Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας

Περιλαμβάνει το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, το οποίο ιδρύθηκε από την αρχή της ίδρυσης τμήματος Gamah- Atorgomh-, η οποία ιδρύθηκε το 2001, μια ομάδα από μέλη ΔΕΠ που ειδικεύονται στη λογοτεχνία και τη μετάφραση και τη γαλλική γλώσσα. Από την ίδρυση του τμήματος μέχρι σήμερα συνεχίζει να λειτουργεί με επιτυχία κάνοντας το τμήμα από τους σημαντικότερους στόχους της τη διατήρηση του νεωτερισμού του προγράμματος σπουδών, την πληρότητα, προσαρμοσμένη στο πνεύμα της εποχής και τις απαιτήσεις των ταχέως μεταβαλλόμενες φορές. Ενότητα εστιάζει στην ειδικότητα της αγγλικής λογοτεχνίας για την κλασική λογοτεχνία και την αρχαιότητα και δίνει τη σύγχρονη λογοτεχνία, καθώς και σύγχρονη λογοτεχνία και τη μεταμοντέρνα μετοχή την ίδια προσοχή και την εστίαση.

μήνυμα

Η οικοδόμηση γνωστικές ικανότητες των μαθητών και των αναλυτικών στο Μαράθι γλώσσα και την αγγλική λογοτεχνία, την επιστήμη, και για την τόνωση και να συμβάλει στην πρωτοβουλία για την κατασκευή της επιστημονικής έρευνας και της παροχής υπηρεσιών προς τους φοιτητές.

Στόχοι

  • Παράγει αποφοίτους με ειδική γλωσσική και λογοτεχνική γνώση.
  • Ικανότητα και τις δεξιότητες της έρευνας για την ανάπτυξη της σχολής.
  • Η εναρμόνιση των απαιτήσεων της αγοράς εργασίας και ενημερώνονται για τις εξελίξεις στην ανάπτυξη της γνώσης και τον εκσυγχρονισμό των εν εξελίξει ακαδημαϊκά προγράμματα.
  • Η διαφάνεια στην πολιτισμών του πλανήτη.
  • Η οικοδόμηση αποτελεσματικών εταιρικών σχέσεων με τους τοπικούς κοινοτικούς θεσμούς.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
αραβικός

Κοιτάξτε21 περισσότερα μαθήματα αποAl-Ahliyya Amman University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη