Πτυχίο Βιομηχανικής Μηχανικής

Bilkent University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Βιομηχανικής Μηχανικής

Bilkent University

Το πρόγραμμα σπουδών στο Τμήμα Βιομηχανικής Μηχανικής ενσωματώνει οδηγίες στο σχεδιασμό, τη λειτουργία και τη διαχείριση των συστημάτων για τη βέλτιστη οργάνωση των πληροφοριών, των πρώτων υλών, των μηχανημάτων / εξοπλισμού και των ανθρώπινων και οικονομικών πόρων. Η διδασκαλία και η έρευνα εστιάζονται στη μοντελοποίηση και ανάλυση των συστημάτων παραγωγής και στην ανάπτυξη θεωριών και τεχνικών βελτιστοποίησης για την επίλυση προβλημάτων. Το Τμήμα δίνει επίσης έμφαση στη μοντελοποίηση και την ανάλυση συστημάτων με βάση τη θεωρία πιθανοτήτων και το σχεδιασμό συστημάτων διαχείρισης της παραγωγής που υποστηρίζονται από υπολογιστή. Το πρόγραμμα Bachelor of Science είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Διαπίστευσης Μηχανικών και Τεχνολογίας (ABET).

Γιατί να σπουδάσετε στο Bilkent University

Bilkent University ιδρύθηκε για να παρέχει ένα περιβάλλον για τη μάθηση και την πνευματική ανάπτυξη που περιλαμβάνει τις επιστήμες, την τεχνολογία, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις τέχνες.

Το Bilkent προσφέρει ένα διεγερτικό μαθησιακό περιβάλλον και μια πολύχρωμη κοινωνική ατμόσφαιρα. Η εκτεταμένη πανεπιστημιούπολη παρέχει μια άνετη βάση για ακαδημαϊκές σπουδές και εξωσχολικές συμμετοχές, ενώ έχει τα πλεονεκτήματα να είναι κοντά σε μια ακμάζουσα μητρόπολη. Οι μαθητές μπορούν να μεταβούν στην πανεπιστημιούπολη μέσω του δωρεάν συστήματος μεταφοράς.

Bilkent University κατατάσσεται 32ος στην εναρκτήρια Times Higher Education100 κάτω από 50 λίστες των καλύτερων νέων πανεπιστημίων του κόσμου. Σύμφωνα με τους ISI Citation Indexes, η Bilkent εξακολουθεί να κατατάσσεται ψηλά στην Τουρκία σε μια σειρά δημοσιευμένων εργασιών ανά μέλος ΔΕΠ και κατέχει υψηλό διεθνώς.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση May 18, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Τουρκία - Ankara, Ankara
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Τουρκία - Ankara, Ankara
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών