Πτυχίο Αναψυχής και Τουρισμού (ειδίκευση - Τουρισμός Υγείας, Ε-Τουρισμός)

Klaipeda University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Αναψυχής και Τουρισμού (ειδίκευση - Τουρισμός Υγείας, Ε-Τουρισμός)

Klaipeda University

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Τοποθεσία: Λιθουανία, Κλαϊπέντα
 • Τύπος: Bachelor, πλήρους απασχόλησης
 • Ονομαστική διάρκεια: 3 έτη (180 ECTS)
 • Γλώσσα μελέτης: Αγγλικά
 • Βραβεία: Πτυχίο (Bachelor of Social Work)
 • Δίδακτρα: 1585 €
 • Τέλος αίτησης: Τα τέλη αίτησης για προγράμματα σπουδών είναι για πολίτες των κρατών μελών της ΕΕ ή χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ουκρανία, Μολδαβία, Γεωργία, Λευκορωσία, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν), καθώς και όσοι έχουν άδεια μόνιμης διαμονής στη Δημοκρατία της Λιθουανίας: € 55. Για τους άλλους σπουδαστές: € 200. (Το τέλος αίτησης δεν επιστρέφεται).
 • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Ιουλίου 2018
 • Ηλεκτρονική εφαρμογή: href = "https://apply.ku.lt/
 • Οι μελέτες αρχίζουν στις 3 Σεπτεμβρίου

Το πρόγραμμα σπουδών στοχεύει στην προετοιμασία υψηλά ειδικευμένων επαγγελματιών στον τομέα της αναψυχής και του τουρισμού με εμπειρία σε δραστηριότητες και υπηρεσίες αναψυχής και τουρισμού, έτοιμες να λύσουν προβλήματα και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πελάτη, ικανές να διατηρήσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα της αναψυχής και του τουρισμού υπηρεσιών και να συμμετέχουν στη διαδικασία ανάλυσης, διαχείρισης, σχεδιασμού και διαχείρισης. Το πρόγραμμα προσανατολίζεται προς τις ικανότητες στον τομέα του τουρισμού υγείας και της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού τουρισμού.

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος Bachelor in Recreation and Tourism, απονέμεται πτυχίο Bachelor in Business and Public Administration.

Η δομή του προγράμματος σπουδών

Διαχείριση αναψυχής και τουρισμού; Δομή Τουρισμού; Τουρισμός Γεωγραφία; Μάρκετινγκ αναψυχής και τουρισμού; Εκδηλώσεις ψυχαγωγίας και τουρισμού. Οικονομικά της αναψυχής και του τουρισμού. Διοίκηση και Διοίκηση Φιλοξενίας. Τουριστικά επενδυτικά σχέδια. Ηγεσία και διαχείριση αλλαγών. Πολιτιστικής κληρονομιάς; Αναψυχή και Τουριστική Έρευνα; Εκπαιδευτική διευθέτηση και καθοδηγητική μεθοδολογία.

Επιλογές καριέρας

Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν σε τουριστικές επιχειρήσεις, ταξιδιωτικά γραφεία, κέντρα παροχής τουριστικών πληροφοριών, επιχειρήσεις αναψυχής σε θέρετρα, καταλύματα, ψυχαγωγία και επιχειρήσεις υγείας, εθνικά και περιφερειακά πάρκα, τμήματα διοίκησης και διαχείρισης τουρισμού και αναψυχής σε δήμους, και την εφαρμογή. Οι ειδικότητες του προγράμματος εστιάζονται στον τουρισμό υγείας και τον ηλεκτρονικό τουρισμό.

Γιατί είναι ελκυστικό το πρόγραμμα σπουδών;

Το 2016, όλα τα προγράμματα σπουδών της Αναψυχής και Τουρισμού πιστοποιήθηκαν με τις υψηλότερες βαθμολογίες για το μέγιστο χρονικό διάστημα.

Στο περιοδικό Reitingai ( www.reitingai.com ), τα προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα της αναψυχής και τουρισμού του Πανεπιστημίου Klaipėda από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες κατέχουν την υψηλότερη θέση στη Λιθουανία τα τελευταία χρόνια.

Το πρόγραμμα σπουδών διαθέτει εξειδικευμένο ακαδημαϊκό και ερευνητικό προσωπικό. παρέχεται η ευκαιρία για ανάπτυξη διαπολιτισμικών ικανοτήτων μέσω της πρόσκλησης καθηγητών από το εξωτερικό για διδασκαλία στο πρόγραμμα. Ορισμένα από τα μαθήματα μπορούν να ληφθούν με ημι-απόσταση μάθηση.

Τα προγράμματα σπουδών που διδάσκονται στο πρόγραμμα προβλέπουν στενούς δεσμούς μεταξύ θεωρίας και πρακτικής. Οι τάξεις δίνονται συχνά σε εταιρείες τουρισμού και αναψυχής και οι επαγγελματίες καλούνται σε διαλέξεις και σεμινάρια

Η δομή των προγραμμάτων και οι παρεχόμενες ικανότητες είναι αδιαχώριστες από μια ενεργή, δυναμική και ενδιαφέρουσα διαδικασία μελέτης. Τα έργα που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών περιλαμβάνουν τα Trumpas kinas ] A Short Film], το NeAtrasta.Lt [UnDiscovered.lt], το Baidarė upėje , κ.λπ.

Ευέλικτα προγράμματα σπουδών, μια ευρεία επιλογή μαθημάτων. Το πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου ενημερώθηκε με την ανάπτυξη ειδικοτήτων του τουρισμού υγείας και του ηλεκτρονικού τουρισμού.

Γεωγραφική προσβασιμότητα και ελκυστική τοποθεσία για σπουδές. Το Πανεπιστήμιο Klaipėda είναι μια καλή επιλογή για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν στην παραλία. Η Klaipėda είναι μια ναυτική πόλη και παρέχει έτσι ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για έναν ειδικευμένο στον τομέα της αναψυχής και του τουρισμού.

Η δομή του προγράμματος σπουδών του πτυχίου "Αναψυχή και Τουρισμός" αποτελεί τις προϋποθέσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού περιοδείας.

Η αναψυχή και ο τουρισμός ξεπερνούν τα όρια μιας χώρας, επομένως οι μαθητές μας ενθαρρύνονται να χρησιμοποιήσουν ένα μεγάλο δίκτυο των Πανεπιστημιακών εταίρων και στο εξωτερικό για να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία. Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε προγράμματα ακαδημαϊκών ανταλλαγών ( Erasmus) και να κάνουν πρακτική άσκηση σε ξένες χώρες

Οι σπουδαστές αποκτούν πρόσθετες κοινωνικές και πολιτικές ικανότητες μέσω μη ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων: την Ένωση Φοιτητών, τον Σύνδεσμο Startup Lab Klaipėda , τις καλλιτεχνικές ομάδες, τον αθλητισμό κλπ.

Περισσότερα για το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε:

href = "https://www.youtube.com/watch?v=u57cnBl8_j8

href = "https://web.liemsis.lt/kuis/stp_report_ects.card_ml?p_stp_id=6436

href = "https://www.ku.lt/studies/english-degree-studies/

Μαρτυρίες

Ο Πούτινας Μπιέλσκης, Γενικός Διευθυντής της UAB Krantas Travel

Πιστεύω σε μια δουλειά των ονείρων; Όχι πραγματικά. Αλλά όλοι μας πρέπει να ακούσουμε τις καρδιές και τα μυαλά μας και να προχωρήσουμε χρησιμοποιώντας τις αποκτηθείσες γνώσεις. Πέτυχα. Ποτέ δεν εξέφρασα τη λύπη μου για το γεγονός ότι σπούδασε ψυχαγωγία και τουρισμός στο Πανεπιστήμιο Klaipėda. Οι μελέτες ήταν οι λόγοι για την επιτυχία της καριέρας μου.

Γιατί Klaipeda University ;

 • Μοναδική από την επιστημονική της έρευνα και τις μελέτες στον θαλάσσιο τομέα
 • Το δίπλωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναγνωρίζεται παγκοσμίως
 • Ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων
 • Διεθνείς σπουδές στα αγγλικά
 • Νέοι και γρήγορα αναπτυσσόμενοι
 • Υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε λογική τιμή

Περισσότερα για το Klaipeda University , μπορείτε να βρείτε:

href = "https://www.youtube.com/watch?time_continue=1

www.ku.lt/el

Γιατί Λιθουανία

 • Ένα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 • Το 93,4% έχει δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το πιο μορφωμένο έθνος στην Ευρώπη
 • 92% μιλούν ξένη γλώσσα (συνήθως αγγλικά, ρωσικά ή γερμανικά)
 • Το 94% των ξένων φοιτητών συστήνουν σπουδές στη Λιθουανία

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές στη Λιθουανία μπορείτε να βρείτε στο βίντεο:

href = "https://www.youtube.com/watch?time_continue=2

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Klaipeda University

Τελευταία ενημέρωση July 2, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 3, 2018
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
1,585 EUR
Locations
Λιθουανία - Klaipėda, Klaipėda County
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 3, 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 3, 2018
Λιθουανία - Klaipėda, Klaipėda County
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών