Πτυχίο Βιομηχανικής Μηχανικής

Bilkent University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Βιομηχανικής Μηχανικής

Bilkent University

Το πρόγραμμα σπουδών στο Τμήμα Βιομηχανικής Μηχανικής ενσωματώνει οδηγίες στο σχεδιασμό, τη λειτουργία και τη διαχείριση των συστημάτων για τη βέλτιστη οργάνωση των πληροφοριών, των πρώτων υλών, των μηχανημάτων / εξοπλισμού και των ανθρώπινων και οικονομικών πόρων. Η διδασκαλία και η έρευνα εστιάζονται στη μοντελοποίηση και ανάλυση των συστημάτων παραγωγής και στην ανάπτυξη θεωριών και τεχνικών βελτιστοποίησης για την επίλυση προβλημάτων. Το Τμήμα δίνει επίσης έμφαση στη μοντελοποίηση και την ανάλυση συστημάτων με βάση τη θεωρία πιθανοτήτων και το σχεδιασμό συστημάτων διαχείρισης της παραγωγής που υποστηρίζονται από υπολογιστή. Το πρόγραμμα Bachelor of Science είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Διαπίστευσης Μηχανικών και Τεχνολογίας (ABET).

Γιατί να σπουδάσετε στο Bilkent University

Bilkent University ιδρύθηκε για να παρέχει ένα περιβάλλον για τη μάθηση και την πνευματική ανάπτυξη που περιλαμβάνει τις επιστήμες, την τεχνολογία, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις τέχνες.

Το Bilkent προσφέρει ένα διεγερτικό μαθησιακό περιβάλλον και μια πολύχρωμη κοινωνική ατμόσφαιρα. Η εκτεταμένη πανεπιστημιούπολη παρέχει μια άνετη βάση για ακαδημαϊκές σπουδές και εξωσχολικές συμμετοχές, ενώ έχει τα πλεονεκτήματα να είναι κοντά σε μια ακμάζουσα μητρόπολη. Οι μαθητές μπορούν να μεταβούν στην πανεπιστημιούπολη μέσω του δωρεάν συστήματος μεταφοράς.

Bilkent University κατατάσσεται πρόσφατα στην 54η θέση στην Κατάταξη Πανεπιστημίων της Ασίας 2018 Times Higher Education (THE). Σύμφωνα με τους δείκτες αναφοράς ISI, το Bilkent εξακολουθεί να κατατάσσεται υψηλότατα στην Τουρκία σε μια σειρά δημοσιευμένων δημοσιεύσεων ανά μέλος της σχολής και κατέχει υψηλή διεθνή θέση.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση October 22, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
14,500 USD
ανά έτος.
Information
Deadline
Ιούλιος 19, 2019
Locations
Τουρκία - Ankara, Ankara
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιούλιος 19, 2019
Ημερομηνία Λήξης Μάιος 31, 2023
Dates
Σεπτ. 2019
Τουρκία - Ankara, Ankara
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιούλιος 19, 2019
Ημερομηνία Λήξης Μάιος 31, 2023