Πτυχίο Βιολογίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ως κύριο τμήμα Βιολογίας στο Dominican College , θα έχετε μια επιλογή από τρία ξεχωριστά ακαδημαϊκά κομμάτια που θα σας προετοιμάσουν για την καριέρα που σχετίζεται με την επιστήμη της επιλογής σας, ενώ θα λάβετε τα οφέλη μιας ευρείας εκπαίδευσης ελεύθερων τεχνών.

Το πρόγραμμα Βιολογίας μας διοχετεύει το πάθος σας για τις βιολογικές επιστήμες σε ένα στέρεο υπόβαθρο για την προχωρημένη μελέτη των επιστημών ή για μια καριέρα ανταμείβοντας και εκπληρώνοντας σε οποιαδήποτε πειθαρχία που περιλαμβάνει φυτά, ζώα, ανθρώπους ή τη γη.

Ακαδημαϊκά κομμάτια που οδηγούν σε BS ή BA στη Βιολογία

  • Προ-Med Συγκέντρωση: Η προ-ιατρική συγκέντρωση θα σας προετοιμάσει για υψηλότερες σπουδές σε τομείς όπως η ιατρική, οι κτηνιατρικές επιστήμες, η χειροπρακτική, η φυσικοθεραπεία, η οδοντιατρική και η οφθαλμολογία.
  • Η έμφαση στην περιβαλλοντική επιστήμη: Με έμφαση στην περιβαλλοντική επιστήμη, θα αναπτύξετε μια εις βάθος κατανόηση των επιστημονικών διαδικασιών στην εργασία πάνω στη Γη και θα είστε προετοιμασμένοι να εργαστείτε σε τομείς όπως η δασοκομία, η διαχείριση αποβλήτων, η βοτανική, ο έλεγχος των παρασίτων, και την οικολογία.
  • Προετοιμασία για Εκπαίδευση Εφήβων: Εάν επιθυμείτε να διδάξετε τη βιολογία στο επίπεδο του γυμνασίου, η διαδρομή μας για την Εφηβική Εκπαίδευση θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις πρακτικές στις μεθόδους διδασκαλίας που θα οδηγήσουν στην πιστοποίηση του κράτους της Νέας Υόρκης και θα σας προσφέρουν τις επιστημονικές γνώσεις που χρειάζεστε ένας αποτελεσματικός εκπαιδευτικός στην τάξη.

127113_Lester_060917_1034-L.jpg

Σύνοψη των απαιτήσεων

Όλες οι μεγάλες εταιρείες Βιολογίας λαμβάνουν ορισμένα μαθήματα θεμελίωσης που είναι κρίσιμα για την πλήρη κατανόηση κάθε φυσικής επιστήμης και ανοίξουν το δρόμο για περαιτέρω εξειδίκευση. Αυτές περιλαμβάνουν τη Γενική Βιολογία Ι και ΙΙ. Γενική Χημεία Ι και ΙΙ. Γενική Φυσική Ι και ΙΙ. Λογισμός I και II. Μικροβιολογία; Γενετική και Βιοχημεία. Ανάλογα με την περιοχή εστίασής σας, θα ακολουθήσετε επίσης ένα από αυτά τα μαθήματα σπουδών:

  • Εάν επιλέξετε μια έμφαση στο Pre-Med, το μάθημα σπουδών σας θα σας παρέχει εξειδίκευση στο ανθρώπινο σώμα και στην κατανόηση του περιεχομένου και των διαδικασιών της επιστημονικής έρευνας.
  • Εάν επιλέξετε μια έμφαση στην περιβαλλοντική επιστήμη, το μάθημα σπουδών σας θα σας παρέχει εμπειρία σε θέματα γενικής επιστήμης και έρευνας και σε εκείνους τους κλάδους που είναι μοναδικοί για τη μελέτη της Γης και των κατοίκων της.
  • Οι εκπαιδευτές πρωτοπόρων απαιτούν εξειδίκευση τόσο στο θέμα όσο και στην παιδαγωγική στην τάξη και η πορεία μας προς το Bachelor of Arts in Biology με την προετοιμασία για την εκπαίδευση εφηβείας θα σας βάλει σταθερά σ 'αυτή τη διαδρομή.

Συμφωνίες άρθρωσης

Το πρόγραμμα Βιολογίας διαθέτει συμφωνίες αρθρώσεων με πολλαπλά κολλέγια για τη διευκόλυνση της προχωρημένης μελέτης:

Αμερικανικό πανεπιστήμιο της Αντίγκουα (AUA)

Οι απόφοιτοι του Dominican College που έχουν συνολικά 3.25 GPA, ελάχιστο GPA 3.25 σε όλα τα απαραίτητα μαθήματα που απαιτούνται από την AUA, και σύσταση σχολής θα προσφερθεί εισδοχή στη AUA Medical School.

Ιατρικό κολλέγιο της Νέας Υόρκης (NYMC)

Dominican College ανώτεροι υπάλληλοι της Dominican College που γίνονται δεκτοί στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Βασικών Ιατρικών Επιστημών (GSBMS) θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν έως και 8 μεταπτυχιακές μονάδες σε κάθε ακαδημαϊκό έτος (Φθινόπωρο και Άνοιξη) στο GSBMS της NYMC κατά τη διάρκεια του προπτυχιακού τους έτους. Dominican College θα δεχτεί πιστώσεις NYMC για τις απαιτήσεις του πτυχίου Bachelor. Πιστωτικές μονάδες NYMC θα εφαρμοστούν στις απαιτήσεις βαθμού μεταπτυχιακού τίτλου στο GSBMS. Οι φοιτητές πρέπει να λαμβάνουν συστάσεις από τη σχολή βιολογίας για να υποβάλουν αίτηση για αυτό το πρόγραμμα.

Πανεπιστημιακή Σχολή Πανεπιστημίου Fairfield

3-2 BA Βιολογία-BS Βιοτεχνολογία

Dominican College φοιτητές του Dominican College που έχουν τουλάχιστον 3.0 GPA στο πρόγραμμα βιολογίας μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο πρόγραμμα Bioengineering στο Fairfield University School of Engineering το Μάιο του κατώτερου έτους τους. Οι επιτυχημένοι φοιτητές κερδίζουν δύο πτυχία Bachelor, το BA στη Βιολογία από το Dominican College και το BS Bioengineering από το Πανεπιστήμιο Fairfield, στο τέλος των πέντε ετών.

Dominican College πρόγραμμα 3-3 BA-DPT του Dominican College

3-3 BA Βιολογία-Ιατρός Φυσικής Θεραπείας

Εισερχόμενοι πρωτοετείς των οποίων το GPA είναι τουλάχιστον 3,3 και οι βαθμολογίες SAT είναι τουλάχιστον 1150 και οι οποίοι είχαν 4 χρόνια επιστήμης, το γυμνάσιο (συμπεριλαμβανομένης της φυσικής) μπορεί να εισέλθει Dominican College πρόγραμμα 3-3 BA-DPT του Dominican College . Οι φοιτητές που διατηρούν συνολικά τουλάχιστον 3,3 GPA συνολικά και στα προαπαιτούμενα μαθήματα DPT (χωρίς προαπαιτούμενο βαθμό σπουδών κάτω από C) υποβάλλονται σε απλοποιημένη εφαρμογή στο πρόγραμμα DPT το φθινόπωρο του κατώτερου έτους τους. Οι επιτυχημένοι φοιτητές κερδίζουν πτυχίο Βιολογίας και DPT από το Dominican College .

Προϋποθέσεις εισαγωγής για φοιτητές πρώτου έτους

Μεταγραφές

Ζητήστε από τον σύμβουλο του γυμνασίου σας να διαβιβάσει μεταγραφές απευθείας στο Γραφείο Εισδοχής

ACT / SAT

Η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη γλώσσα του αιτούντος, απαιτείται ελάχιστη βαθμολογία TOEFL 80 για τη δοκιμή μέσω διαδικτύου (IBT) ή 550 για τη δοκιμή παραδοσιακού χαρτιού ή 213 για τη δοκιμή με υπολογιστή .

Υποβάλετε τα αποτελέσματα μιας από τις ακόλουθες εξετάσεις στο Γραφείο Εισαγωγής:

  1. Δοκιμασία σχολικής ικανότητας (SAT) του εξεταστικού συμβουλίου εισαγωγής κολλεγίου. Ο Κώδικας CEEB για το Dominican College είναι 2190.
  2. Η δοκιμή αξιολόγησης American College Testing (ACT). Ο κωδικός ACT για το Dominican College είναι 2730.

Προσωπική συνέντευξη

Δεν απαιτείται πάντοτε συνάντηση με σύμβουλο εισαγωγής, αλλά είναι πάντα επιθυμητή. Ορισμένοι αιτούντες μπορεί να κληθούν να συναντηθούν με ένα μέλος του προσωπικού εισαγωγής.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Fo ... περαιτέρω

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Founded by the Dominican Sisters of Blauvelt, the College is an independent institution of higher learning, Catholic in origin and heritage. In the Dominican tradition, it fosters the active, shared pursuit of truth and embodies an ideal of education rooted in the values of reflective understanding and compassionate involvement. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη