Πτυχίο Βιολογίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο βιολογίας στο Assumption College

Η βιολογία είναι η μελέτη της ζωής. Οι βιολόγοι διερευνούν τα μυστήρια της ζωής στο κυτταρικό, οργανικό και πληθυσμιακό επίπεδο.

Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το βιολογικό πτυχίο σας για να μελετήσετε τους ιούς ή τα οικοσυστήματα, μπορείτε να αποκτήσετε εκτεταμένη εργαστηριακή εμπειρία, καθώς και ισχυρή υποστήριξη και εύκολη πρόσβαση στην σχολή της Θεολογίας Κοίμησης της Θεολογίας, οι οποίοι κάνουν τις έννοιες που βασίζονται στην τάξη ουσιαστικές και βοηθούν στην ανάπτυξη της τεχνικής σας έρευνας δεξιότητες. Το state-of-the-art Testa Science Center που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη στο Worcester, MA παρέχει εξαιρετικές εργαστηριακές εγκαταστάσεις σε φοιτητές που επιδιώκουν μια σημαντική βιολογία για να δοκιμάσουν τις σύνθετες και εξελιγμένες επιστημονικές θεωρίες που μαθαίνετε στην τάξη.

Οι πτυχιούχοι φυσικών επιστημών έχουν ποσοστό αποδοχής 85% στις ιατρικές σχολές και ποσοστό αποδοχής 83% σε άλλους τύπους μεταπτυχιακών ιατρικών προγραμμάτων (οδοντιατρική και κτηνιατρική, κλπ.). Η Κοίμηση της Θεοτόκου έχει συμφωνίες αρθρώσεως με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρουν στους σπουδαστές μας πολλές ευκαιρίες για εγγυημένη εισαγωγή ή / και επιταχυνόμενα πτυχία ή εντατική επιστημονική μελέτη.

Βιολογία

Οι σπουδαστές που παρακολουθούν πτυχίο βιολογίας λαμβάνουν 16 μαθήματα στις επιστήμες, με πολλές επιλογές για τους μαθητές βιολογίας να επιλέξουν ποια μαθήματα ταιριάζουν καλύτερα στα ενδιαφέροντά τους. Οι μεγάλες ειδικότητες της βιολογίας μπορούν επίσης να λάβουν ακαδημαϊκή πίστωση για μέχρι δύο βιολογικές πρακτικές. Επιπλέον, οι σπουδαστές λαμβάνουν ισχυρή γείωση στις ευρύτερες φιλελεύθερες τέχνες και είναι προετοιμασμένοι για σταδιοδρομία στην υγειονομική περίθαλψη, την έρευνα, τη βιομηχανία και την εκπαίδευση και για περαιτέρω σπουδές σε μεταπτυχιακά και επαγγελματικά σχολεία.

Μικροβιολογία

Ένας ανήλικος στην βιολογία απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για έναν τομέα σχετικό με την υγεία, ανεξάρτητα από τον σημαντικό τους ρόλο. Οι ανήλικοι της βιολογίας λαμβάνουν πέντε μαθήματα φυσικών επιστημών που επιλέγονται σε μία σε μία διαβούλευση με έναν σύμβουλο τμήματος.

Απαιτήσεις για το πτυχίο βιολογίας

Οι φοιτητές που παρακολουθούν πτυχίο βιολογίας λαμβάνουν 16 μαθήματα στα μαθηματικά και την επιστήμη, με πολλές επιλογές για τους μαθητές βιολογίας να επιλέξουν ποια μαθήματα ταιριάζουν καλύτερα στα ενδιαφέροντά τους. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να λάβουν ακαδημαϊκή πίστωση για μέχρι δύο πρακτικές βιολογίας. Οι ανήλικοι της βιολογίας λαμβάνουν 5 μαθήματα βιολογίας που επιλέγονται σε συνεννόηση με έναν σύμβουλο τμήματος.

Πρακτική εξάσκηση και ερευνητικές ευκαιρίες

Οι σπουδαστές της Θεοτόκου έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν σε ερευνητικά προγράμματα το καλοκαίρι σε μεγάλα ερευνητικά ιδρύματα σε όλη τη χώρα. Επίσης, η Κοίμηση της Θεοτόκου προσφέρει ευκαιρίες έρευνας στην καλοκαιρινή πανεπιστημιούπολη σε φοιτητές ανώτερου επιπέδου που υποβάλλουν αίτηση για να βοηθήσουν τη σχολή Κοίμησης της Θεοτόκου στα ερευνητικά τους έργα. Οι φοιτητές που επιλέγονται για θερινές ερευνητικές θέσεις λαμβάνουν επιχορήγηση και στέγαση στην πανεπιστημιούπολη.

Όλες οι μεγάλες επιστήμες ενθαρρύνονται έντονα να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία και πίστωση μαθημάτων μέσω μιας πρακτικής άσκησης στον τομέα τους που ενδιαφέρει κατά τη διάρκεια του κατώτερου ή ανώτερου έτους τους. Οι πρακτικές ακαδημαϊκής πίστης προσφέρουν στους φοιτητές πρακτική, πρακτική εμπειρία, επιτρέποντάς τους να διερευνήσουν τις επιλογές σταδιοδρομίας τους προτού αποφοιτήσουν.

Θερινές Ευκαιρίες Έρευνας

Ο αυξανόμενος αριθμός φοιτητών της Κοίμησης της Θεοτόκου έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα για το καλοκαίρι σε μεγάλα ερευνητικά ιδρύματα σε ολόκληρο το έθνος, όπως το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, η Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου και το Ίδρυμα Νεανικού Διαβήτη. Επίσης, η Κοίμηση της Θεοτόκου προσφέρει ευκαιρίες έρευνας στην καλοκαιρινή πανεπιστημιούπολη σε σπουδαστές ανώτερου επιπέδου που υποβάλλουν αίτηση για να βοηθήσουν τη σχολή Κοίμησης της Θεοτόκου στα ερευνητικά τους έργα Οι φοιτητές που επιλέγονται για θερινές ερευνητικές θέσεις λαμβάνουν επιχορήγηση και στέγαση στην πανεπιστημιούπολη.

Μεταπτυχιακά σχολεία και σταδιοδρομία

Οι απόφοιτοι με κύριο ή ανήλικα στη Βιολογία εισέρχονται σε μια σειρά από τομείς, όπως η ιατρική, η έρευνα, η διδασκαλία και οι πωλήσεις φαρμάκων. Επιδιώκουν επίσης μεταπτυχιακές σπουδές σε πολλά επαγγέλματα υγείας, όπως ιατρική, οδοντιατρική, ποδιατρική, κτηνιατρική, φαρμακείο, φυσικοθεραπεία και νοσηλευτική.

Η Κοίμηση της Θεοτόκου έχει συμφωνίες αρθρώσεως με διάφορα μεταπτυχιακά προγράμματα, έτσι ώστε οι σπουδαστές της Κοίμησης της Θεοτόκου, οι οποίοι διατηρούν ισχυρή ακαδημαϊκή θέση, να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτά τα προγράμματα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scienti ... περαιτέρω

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scientists, artists, writers, and philosophers who have engaged in a search for truth across disciplines. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη