Επισκόπηση προγράμματος και στόχοι

Το πρόγραμμα Bachelor's " Βιώσιμη καινοτόμος οικονομία " στην αγγλική γλώσσα στοχεύει στην κατάρτιση ειδικευμένων οικονομολόγων και επικεφαλής κορυφαίων παγκόσμιων εταιρειών, κρατικών αρχών, ερευνητικών κέντρων και πανεπιστημίων. Το πρόγραμμα ενσωματώνει τη βασική εκπαίδευση στους τομείς της σύγχρονης οικονομικής θεωρίας, των μαθηματικών, των τεχνολογιών επεξεργασίας πληροφοριών, των στατιστικών, της οικονομετρίας με την καινοτομία και την οικολογική προκατάληψη. Διδάσκουμε τους μαθητές μας να είναι αποτελεσματικοί και αποτελεσματικοί, καθώς και να αναζητούν βέλτιστες λύσεις. Οι καινοτομίες στα οικονομικά έχουν υψηλή προστιθέμενη αξία και πρόκειται να σημειώσουν σημαντική πρόοδο στη βιομηχανία 4.0. Η οικολογική προσέγγιση στην οικονομία διευκολύνει την αποκατάσταση των ανανεώσιμων πόρων και την αύξηση της αποτελεσματικότητας των κοινοτήτων, των επιχειρήσεων, των πόλεων και της παγκόσμιας οικονομίας στο σύνολό της.

Εκπαιδεύουμε ειδικούς ικανούς να διεξάγουμε οικονομική ανάλυση, να αξιολογήσουμε τους κινδύνους και τις δυνατότητες λύσης, να εκτιμήσουμε την οικονομική αποδοτικότητα των έργων και των προγραμμάτων. να εκτιμήσουν τις δυνατότητες των καινοτομιών και να τις εφαρμόσουν στον πραγματικό οικονομικό τομέα · κατέχοντας δεξιότητες διαχείρισης για την ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικής. εξοπλισμένο με γνώσεις στις περιβαλλοντικές προσεγγίσεις στα οικονομικά καθώς και εξειδικευμένο να επωφεληθεί από οικολογικές λύσεις ανακύκλωσης αποβλήτων, χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, επεξεργασία νερού, καθαρισμό αέρα και εφαρμογή «πράσινων» τεχνολογιών.

Το πρόγραμμα προσφέρει να μάθει: μαθηματική ανάλυση? γραμμική άλγεβρα; θεωρία πιθανοτήτων και μαθηματικές στατιστικές. θεμελιώδη στοιχεία της οικονομικής θεωρίας. μικροοικονομία · μακροοικονομία · περιβαλλοντική οικονομία · οικονομετρία · λογιστική; κοινωνικές και οικονομικές στατιστικές · καινοτόμο οικονομία · θεσμική οικονομία.

Επιλογές καριέρας

Η εκπαίδευσή μας είναι αξιοσημείωτη για την υψηλή ανταγωνιστικότητά της στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, δύο διπλώματα και η κινητικότητα των σπουδαστών παρέχουν επιπλέον ευκαιρίες απασχόλησης σε μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Κίνας ή της Ινδίας. Οι απόφοιτοί μας θα είναι σε θέση να καταστήσουν έναν μεταφορέα στις παγκόσμιες διεθνικές εταιρείες, να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση και να την αναπτύξουν, καθώς και να εργαστούν για τους κυβερνητικούς φορείς, προκειμένου να εφαρμόσουν τις αποκτηθείσες γνώσεις και προσεγγίσεις στην οικονομική πολιτική της περιοχής ή της χώρας τους.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Το πρόγραμμα παρέχει την ευκαιρία να περάσετε μισή ή μονοετή εκπαίδευση σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Κίνας ή της Ινδίας. Οι φοιτητές ανταλλαγής θα εκπαιδευτούν σε αγγλικά μεσαία προγράμματα που καλύπτουν τις κινεζικές ή ινδικές οικονομικές προσεγγίσεις για να διερευνήσουν τη δομή και τις ιδιαιτερότητες των οικονομικών μοντέλων των χωρών υποδοχής.

Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει την ευκαιρία να μάθει μια άλλη ξένη γλώσσα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποIrkutsk National Research Technical University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
150,000 RUB
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη