Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Μετάφρασης

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αγγλικής Γλώσσας και Μετάφρασης

Περιλαμβάνει το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, το οποίο ιδρύθηκε από την αρχή της ίδρυσης τμήματος Gamah- Atorgomh-, η οποία ιδρύθηκε το 2001, μια ομάδα από μέλη ΔΕΠ που ειδικεύονται στη λογοτεχνία και τη μετάφραση και τη γαλλική γλώσσα. Από την ίδρυση του τμήματος μέχρι σήμερα συνεχίζει να λειτουργεί με επιτυχία κάνοντας το τμήμα από τους σημαντικότερους στόχους της τη διατήρηση του νεωτερισμού του προγράμματος σπουδών, την πληρότητα, προσαρμοσμένη στο πνεύμα της εποχής και τις απαιτήσεις των ταχέως μεταβαλλόμενες φορές. Ενότητα εστιάζει στην ειδικότητα της αγγλικής λογοτεχνίας για την κλασική λογοτεχνία και την αρχαιότητα και δίνει τη σύγχρονη λογοτεχνία, καθώς και σύγχρονη λογοτεχνία και τη μεταμοντέρνα μετοχή την ίδια προσοχή και την εστίαση.

μήνυμα

Να παρέχει στους φοιτητές με βασικές γνώσεις για την επιστήμη της μετάφρασης, γλωσσολογίας, και να προωθήσει τις αναγκαίες ικανότητες στις τεχνικές της μετάφρασης, και να συμβαδίζουν με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Στόχοι

  • Ετοιμάστε ειδικευμένους αποφοίτους με τις μεταφράσεις τη γνώση και τη γλώσσα.
  • Να παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άμεση και διαδοχική μετάφραση.
  • Ικανότητα και τις δεξιότητες της έρευνας για την ανάπτυξη της σχολής.
  • Η εναρμόνιση των απαιτήσεων της αγοράς εργασίας και ενημερώνονται για τις εξελίξεις στην ανάπτυξη της γνώσης και τον εκσυγχρονισμό των εν εξελίξει ακαδημαϊκά προγράμματα.
  • Η διαφάνεια στην πολιτισμών του πλανήτη.
  • Η οικοδόμηση αποτελεσματικών εταιρικών σχέσεων με τους τοπικούς κοινοτικούς θεσμούς.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη