θα σας βοηθήσουμε να εξοικειωθείτε με τη βιομηχανία σε διεθνές επίπεδο, προσφέροντάς σας πρόσβαση στις δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνετε επιχειρηματίας, δημιουργικός επαγγελματίας.

Creative Business, η Διαχείριση ΜΜΕ προηγήθηκε στο παρελθόν ως Media and Entertainment Management (MEM).

Απαιτήσεις εισδοχής

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις

Για να γίνετε δεκτοί σε ένα από τα προγράμματα Bachelor πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις εισδοχής. NHL Stenden University of Applied Sciences αναγνωρίζει τα ακόλουθα γενικά διεθνή προσόντα:

  • Δίπλωμα διεθνούς απολυτηρίου (IB) ή ευρωπαϊκού πτυχίου απολυτηρίου
  • Γυμνάσιο από αναγνωρισμένο ίδρυμα
  • Πέρασαν τέσσερα επίπεδα GCSE / GCE 'O' (τελική βαθμίδα Α, Β ή C) και δύο επίπεδα 'AS'. Αυτά τα έξι περάσματα πρέπει να είναι διαφορετικά.
  • Αναπληρωτής, πτυχίο ή μεταπτυχιακό

Επιπλέον, ορισμένα από τα προγράμματα σπουδών μας ενδέχεται να απαιτούν πρόσθετες απαιτήσεις εισόδου.

21

Αν είστε ηλικίας 21 ετών και άνω και επιθυμείτε να εγγραφείτε στο NHL Stenden University of Applied Sciences, αλλά δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις εισδοχής, καλείτε να εγγραφείτε για την εξέταση εισόδου .

Απαιτήσεις γλώσσας

Όλοι οι αιτούντες εκτός του ΕΟΧ υποχρεούνται να υποβάλουν με την αίτησή τους αγγλικό τεστ επάρκειας. Εξαιρέσεις γίνονται για φοιτητές, οι οποίοι είχαν την προπαρασκευαστική τους εκπαίδευση σε μια χώρα όπου η αγγλική είναι η επίσημη γλώσσα εργασίας και εκπαίδευσης. Οι γλωσσικές απαιτήσεις για τους σπουδαστές του ΕΟΧ είναι ίδιες με εκείνες των Ολλανδών φοιτητών Εάν το δίπλωμά σας παρατίθεται εδώ , δεν απαιτείται η πρόσθετη εξέταση αγγλικής γλώσσας.

NHL Stenden University of Applied Sciences δέχεται τέσσερα είδη επίσημων γλωσσικών εξετάσεων:

Σημείωση: Εάν δεν έχετε το κατάλληλο επίπεδο, είναι δυνατό να εγγραφείτε στο Αγγλικό προπαρασκευαστικό γλωσσικό μας πρόγραμμα .

Ημερομηνία έναρξης: Φεβρουάριος ή Σεπτέμβριος

Διάρκεια: 4 έτη, με πλήρες ωράριο

Δίδακτρα (ετήσια):

Σεπτέμβριος έναρξη: φοιτητές της ΕΕ = 2143 ευρώ
Φοιτητές εκτός ΕΕ = € 8.350

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

Σεπτέμβριος αρχή:
Αιτούντες από την ΕΕ: 15 Αυγούστου
Αιτούντες από τρίτες χώρες: 31 Μαΐου

Φεβρουάριος έναρξη:
Αιτούντες από την ΕΕ: 15 Ιανουαρίου
Αιτούντες εκτός ΕΕ: 1η Νοεμβρίου

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South ... περαιτέρω

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South Africa, Thailand. Students from over 80 different countries study at NHL Stenden in the Netherlands, which has a total of around 25,000 students. Διαβάστε Λιγότερα
Leeuwarden , Γκρόνινγκεν , Emmen , Meppel , Assen + 4 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη