Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας

Bilkent University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας

Bilkent University

Το πρόγραμμα σπουδών της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Τμήμα περιλαμβάνει τη μελέτη της μυθολογίας, βρετανική κοινωνία και τον πολιτισμό, καθώς και λογοτεχνικά είδη και τις περιόδους που κυμαίνονται από την παλιά και τη Μέση αγγλική γλώσσα για το δέκατο όγδοο, του δέκατου ένατου, εικοστού και εικοστού πρώτου αιώνα. Καλύπτει επίσης μετα-αποικιακής μελέτες και λογοτεχνικής θεωρίας. Το πρόγραμμα του Τμήματος έχει σχεδιαστεί γύρω από κρίσιμα ανάγνωσης, γραφής και σκέψης. Οι μαθητές μαθαίνουν να διαβάζουν κριτικά, να γράφετε με σαφήνεια και πειστικότητα, να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν σε ακαδημαϊκό επίπεδο στην Αγγλική γλώσσα και να αναπτύξουν πνευματικά? μαθήματα τους επιτρέπουν να διευρύνουν την ακαδημαϊκή και την πολιτιστική τους ορίζοντές τους.

Γιατί να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο Bilkent


Πανεπιστήμιο Bilkent ιδρύθηκε για να παρέχει ένα περιβάλλον για τη μάθηση και την πνευματική ανάπτυξη περιλαμβάνει τις επιστήμες, την τεχνολογία, ανθρωπιστικές επιστήμες και τις τέχνες.


Bilkent προσφέρει ένα ενθαρρυντικό περιβάλλον μάθησης και ένα πολύχρωμο κοινωνική ατμόσφαιρα. Εκτεταμένο πανεπιστημιούπολη του προσφέρει μια άνετη βάση για επιστημονικές μελέτες και εξωσχολικές συμμετοχή, ενώ έχουν τα πλεονεκτήματα του να είναι κοντά σε μια ακμάζουσα μητρόπολη. Οι μαθητές μπορούν να μετακινούνται στην πανεπιστημιούπολη μέσω του δωρεάν συστήματος μεταφοράς.


Πανεπιστήμιο Bilkent κατατάσσεται 32ο στην εναρκτήρια Times Higher Education 100 κάτω από 50 κατάλογο των καλύτερων νεαρών πανεπιστήμια του κόσμου. Σύμφωνα με την ISI Citation Indexes, Bilkent συνεχίζει να κατέχει πρωτεύουσα θέση στην Τουρκία, σε αριθμό δημοσιευμένων εργασιών ανά μέλος ΔΕΠ και βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο διεθνώς.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Τουρκία - Ankara, Ankara
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Τουρκία - Ankara, Ankara
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών