Εξερευνήστε την επιστήμη της ζωής από τα λεπτά σκέλη του DNA σε σύνθετα οικοσυστήματα που τεντώνονται για μίλια και μίλια.

Το πρόγραμμά μας προσφέρει ευκαιρίες έρευνας και μελέτης με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας και εξοπλισμού στην εργασία στον τομέα. Σε απομακρυσμένα τροπικά δάση και σε ενδιαιτήματα κοραλλιογενών υφάλων ή στις ίδιες τις λίμνες και τα δάση του Νιού Χάμσαϊρ, οι φοιτητές του PSU δουλεύουν με τα μέλη των διδασκόντων για να απαντήσουν σε μερικές από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις της ζωής.

Ως σημαντικό βιολογικό θα βιώσετε:

  • Μεταπτυχιακά προγράμματα στη βιολογία, την κυτταρική και τη μοριακή βιολογία ή την περιβαλλοντική βιολογία
  • Οι ανήλικοι στη βιολογία και τη νευροεπιστήμη
  • Μαθήματα στη ζωολογία, την ανατομία και τη φυσιολογία, τη συντήρηση, την οικολογία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, τη γενετική και τη θαλάσσια βιολογία, για να αναφέρουμε μόνο λίγα
  • Ευκαιρίες για τοπικές, εθνικές και διεθνείς μελέτες πεδίου
  • Μια ταλαντούχα και ποικίλη σχολή
  • Οι σύγχρονες εργαστηριακές και ερευνητικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός θαλάσσιου ενυδρείου 1.400 λίτρων, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο ανθρώπινης φυσιολογίας, χερμπήριο και θερμοκήπιο στον τελευταίο όροφο
  • Συνεργασίες με το Κέντρο για το Περιβάλλον, ένα καινοτόμο περιφερειακό ερευνητικό κέντρο που επικεντρώνεται στην περιβαλλοντική επιστήμη και τη διατήρηση.
  • Διαθέτουμε επίσης μεταπτυχιακά προγράμματα.

Πτυχίο Επιστημών

Το BS στη Βιολογία είναι ένας ευρύς βαθμός που προετοιμάζει τους μαθητές για μεταπτυχιακές ή επαγγελματικές σχολές συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών, οδοντιατρικών και κτηνιατρικών σχολείων, και τονίζει την κυτταρική, φυσιολογική και οργανική βιολογία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένα επαγγελματικά / μεταπτυχιακά σχολεία απαιτούν ένα πλήρες έτος φυσικής και έτσι οι σπουδαστές θα πρέπει να συνεργαστούν στενά με τον ακαδημαϊκό τους σύμβουλο για να σχεδιάσουν τα μαθήματα τους.

Bachelor of Arts

Το πρόγραμμα BA στη Βιολογία είναι μια ευρεία επισκόπηση των αρχών της βιολογίας και των λειτουργιών των βιολογικών συστημάτων με υποστηρικτικά μαθήματα στα μαθηματικά, τη φυσική και τη χημεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκπληρώσει τους στόχους των φοιτητών που ενδιαφέρονται απλώς για τη βιολογία ή εκείνους που σκοπεύουν να προχωρήσουν σε επαγγελματικά προγράμματα ή πτυχία μεταπτυχιακών στις βιολογικές επιστήμες. Για την τελευταία περίπτωση, θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάποια επαγγελματικά / μεταπτυχιακά σχολεία απαιτούν ένα ολόκληρο έτος της οργανικής χημείας, της φυσικής και του λογισμικού. αυτό το πρόγραμμα είναι λιγότερο περιοριστικό. Έτσι, οι σπουδαστές θα πρέπει να συνεργάζονται στενά με τον ακαδημαϊκό τους σύμβουλο για να σχεδιάσουν τα μαθήματα τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Plymouth State University

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποPlymouth State University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Τιμή
Contact school
Προθεσμία
Contact school
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Ημερομηνία λήξης
Contact school
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Contact school

Contact school

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Contact school
Ημερομηνία λήξης
Contact school
Άλλη