Πτυχίο Βιομηχανικού Σχεδιασμού

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Βιομηχανικού Σχεδιασμού

Η Βιομηχανική σχεδίαση θεματική περιοχή είναι μια γρήγορη επιτάχυνση τάση κατά τη μετάβαση από τη βιομηχανική κοινωνία σε μια οικονομία της γνώσης και την κοινωνία της επικοινωνίας που βασίζεται.

Υπάρχουν παράγονται περισσότερα προϊόντα από ό, τι ποτέ πριν - και πολύ μεταβλητή ποιότητα. Οι απαιτήσεις για τα προϊόντα που έχει επίσης αλλάξει - θα γίνονται όλο και πιο έξυπνη και επικοινωνιακή. οι τιμές των προϊόντων έχουν μετακινηθεί από το καθαρά υλικό για ό, τι μπορούν και τι μπορούμε μαζί τους.

Βιομηχανικών φοιτητές σχεδιασμού συνεργαστεί με τις κλασικές αρετές όπως το σκίτσο, σχέδιο δείκτη, ο προγραμματισμός 3-D και το μοντέλο του κτιρίου. Αλλά ασχολούνται όλο και περισσότερο με τη συνολική έννοιες για το μέλλον των χρηστών και τα άυλα προϊόντα που φέρουν μαζί τους. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας την παρατήρηση και καταγραφή των προτύπων συμπεριφοράς των χρηστών είναι μια βασική περιοχή για το θέμα.

Βιομηχανικού σχεδιασμού τονίζει γενιά ιδέα και την απεικόνιση και την ικανότητα να συνεργάζονται με εταιρείες και άλλους επαγγελματίες - από merkonomer και οι μηχανικοί με τους κοινωνιολόγους και ανθρωπολόγους.

Το πεδίο συνεργάζεται σήμερα με πολλές εταιρείες για την κατάρτιση και την ανάπτυξη του έργου, συμπεριλαμβανομένης της Bang & Olufsen, Lego, Εργαστήριο Καινοτομίας και Kildemoes.


ικανότητες

Το τμήμα στοχεύει σε φοιτητές στη γραμμή του Βιομηχανικού Σχεδιασμού επιτυγχάνει τις ακόλουθες βασικές ικανότητες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους:

 • Η ικανότητα να συνδυάζουν την εννοιολογική σκέψη με σκυρόδεμα σχεδιασμό.
 • Δυνατότητα να συνδυάζει τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την κοινωνική ευθύνη στην ανάπτυξη του προϊόντος.
 • Γνώσεις και ικανότητα να αξιολογούν τα ηθικά ζητήματα σχεδιασμού που σχετίζονται με.
 • Η ικανότητα να δημιουργούν το σχεδιασμό, εντοπίζοντας νέες τεχνολογικές δυνατότητες και τους σχετίζονται με τις ανθρώπινες ανάγκες.
 • Κατανόηση και γνώση των αρχών σχεδιασμού
 • Γνώση του σχεδιασμού διεπαφής.
 • Γνώση των υλικών, τις περιουσίες τους και πώς επεξεργασία.
 • Δεξιότητες στην παραγωγή των πρωτοτύπων και μοντέλων.
 • Proficiency σε υπολογιστή που βασίζεται σε 3D μοντελοποίηση και οπτικοποίηση.
 • Γνώση των βιομηχανικών μεθόδων εργασίας και παραγωγής.
 • Η ικανότητα να ενεργούν ως ενδιάμεσοι σε διεπιστημονικά προγράμματα.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

We cultivate and value talent and challenge it by teaching our students to reflect on their own process and by teaching them to collaborate by completing tasks related to specific contexts of use, pre ... περαιτέρω

We cultivate and value talent and challenge it by teaching our students to reflect on their own process and by teaching them to collaborate by completing tasks related to specific contexts of use, preferably in interaction with industry.DK builds on the tradition of Danish Design and focuses on design that is meaningful. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη